aro3003 20.01.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam, czy ktoś z Szanownych Forumowiczów zna tą firmę? Dostałam dobrą ofertę na pustaki Jopka (lepsza niż u przedstawiciela Jopka) niby fajnie ale trochę się obawiam o ich rzetelność - chcą zaliczki. to do nich linkhttp://www.elewacjaplus.pl/index.php5?kontakt Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocola 20.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Od roku budują dom w Sobótce, funkcjonują tam chyba trzy hurtownie, ale polecam zdecydowanie tą tj. Elewację Plus. Są elastyczni co do ceny, potrafią pozytywnie zaskoczyć i zatrzymać klienta. - Polecam, możesz zaliczkować za pustaki Jopka bez obaw... Kupowałem np. wełne od firmy Mega1000, to zażądali całej zapłaty przed dostawą, też miałem dylemat czy zapłacić bo wcześniej nie znałem firmy. Powodzinia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olencjak 16.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witam! Wiem, że od ostatniej wiadomości minęło już trochę czasu ale ja nie polecam tej firmy. W marcu zamówiliśmy pustaki i do chwili obecnej dojechała tylko połowa, a firma "ElewacjaPlus" obraca sobie naszymi pieniędzmi. Nie są wstanie podać terminu realizacji zlecania, a pan Prezes wciska nam jakieś bajeczki.Ostatnio stanęło na tym, że mieli nam pieniądze za niezrealizowaną część zamówienia zwrócić na konto - no i echo.... Prezes telefonów nie odbiera, jak się dzwoni do firmy to też głuchy telefon. Już sami nie wiemy co mamy zrobić.... Jutro idziemy na Policję zgłosić całą sprawę. Budowa stoi a my czujemy się oszukani.Czy ktoś jest może w podobnej sytuacji?? Proszę o odzew.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada83 17.08.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam ja także próbuję się z Nimi skontaktować ,ale od tygodnia telefon milczy.Ja zamawiałam u nich dachówkę 9miesięcy temu i narazie dostarczyli mi połowę materiału.Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Olencjak gdybyś miał z Nimi jakiś kontakt lub wiedział co się dzieje z Elewacją plus to bardzo prosze o wiadomość na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej przy 10.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witamja tez zakupilem w tej firmie pustaki w marcu, przywieźli mi polowe:( dzis byłem w siedzibie firmy w Niesulichach i wszystko jest pozamykane, pojechalem równiez do wlaścicieli firmy Joanna i Krzyszfof Tomaśko i dowiedzialem sie ze firma oglosiła upadłość dnia 21 sierpnia. Nie wiem czy da sie coś odzyskac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts