marios1719504492 21.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Interesuje mnie ile płaciliście za stan surowy otwarty w okolicach Krakowa, może macie brygady budowlane godne polecenia w rozsądnej cenie, bo niektóre wyceny firm po prostu zwalają z nóg !!! Z góry dziękuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 03.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Mam ekipę z Rabki. Śląsk to dla nich trochę daleko, ale udało się i jestem zadowolony. w piątek kończą SSO. Robili też sporo domów w okolicach Mogilan, też w Zabierzowie.... Robocizna za m2 wyszła mnie 330 zł - od fundamentu po dach. Z tego co wiem to sporo fachowców z Gór blisko ma do Krakowa tam szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artdom 05.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a potem ich za rok spróbuj znależć może jeszcze będą mieli ten sam numer komórki. Jak znam górali może nie wszystkich to każdy na pytanie skąd są odpowiada zza Jordanowa i szukaj potem wiatru w polu. Jak górale to tylko sprawdzeni i pewni którzy po okolicy się kręcą dluzszy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 05.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Słusznie, ci moi wybudowali dom szwagrowi dwa lata temu... i trzem sąsiadom tuż obok. Zdziwiłbyś się... ubrania robocze z nadrukiem nazwy firmy, kaski, sprzęt, doświadczenie i chęć do pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artdom 05.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 firma z gór a przypadkowi górale to różnica pisałem o góralach a nie o firmie z gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł A 07.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Mam ekipę z Rabki. Śląsk to dla nich trochę daleko, ale udało się i jestem zadowolony. w piątek kończą SSO. Robili też sporo domów w okolicach Mogilan, też w Zabierzowie.... Robocizna za m2 wyszła mnie 330 zł - od fundamentu po dach. Z tego co wiem to sporo fachowców z Gór blisko ma do Krakowa tam szukaj. To 330 zł za m2 to licząc przy powierzchni użytkowej czy całkowitej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts