Gość miki987 27.10.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 szukam opinii o produktach szwedzkiej firmy DUSCHYsą tanie ale czy dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 24.04.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 no wlasnie, ja tez jestem zainteresowana, czy nikt naprawde nie ma takiej kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 01.04.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 tym razem ja sie zastanawiam na zakupem tej kabiny, gdyz chyba jest jedyna z tego typu ktora ma wymiary 80x80 i wyglada calkiem niezle. Czy moze ktos tej firmy jednak kupil kabine i moze sie wypowiedziec jak sie uzytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts