adam_mk 21.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam Zaczęli wymieniać piony w moim budynku (tym, co teraz w nim mieszkam, a nie w tym co ja mam wyremontować). Rozpoczęli od dewastacji. Zdewastowali 10 pięter kanalizy. Normalne! Rozumiem, że tak trzeba! Ale... Teraz właśnie wkładają nowe rury i ŚPIEWAJĄ PRZY ROBOCIE!!! Najpierw jeden, potem wszyscy. I od nowa! Też nie tragedia.... Tylko, że oni.. no, .. oni .. FAŁSZUJĄ!!!!! A gadają że to potrwa i dziś i jutro do wieczora! (kanalizę składają porządnie! patrzyłem im na łapy!) CO ROBIĆ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wystawić im zestaw do karaoke - trochę się uporządkują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 21.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam Zaczęli wymieniać piony w moim budynku (tym, co teraz w nim mieszkam, a nie w tym co ja mam wyremontować). Rozpoczęli od dewastacji. Zdewastowali 10 pięter kanalizy. Normalne! Rozumiem, że tak trzeba! Ale... Teraz właśnie wkładają nowe rury i ŚPIEWAJĄ PRZY ROBOCIE!!! Najpierw jeden, potem wszyscy. I od nowa! Też nie tragedia.... Tylko, że oni.. no, .. oni .. FAŁSZUJĄ!!!!! A gadają że to potrwa i dziś i jutro do wieczora! (kanalizę składają porządnie! patrzyłem im na łapy!) CO ROBIĆ? Powiedziec ze w losowym mieszkaniu jest kamera TVN i rejestruja program "usterka" beda moze wtedy popadec w melodię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kupić zatyczki do uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 21.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 słuchawki i muzyka na full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 cieszyć się, że kanaliza cieknąć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.01.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Cieszę się! Cierpię! Puściłem sobie na słuchawki toccatę i fugę D minor.... Tę... http://pl.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o Chcę uciec!... A nie mogę.... Kto wie jak się NAPRAWDĘ nazywa "pukanie losu do drzwi" (bo mi się zapomniało). Adam M. (Mnie nie ciekło bo jestem na dziesiątym. Ciekło innym!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Traf, fart, zbieg okoliczności, przypadek, palec Boży, Opatrzność, jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.01.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja o tym utworku klasycznym, co go tak nazywają.... Bardzo znany jest.... Zapomniałem Fachowej nazwy i jutub nie daje... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Adaś, a nie jest to "piąta" (c-mol, Beethovena) ? - tak mi jakoś pasuje do tych Twoich zmagań z losem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Przylacz sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.01.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kiedy ja się chcę wyłączyć! Znalazłem! Karajan - Beethoven Symphony No. 5 Adam M. Nic tak nie koi zszarpanych nerwów jak odrobina dobrej muzyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Von. Von Karajan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.01.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Przecież wiem, że Herbert jest Z TYCH Karajanów!To jutub nie wie!Adam M. Ja też czasem zapętam się to tu to tam.I pamiętam kilka jego koncertów. Teraz już tyle czasu nie mam, żeby się pętać często...Z jutuba korzystam..A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 adaś! powiedz im jutro z rana, że nagrywasz... i prześlesz szefostwu i dasz do telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.01.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 (Mnie nie ciekło bo jestem na dziesiątym. Ciekło innym!) Jak wszyscy to wszyscy, babcia tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 22.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 CO ROBIĆ? Ja Ci moge pośpiewac przez kwadrans. Wierz mi, potem wszystko inne będzie dla Ciebie niebiańskimi dzwonkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.01.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Już kończą! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts