Przemek2 21.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Właśnie robię gruntowny remont starego domu i zupełnie nie wiem jak rozwiązaćproblem włazu do piwnicy, wcześniej była tam po prostu parę desek zbitych zesobą porządnie i do nich były przyklejone płytki.Teraz też chcę mieć płytki, ale chciałbym by ten właz był porządnie wykonany iby z łatwością można go było obsługiwać.Poproszę o jakieś pomysły i może gotowe produkty dostępne na rynkuDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.01.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ten właz to w poziomie jak mniemam? Jak się go otwiera?A co jest nie tak z obecnym rozwiązaniem, jeżeli wszystko jest porządnie wykonane a Ty też chcesz mieć porządne wykonanie. Jedyne co to może łatwość obsługi... może jakieś siłowniczki dorobić, coby łatwiej było tym manewrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 23.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Właśnie robię gruntowny remont starego domu i zupełnie nie wiem jak rozwiązać problem włazu do piwnicy, wcześniej była tam po prostu parę desek zbitych ze sobą porządnie i do nich były przyklejone płytki. Teraz też chcę mieć płytki, ale chciałbym by ten właz był porządnie wykonany i by z łatwością można go było obsługiwać. Poproszę o jakieś pomysły i może gotowe produkty dostępne na rynku Dzięki Jak chcesz rady to nie żałuj szczegułów (zdjęcie mile widziane). Ten właz jest wewnątrz domu? Jak wygląda miejsce wokół niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek.B 27.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Proponuję cuś takiego: http://www.joemonster.org/art/10719/Co_kryje_tajemniczy_wlaz_w_kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Proponuję cuś takiego: http://www.joemonster.org/art/10719/Co_kryje_tajemniczy_wlaz_w_kuchni Dzięki Włodku, za ten link. Też z włazem do piwnicy w remontowanym domu mam problem, jak go najlepiej rozwiązac. A system wentylacji wymysliłem podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts