Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

czy ktoś z Szanownych Forumowiczów zna tą firmę? Dostałam dobrą ofertę na pustaki Jopka (lepsza niż u przedstawiciela Jopka) niby fajnie ale trochę się obawiam o ich rzetelność - chcą zaliczki.

to do nich link

http://www.elewacjaplus.pl/index.php5?kontakt

Z góry dziękuję za pomoc.

https://forum.murator.pl/topic/115176-elewacja-plus-z-sob%C3%B3tkikwroc%C5%82awia-prosz%C4%99-o-opini%C4%99/

• 2 months później...
Od roku budują dom w Sobótce, funkcjonują tam chyba trzy hurtownie, ale polecam zdecydowanie tą tj. Elewację Plus. Są elastyczni co do ceny, potrafią pozytywnie zaskoczyć i zatrzymać klienta. - Polecam, możesz zaliczkować za pustaki Jopka bez obaw... Kupowałem np. wełne od firmy Mega1000, to zażądali całej zapłaty przed dostawą, też miałem dylemat czy zapłacić bo wcześniej nie znałem firmy. Powodzinia w budowie.
  • 4 months później...
Witam! Wiem, że od ostatniej wiadomości minęło już trochę czasu ale ja nie polecam tej firmy. W marcu zamówiliśmy pustaki i do chwili obecnej dojechała tylko połowa, a firma "ElewacjaPlus" obraca sobie naszymi pieniędzmi. Nie są wstanie podać terminu realizacji zlecania, a pan Prezes wciska nam jakieś bajeczki.Ostatnio stanęło na tym, że mieli nam pieniądze za niezrealizowaną część zamówienia zwrócić na konto - no i echo.... Prezes telefonów nie odbiera, jak się dzwoni do firmy to też głuchy telefon. Już sami nie wiemy co mamy zrobić.... Jutro idziemy na Policję zgłosić całą sprawę. Budowa stoi a my czujemy się oszukani.Czy ktoś jest może w podobnej sytuacji?? Proszę o odzew.... :cry:
Witam ja także próbuję się z Nimi skontaktować ,ale od tygodnia telefon milczy.Ja zamawiałam u nich dachówkę 9miesięcy temu i narazie dostarczyli mi połowę materiału.Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Olencjak gdybyś miał z Nimi jakiś kontakt lub wiedział co się dzieje z Elewacją plus to bardzo prosze o wiadomość na [email protected]
  • 4 weeks później...

Witam

ja tez zakupilem w tej firmie pustaki w marcu, przywieźli mi polowe:( dzis byłem w siedzibie firmy w Niesulichach i wszystko jest pozamykane, pojechalem równiez do wlaścicieli firmy Joanna i Krzyszfof Tomaśko i dowiedzialem sie ze firma oglosiła upadłość dnia 21 sierpnia. Nie wiem czy da sie coś odzyskac ...