eelii 19.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 eelii, Ty się nie chichraj, tylko o domu opowiadaj. Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 19.01.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam Tola, jejku ja już tyle czasu przeglądam twój dziennik, znam twój domek, ogród, wszysko jest takie piękne i dopracowane, gratuluję.U nas robi się kotłownia, jest już prawie cała wykafelkowana. Jest to efekt pracy mojego mężusia, który pierwszy raz kładł płytki na ścianie. http://images47.fotosik.pl/51/bdae73561a63ebee.jpghttp://images41.fotosik.pl/51/c6c4dadf8b18798d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 20.01.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 nooo,piknie,tylko trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 20.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No Eelii u Was robota wre a my sie tutaj tak ... no nie powiem nawet. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i takiego tempa jak do tej pory. Zaczynalyśmy tak samo a teraz ja daleko w tyle. I co - ściągać będę :) Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka88 22.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dobrze, ze nasi mężowie są tacy zdolni mój też sam położył płytki pierwszy raz w kuchni na ścianie. I muszę przyznać, że się bałam co z tego wyjdzie, ale jest super - i kasę zaoszczędziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 24.01.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich u nas powolutku do przodu, kotłownia nadal się robi, płytki zafugowane, baniak na wodę wstawiony no i grzejnik już wisi. Powoli widać naszą kotłownie, dziś zrobiono nam instalację wewnętrzną gazu od budynku do granicy działki, w poniedziałek przyjedzie kominiarz zrobić opinie kominiarską do gazowni, a we wtorek będzie robione przyłącze gazu, no i będziemy czekać na licznik od gazu. W kotłowni zostało nam jeszcze połączenie wszystkich tych elementów ze sobą, zabudowanie regipsami pionów i dołożenie płytek ale tym zajmie się mój mąż, więc mam nadzieję że w przyszłym tyg zakończy się temat kotłownia, aha no i trzeba założyć wszystkie grzejniki w domu.Kupiliśmy też drzwi między garażem a kotłownia. Tak prezentowała się nasza kotłownia do wczoraj.http://images46.fotosik.pl/52/21eeee6533933b4bmed.jpghttp://images35.fotosik.pl/52/0cae0e0408413d53med.jpg Anulka88 a wy gdzie i jaki dom budujecie, na jakim etapie jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 24.01.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Zamówiliśmy parę dni temu drzwi zewnętrzne do domu. Będzie nam je robił stolarz z dębu w kolorze zbliżonym do orzecha. Drzwi które wybraliśmy upatrzyliśmy sobie już dawno temu, miedzy czasie zmienialiśmy zdanie kilka razy ale zostały te, nie widzieliśmy ich na żywo tylko w jednym z dzienników i tylko na zdjęciu. Więc naprawdę się denerwuję jak one będą wyglądały na żywo.http://images32.fotosik.pl/443/31fd25ce16a09070.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 witaj, właśnie przeczytałam Twój dziennik i komentarze, oraz ten wątek, bardzo ładnie wychodzi ten Wasz domek, ponieważ na dniach muszę podjąć decyzję czy będziemy budować według tego projektu więc bardzo Cię proszę jeśli to możliwe, czy możesz napisać jakie koszty już ponieśliście poza tymi co były w dzienniku? i w jakim stanie ukończenia jest domek? bardzo proszę. i oczywiście jeśli można to fotkipozdrawiam i życzę szybkiego ukończenia domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 26.01.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Eelii na jednym ze zdjęc z kotłowni widać zbiornik na wodę. mam pytanie czy to jest zasobnik jedno czy dwuwężownicowy i jakiej firmy, jesli możesz to podaj jego cene. pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 26.01.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witaj KamaG, wiadomość wysłałam na p.w, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 26.01.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 matysia jest to zbiornik z wężownicą spiralną Rondo firmy GALMET 140l jutro będę wiedzieć więcej, to napiszę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 28.01.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 matysia zbiornik jest taki jak pisałam wyżej, niestety ceny nie pamiętam, ale gdzieś około 1300-1400zł, faktury daliśmy do księgowej i niemam jak sprawdzić. Mamy zrobione przyłącze gazu zrobili nam je wczoraj, jutro przychodzi fachowiec, aby połączyć wszystko ze sobą, już na cacy, zajmie mu to dwa lub trzy dni. Jutro idę też do gazowni podpisać umowę o dostarczaniu gazu i być może w tym tyg założą nam licznik. Już nie mogę się doczekać jak będzie ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.01.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Z rewizytą zajrzałam. Ty to masz tempo. zaczęłaś sporo po mnie, a tu proszę dom ocieplony, otynkowany, parapety zamontowane, grzejniki, płytki ... Pochwały się należą! I oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 30.01.2009 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ocieplenie robiła nam ta sama ekipa co budowała nam dom, parapety kupowaliśmy razem z bramą , a grzejniki i płytki to zasługa mojego męża, który ma teraz wolne, zresztą sam zrobił całe centralne i wodę, jedynie do połączenia wszystkich urządzeń w kotłowni wzięliśmy fachowca. Trochę się zaoszczędziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 31.01.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 W czwartek, podpisaliśmy umowę z gazownią i dostarczyliśmy wszystkie papiery. Przemiła pani się zapytała, Kiedy chcemy licznik? jak to kiedy najlepiej dziś no i prosze w ten sam dzień o 15 założono nam licznik od gazu. Nasz fachowiec od kotłowni skończy w poniedziałek, więc mamy nadzieję, że serwisant zjawi się we wtorek i uruchomi nasz piec, który będzie już ogrzewał nasz domek. W piątek zaszalowano nam schody, a dziś zostały zalane betonem. Mężuś dziś rozpoczął ocieplanie poddasza, połowa dachu zrobiona nie licząc garażu Jutro chciałby założyć zaworki i zamontować stelaże od geberitów No i mam pytanko, na jakiej wysokości powinny być otwory do przymocowania misek w gebericie? Bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam, wpadam z rewizytą Ale wam super z tą gazownią. Pozazdrościć ... Gratuluje szybkich prac i oby tak dalej, a mąż prawdziwa złota rączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 20.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Eelii co tu tak pusto .... Leniwiec dopadł czy wprost przeciwnie Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 03.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No ładnie ładnie... A ja tu doganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 04.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 hej eelii Nic się nie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts