lump praski 21.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A wlasnie, ze nie. G d z i e mozna znalezc tego faceta co z mercedesa rozdaje te 100 zlotowki. T o jest pytanie podstawowe i zasadnicze. Jakies namiary albo chociaz numer rejestracyjny tego mercedesa prosze. Miejsce postoju tego bezdomnego tez sie przyda - czas zabrac mu ta forse co i tak nie wie co z nia zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Madrze to znaczy jak ? bardzo proszwe o cenne wskazowki No i prosze o pytanie z a s a d n i c z e . Zupelnie zasadnicze. Podstawowe. jakbyś się trochę po tej ameryce rozejrzała - to byś wiedziała,że takie wskazówki kosztuja więcej niż toyota. pozostaje ci poszukać bezdomnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dobrze, że amerykański bezdomny nie śmierdzi, nie pije i nie jest fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 znajdziesz Lump, nawet za dużo rozglądać sie nie trzeba, tylko uważniej przyjżeć. Nie zawsze łażą po ulicy - ale są wokół. Też mam pompkę ssącą, ale mam tam w niej kawałek miejsca jeszcze na coś innego niż ssanie.... Dumny jestem z tego że potrafię się podzielić z kimś, kto nie był rozważny, mało przebojowy, mniej wykształcony i miał pecha urodzić sie i dorastać w gorszej niż moja rzeczywistości. Życia im nie ratuję, ale na pewno spowoduje troszke radości. Dla mnie wystarczy i dużo. A czemu? No bo tak i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dobrze, że amerykański bezdomny nie śmierdzi, nie pije i nie jest fuj wojtek - no co Ty przecież w ameryce nie ma bezdomnych. żadnych. ani pachnących ani śmierdzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 21.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Patrz Zochna !Tego nam nikt jeszcze na forum nie powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ... No i prosze o pytanie z a s a d n i c z e . Zupelnie zasadnicze. Podstawowe. Ale po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 żeby pokonwersować, nie wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.01.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Sie w ogole dziwie, ze taki termin jak " bezdomny" na tem forum dystyngowanym wystapil...... bo jeszcze pare miesiecy temu to z takimi tematami lepiej siem bylo nie wychylac....chlechlechlechle Kryzys jakis czy co ? Z tego wszystkiego niezbicie wynika, ze nie mam serca a wszyscy inni a bobiczek w szczegolnosci - maja. No i dobrze. A gdzie ten facet z mercedesem rozdajacy 100wki ? No przeciez grzecznie prosze o namiary , no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.01.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Myslisz lumpie ze Tobie tez by dal stowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Sie w ogole dziwie, ze taki termin jak " bezdomny" na tem forum dystyngowanym wystapil...... bo jeszcze pare miesiecy temu to z takimi tematami lepiej siem bylo nie wychylac....chlechlechlechle nie mówiąc o .... sraniu, rzyganiu, szczaniu do zlewu i .... dupceniu rozbestwilo sie towarzystwo, nic tylko brewerie im w glowach ! a jak sie zlatują, jak ktos zaczyna szczac do zlewu !!! normalnie zbok jakiś a co niektórzy to nawet się zastanawiaja gdzie mozna byloby pasozyta umiescic w menskiem ciele rozerwac sie mozna, nie trza do teatru lecieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Z tego wszystkiego niezbicie wynika, ze nie mam serca a wszyscy inni a bobiczek w szczegolnosci - maja. A gdzie ten facet z mercedesem rozdajacy 100wki ? No przeciez grzecznie prosze o namiary , no nie ? a dzięki bardzo. Ja go chyba znam. To mój szwagier. Pięknym cabrio daje, ale ma zarzuty o "zorganizowanie i przynależność do grupy przestępczej" Ale jest przystojny , inteligentny - dawaj na priv - to poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.01.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 żeby pokonwersować, nie wiesz ? Wiem, ale ...po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.01.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ok. Poznaj mnie ze szwagrem po czym nastapi zadzierzgniecie. Jak juz wszystko bedzie na mnie przepisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 22.01.2009 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ok. Poznaj mnie ze szwagrem po czym nastapi zadzierzgniecie. Jak juz wszystko bedzie na mnie przepisane. raczej wylane. ps. wiecej ruch, czyli samo zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 23.01.2009 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 No wiec bezdomni sa wsrod nas. A bedzie wiecej bo maja polskich bezdomnych wysylac z powrotem z Wlk Brytanii . Szczytem hipokryzji jest stwierdzenie, ze organizacja, ktora ich wysyla z powrotem upewni sie , ze bedzie zapewniona dla nich opieka medyczna i dach nad glowa w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a ja w tym miejscu Lumpa będę bronić. Dostałam na konto wpłatę od niej dla biednych rodzin, którym próbuję jakoś pomóc. I jakoś nikt na niej tego nie wymuszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Aga, ja cie bardzo prosze....... Prowadzisz akcje dlugo ( i cholernie mi tym imponujesz ) i duzo ludzi przez ten czas pomoglo...ja sie tylko dolaczylam......ale prosze zauwazyc, ze bardzo niechetnie sie dolaczylam i w malym wymiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 27.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 psy Ci też nie obojętne .... dwa oblicza masz, stara lumpiaro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 27.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 zreszta duzo ludzi ma .... z reguły to lepsze jest tylko na pokaz, a Ty odwrotnie jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts