ifka13 20.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Oferują na swojej stronie i na allegro w dobrej cenie pustaki SOLBET BK w konkurencyjnej cenie (7,4brutto) oraz zapewniaja, ze mogą opóźnić dostawę pustaków- na telefon- ale trzeba zaplacić wczesniej- dla mnie na rekę bo cena teraz z uwagi na zimę dobra a pustaki bede potrzebowal najwczesniej za cztery miesiące.Proszę o wszelkie uwagi osoby które mialy zn imi do czynienia. Określają sie jako autoryzowany przedstawiciel SOLBET KOlbuszowa, niestety niestety Ci drudzy nie zamieszczają na www informacji o dystrybutorach autoryzowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus-tina 09.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja jestem z rzeszowa i tą firme mam na miejscu teraz cena solbetu kosztuje 7,95 i ciągle roście, szkoda ze 2 tygodnie temu nie kupiłam....zdecydowałam się dopiero teraz, ale cena nadal jest bardzo zachęcająca....mam nadzieje ze firma okaze się uczciwa bo też mam zamiar przetrzymać materiału u nich w magazynie z 4 mspozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts