lookazzz 20.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam Szukam firmy która wykona wodociąg długości 83m średnica 100mm w tym przecisk pod ulicą (+ 4 przyłacza ale co do przyłączy to jeszcze nie wiem) jestem na etapie uzgadniania z miastem sposobu przekazaniawodociągu i po tym (powiedziano mi ze potrwa to około 1,5 miesiaca) moge złożyc o pozwolenie na budowe do uzgodnienia z miastem potrzebuje umowy zwykonawcą i przyblizonej wartości inwestycji a i miasto wymaga gwarancji na 36 miesiecyktoś zainteresowany wykonaniem tego? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 20.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam Szukam firmy która wykona wodociąg długości 83m średnica 100mm w tym przecisk pod ulicą (+ 4 przyłacza ale co do przyłączy to jeszcze nie wiem) jestem na etapie uzgadniania z miastem sposobu przekazania wodociągu i po tym (powiedziano mi ze potrwa to około 1,5 miesiaca) moge złożyc o pozwolenie na budowe do uzgodnienia z miastem potrzebuje umowy z wykonawcą i przyblizonej wartości inwestycji a i miasto wymaga gwarancji na 36 miesiecy ktoś zainteresowany wykonaniem tego? 600686324 Moze ów Pan bedzie reflektował,Piotr mu na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 27.01.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dalej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts