frykow 20.01.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Oświetlenie nad umywalką w mniejszej łazience - kupiłem pojedynczą lampkę i tak przygotowałem instalację, ale zastanawiam się czy nie zmienić jednak na dwie lampki? Łazienka z przeznaczeniem dla gości i na "siusiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 U mnie w malej lazience tez bedzie jedna lampa nad lustrem + oswietlenie gorne.... mysle ze to wystarczy na goscinne "poprawienie wlosow" czy makijazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 W naszej dolnej miniłazience będzie też tylko jedna lampka nad lustrem A po co druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdasp 20.01.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja też mam oświetlenie górne i jeden kinkiet na środku na górze nad lustem - jeśli łazienka nie służy do większych celów tylko gościnnie czy też "na siusiu" to spokojnie jeden kinkiet wystarczy i dobrym pomyslem jest, aby ten kinkiet nie byl z ciemnego szkła albo bardzo kolorowego zeby nie zaciemnial i "zasmucał" łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 20.01.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A po co druga Żeby się gościom "worki pod oczami" nie robiły OK, zostaje jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A po co druga Żeby się gościom "worki pod oczami" nie robiły OK, zostaje jedna. Znaczy, że od dołu ją trza zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 20.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Pewnie że wystarczy jedna.. jeśli boisz się, że będzie słabe światło to może być mocniejsza żarówka Choć ja mam 2, ale tylko dlatego, że tak były kable.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts