Olla 21.01.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam serdecznie, byłabym wdzięczna za Wasze opinie na temat projektu Słonka z pracowni MTM Syl. Oto link: http://www.domywstylu.eu/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/slonka/index.php A tutaj kilka słów dlaczego myślę, że ten projekt jest odpowiedni dla mojej działki i oczywiscie dla mnie też : - działka w najszerszym miejscu ma 16,3 m; - długośc działki 50 m; - jedyny wjazd na działkę z południowego-zachodu, od drogi asfaltowej; - sąsiedzi usytuowani na mniej więcej metr od granicy działki, mniej więcej od 15 metra. z niecierpliwością czekam na komentarze. Olla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 21.01.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ogólnie dom ładny i funkcjinalny jednak widze kilka minusów. Kuchnia na drugim końcu domu, więc z zakupami trzeba biec przez salon i jadalnie, lepiej byłoby gdzieś zaraz przy wejsciu, ale z drugiej strony blisko jest od wejscia z piwnicy, a zazwyczaj to z garażu się wychodzi.Co do dołu więcej zastrzeżeń nie mam.Na górze troche małe te pokoiki, bo sypialnia piękna i jeszcze z garderobą.Fajnie, że jest też druga garderoba. Bardzo ładna i funkcjonalna łazienka.To chyba na tyle:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 21.01.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Justka9, bardzo Ci dziękuję za opnię zakupy rzeczywiście będą raczej z samochodu, czyli z piwnicy. ustawienie kuchni względem stron świata bardzo mi się podoba, obecnie w bloku mam na południowy-zachód i jest straaasznie gorąco... ale a propos kuchni, czy to wyjście na taras nie będzie kłopotliwe? a czy ktoś wie jak w praktyce sprawdza się tak położony garaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 21.01.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 co do garazu to takie rozwiązanie mają moi rodzice u siebie w domu i jest to bardzo praktyczne, samochód zawsze jest ciepły i nie mokniesz giegnąc do garażu na drugi koniec działki. nie zajmuje też miejsca bo jest pod domem. a jeśłi chodzi o te drzwi w kuchni to chyba tez praktyczne. jak np latem zrobisz grilla za domem to od razu po wszystko wchodzisz do kuchni a nie biegniesz ze szklankami czy jakimś jedzeniem przez salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 21.01.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 22.01.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A jak Wam się podoba pomysł poszerzenia domu o 1 metr i podwyższeniu go o 1 metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts