piotrekLu 21.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam serdecznie,Zapraszam do komentowaniaP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zatem będę pierwsza Te spore przeszklenia zapowiadaja się interesująco Piotrku pisz więcej i oczywiście pokazuj.... Jak się zorientowałam śliczna okolica otacza domek. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 22.01.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja rowniez podziwiam te piękne przeszklenia.....bedę śledzić wątek, bo zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanutka 22.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Mnie również się domek bardzo podoba i nie tylko te okna. Cały domek jest bardzo fajny, z tego co dzisiaj zdążyłam zauważyc. Dom jest w stylu, który mi się podoba, bardzo podobny my będziemy właśnie budowac. Mam słabośc do domów z tarasem. Czekam na dalsze zdjęcia domku. Zresztą ja sobie go czasami będę oglądała na żywo, jak będę jeździła oglądac naszą budowę. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekLu 24.01.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam serdecznieZapraszam w takim razie do oglądania, nowe zdjęcia umieszczę w najbliższych dniach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryan777 24.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam w gronie budujacych P160:) te okna to najwiekszy chyba walor naszych domow.jesli mozna wiedziec to jakiej firmy okna zamontowales? jakie szklenie w tych duzych? ja zamowilem niedawno okna i czekam az domek bedzie sie prezentowal tak jak Twoj:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 My będzimy budować P180a, zaczynamy wkrótce.Będziemy obserwować Wasze poczynania.Jestem ciekawa odpowiedzi dotyczących okien zadanych przez maryan777Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts