ziaba 15.02.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Pesto. Zawsze w spożarce makarrrroni specialite i dwa kolory pesta - zielony i czerwony. Oliwki w lodówce. Ser żółty także. 10 min roboty i można podać fantastico Italiani http://3.bp.blogspot.com/_UIXOn06Pz70/SDSaljzueOI/AAAAAAAADMM/LgDZ4ymMxuo/s800/Penne+alla+Pea+Pesto+500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 19.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ostatnio sprawdzilam dosc szybkie danie: Plastry miesa od szynki kroje, przyprawiam ( zależnie od upodobań) i siuuuuuu do mocno nagrzanego piekarnika, danie jak z grila.makaroni ziaby- gut, gut, fajnemozna tez: gotuję makaroni wsio ryba jaki,nastepnie: pomidorki, takie z puszki w calosci, lub w kawałakch wrzucam do gara, w którym wczesniej podsmazyłam czosnek, duszę, duszę chwilke, dodaje zioła prowansalskie i mam gotowy sos do makaroni. mozna potarkowac ser zolty, mozna udekorowac bazylią lub listkami ziel pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.