gorgyus 19.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 witam chcialbym zarekomendowac w/w firme jako najsolidniejsza z ktora mialem doczynienia.Zakupilem ich produkt od przedstawiciela regionalnego i tez ten porzedstawiciel przyjechal i odpalil kociol.Do przedstawiciela tez nie mam nic doi zarzucenia tez sie interesuje dzwoni i pyta czy wszytsko dziala poprawnie(firma Sanit-System)Ale Pan Andrzej z firmy POLIMET dzis zwalil mnie z nog.Wiec tak ,mialem z kotlem problem wiec opisalem wszytsko w watku dotyczacem tegoz kotla ,odrazu oczywiscie odpisal pan Andrzej ,Myslame ze to juz koniec ale nie sam do mnie pisze i pyta czy wszystko dziala poprawnie ,radzi ,pomaga i probuje rozwiazac problem.Nigdy sie jeszcze nie spotkalem by ktos z producentow tak przejmowal sie klientem detalicznym .Na budowie kupilem na duzo wieksza kase cegly ,okna ,blache na dach ,czy tynki ale nikt z producentow nie napisal do mnie czy jestem zadowolony z ich produktu i czy ich produkt spelnia moje oczekiwania. wiec z cxzystym sumieniem polecam firme POLIMET produkujaca kotly GRANPAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts