btx 21.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam,czy ktoś użytkuje kocioł firmy Berski?np taki:http://www.allegro.pl/item526781279_kociol_piec_mial_eko_groszek_okazja_25_kw_brutto.html Opis wygląda ciekawie, szczególnie rozwiązanie w przypadku blokady ślimaka.PILNIE proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 22.01.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 podciągamnaprawdę nikt nie zna tej firmy???http://www.berski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofwww 27.05.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja mam kocioł z firmy Berski i jestem bardzo zadowolony:) działa bez zarzutu i mało pali. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil_budowniczy 28.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja mam kocioł z firmy Berski i jestem bardzo zadowolony:) działa bez zarzutu i mało pali. Polecam. Możesz napisać jak po tym czasie sprawuje Ci się ten piec (jaki masz 20 czy 25kW). Napisz tez czym palisz ile to znaczy mało, jaki dom opalasz, czy masz wkład kominowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 28.10.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja mam kocioł z firmy Berski i jestem bardzo zadowolony:) działa bez zarzutu i mało pali. Polecam. Ja mam samochód co mało pali:) 12-13 ltr. ON. Dla mnie to mało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.cios 27.02.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Możesz napisać jak po tym czasie sprawuje Ci się ten piec (jaki masz 20 czy 25kW). Napisz tez czym palisz ile to znaczy mało, jaki dom opalasz, czy masz wkład kominowy? ja mam taki kocioł berski i jestem zadowolony mam model eko-max 3 mało pali tj 180 m2 a spala średnio 20 kg groszku polskiego a ok 25-30 pelletu, sprawdzałem na jednym i drugim, teraz mój kuzyn kupił model eko-max 4 green power i muszę przyznać że jest lepszy gdyż bardzo dobrze dopracowany, ruszta wodne w komorze ręcznej i wydaje mi się sprawniejszy, jak ktoś ma pytania to proszę pisać, jak będe umiał to odpowiem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 17.06.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam odnalazłem ten wątek w archiwum forum… Nie wiem czy nadal aktualny ale zapytam bo na działce planujemy zainstalować kocioł - Berski gdzieś mi się już obił o uszy i dlatego mam pytanie do Ciebie Jacek.cios, bo widzę, że jesteś zadowolony z kotła, czy po tym czasie również jest ok? Czy może coś się psuło, była jakaś awaria, problemy? Będę wdzięczy za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 18.06.2013 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 DariuszKosmykspójrz na profil uzytkownika jacek.cios i na ilość postówto zwykła wrzutka reklamowakoleś zakłada konto pisze piękny post lub dwa i milknie.poszukaj opinii o kotle na tym i innych forach, np na forum infoogrzewanie- kojarzę że był tam temat związany z tymi kotłami.nie bazuj na opiniach jednopostowców. kotła nie wyrzucisz jak skarpet gdy okaże się do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 25.06.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 timon, dzięki za ostrzeżenie. A masz może jakieś pojęcie o kotłach Berskiego? Potrzebuję niemarketingowego przekazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 25.06.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 musiałbyś na tamtym forum poszukać wątku - pewnie gdzieś w archiwum głębokojedyne co pamiętam to że tam jest jeden obieg i jedno wyjście spalin co powoduje iż niezależnie czy korzystasz z zasypowego czy z podajnika to i woda przepływa przez całość i spaliny- mogę się mylić ponieważ pamięć zawodzi czasem. spróbuj poszukać na własną rękę. jak nie znajdziesz to spróbuję pomóc zanim jednak zaczniesz mocniej szukać odpowiedz sobie na pytanie jakiej mocy kotła potrzebujesz i czym chcesz w nim palić- paliwo podstawowe i zastępcze.może się okazać że nawet najmniejszy model tej firmy będzie zbyt duży i nie spełni Twoich oczekiwań- w kolejności1 moc potrzebna2 paliwo3 sposób sterowania4 konkretny modela jak chce Ci się czytać to zanim to wszystko to mój poradnik ze stopki- może odrobinę pomoże w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 27.06.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Dzięki. Myślę, że najpierw zacznę od lektury poradnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts