tom soyer 27.10.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 blaszane czy PVC?poradzcie co lepsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 27.10.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 blaszane czy PCV? poradzcie co lepsze ... Ja założyłem blaszane myślę że są lepsze . PCV oglądałem niektóre stały się matowe(jaśniejsze od strony południowej-słonecznej) po drugie sam jestem pewny przy zmianie temperatur,czyli zimą jak zaćwieci słońce to trzeszczą praktycznie o każdej porze przy gwałtownej zmianie temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mallarek 27.10.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ja założyłem czarne Wavina z serii Kanion. U mnie są jeszcze świeże więc nie wiem jak się spiszą, ale u rodziców już kilka lat znakomicie spisują się brązowe tej samej firmy. Nie straciły nic na kolorze. A co do trzeszczenia to nie sądzę by mi przeszkadzały zwłaszcza zimą Szczerze mówiąc nigdy nie słyszałem aby rynny trzeszczały, no chyba że od obciążenia śniegiem. Poza tym czarne rynny świetnie podkreślają linię dachu. Mój jest przykryty grafitową dachówką i ma jasną podbitkę drewnianą. Poprostu miodzik Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 mam rynny PCV firmy Galeco, na razie jestem zadowolony, oczywiscie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 27.10.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 to bylem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.10.2003 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Leszko mozesz powiedziec cos wiecej o tych rynnach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 U mnie też plastikowe trzeszczą, to fakt. Mam Marley brązowe 3 rok nie odbarwiają się nie matowieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.10.2003 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 generalnie wybor czarnych rynien PVC nie jest duzy ... moze to wlasnie wynik klopotow z kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 28.10.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Leszko mozesz powiedziec cos wiecej o tych rynnach? Rynny które mam zamontowane są firmy Bud-Masz czarne powlekane jakie będą w praktyce czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts