zibi-zibi 19.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 czy ktoś mi może doradzic w sprawie wentylacji grawitacyjnej w budynku jednorodzinnym pietrowym / chodz o pietro/ slyszałem juz tyle zdań - co osoba to inna wersja - posiadam kratki wentylacyjne w lazience , kuchni i wc - pozatym sa jeszcze trzy pokoje czy też powinnem montować kratki wentylacyjne - wszędzie okna plastiki - jestem w trakcie remontuprosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 19.01.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 łazienka i kuchnia to minimum. Więcej kratek wiecej wymiany powietrza więc i więcej grzania. Coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 19.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 jak dla mnie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts