lump praski 27.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ogolnie jestem poprzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 27.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a ja w tym miejscu Lumpa będę bronić. Dostałam na konto wpłatę od niej dla biednych rodzin, którym próbuję jakoś pomóc. I jakoś nikt na niej tego nie wymuszał. kazdy ma swoje zasady. ja wolalbym spalic, jak razem z lumpem do jednej skarbonki .............bez wymuszenia rowniez. ps. podobnie juz postapilem, lecz nie z pieniedzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 27.01.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No dobrze! Już dobrze, ale nie popadajmy w skrajności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.01.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 W cos mozna by popasc, ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 27.01.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 we wszystko co najgorsze juz popadalas. koma bylaby odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts