Opos 21.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 W wielu postach pojawiały się koszty gładzi, malowani itd. Jednakże, interesuje mnie jaki byłby koszt całkowity wykończenie ścian na tynkach gipsowych: - robocizny: gruntownie pod gładź, gładź, gruntowanie pod malowaniem malowanie Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bunclik 21.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 witam jeśli jest cale mieszkanie do zrobienia to myślę ze 22 -23 zł trzeba liczyć przynajmniej ja bym tak liczył już na wyjściowo z 2 krotnym malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marci_n 22.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 W wielu postach pojawiały się koszty gładzi, malowani itd. Jednakże, interesuje mnie jaki byłby koszt całkowity wykończenie ścian na tynkach gipsowych: - robocizny: gruntownie pod gładź, gładź, gruntowanie pod malowaniem malowanie Z góry dziękuję za odpowiedź. Witam, u mnie taka usługa kosztuje od 20 do 22złm2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 22.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Waśnie syn odbiera mieszkanie do dewelopera, oczywiście wiele firm zagląda z propozycjami wykonania takich prac ceny od 25 do 30 zł.Poszukało się i jest znajoma ekipa za 20 zł/m2Sosnowiec i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 22.05.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 gładź gipsowa 13 zł/m2,malowanie 6,50 zł/m2 (robocizna) pozdrawiam Browar ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rozum nie piwo, trudno go wlać w kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts