Miki79 20.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 czy ta blacha jest godna zakupu czy spelni wymogi i gwarancje jakie opinie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 20.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 czy ta blacha jest godna zakupu czy spelni wymogi i gwarancje jakie opinie pozdrawiam Te blachy? http://www.arcelormittal.com/poland/default.aspx?docId=17 A co chcesz z nich robić? Garnki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.01.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 nie widziałeś reklamy z peugeotem?oni nawet młotkiem i słoniem cuda robią czy Ty wiesz wogóle o co pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miki79 20.01.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 BARBOSSA czy jak cie tam zwią ja wiem o co pytam a jak masz problemy z czytaniem to do MIODKA zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 BARBOSSA czy jak cie tam zwią ja wiem o co pytam a jak masz problemy z czytaniem to do MIODKA zapraszam ArcelorMittal opinie czy ta blacha jest godna zakupu czy spelni wymogi i gwarancje jakie opinie pozdrawiam to tak, dla utrwalenia bo dla mnie to Koncern i co najwyżej możesz zadać pytanie, czy kupować ich akcje, ale z kolei to nie tu takie pytanie zadawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miki79 20.01.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 wiesz duzo szacunek powiem inaczej ARCELOR CONSTRUCTION A PRODUKT TO HALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts