Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego moja komorka i skarpetki prowadza wlasne tajemnicze

Recommended Posts

A może jaki fetyszysta u Ciebie grasuje :D

Do mnie chyba też się zakrada i zabiera drobne rzeczy użytku codziennego, a za jakiś czas podrzuca je z powrotem :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niekoniecznie 8)

Gdyby podwojne zycie mojej skarpetki lub komorki konczyloby sie w zamrazalniku - to tak.

Wbrew pozorom jednak wybieraja na swoje wycieczki wciaz miejsca racjonalnie dopuszczalne. :D

To jest dobra wiadomosc.

A zla to taka, ze nie produkuja jeszcze cieplych skarpet jednorazowych.

... nie produkuja jeszcze cieplych skarpet jednorazowych.

Niektóre linie na nocne loty dają takie. Polataj trochę, to uzbierasz, pełno się tego potem wala nieodpakowanych - nawet w klacie economy :)

Myslisz, ze podobaja mu sie podkradane przeze mnie , meskie skarpetki ? ? ? ? ?

( Bo moje, damskie juz dawno uprawily wloczegostwo i lumpostwo ponizej pasa . Rozumiem, wyskoczyc na noc w pojedynke - ale nie wrocic nad ranem ? ? ? ? . Nie kupuje nowych w tych sezonie. Koniec . Wiosna za pasem .)

Zaginal pilot.

Musial byc polski, amerykanski by nie zaginal

....ale jak namierzyc skarpetke ? ? ? ?

idź za smrodem

nic nie rozumiem .... :roll:

skarpetki powinny wieczorem wyladowac w kuble na brudna bieliznę .... ma przeciez klapę .... to gdzie wędruja ?

nic juz nie rozumiem, naprawde nic :roll:

( :D :D :D )

skarpetki do kubła same chodzą rzadko. U mnie największe pokłady skarpetek można znaleźć po podniesieniu barana z fotela. Męskie, żeńskie i nijakie....
Pilot odnaleziony !

Musi jednak amerykanski on byc :) Polski by sie nie odnalazl