wg 27.10.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Jak w temacie. Mam dylemat gdzie zakończyć izolację pionową fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimba 28.10.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Można . Jednak trzeba stosować specjalny klej ( niestety drogi) produkowany przez Deitermana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 28.10.2003 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Dzięki za odpowiedź. Może jeszcze mi odpowiesz na jedno pytanie - jeśli zakończę izolację przeciwwilgociową poniżej klinieru to czy klinkier zapewni właściwą ochronę przed wilgocią z wód opadowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 28.10.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Mój majster mówi że nie można, że za 5-10 lat odpadnie choćby nie wiem jaki klej. Ja nie będe ryzykować i pomalowaliśmy lepikiem tylko do połowy którą zasypiemy żółtym piaskiem a potem ziemią. A połowę której nie pomalowaliśmy obłożymy płytkami klinkierowymi.Styropian mamy w środku w fundamentach więz nie docieplamy dodatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimba 28.10.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Wyprowadz izolację 30 cm nad poziom gruntu, dalej nie musisz. Gdy obłożysz to klinkierem będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts