m.k.k 18.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 (P.S. rzucanie skarpetek byle gdzie to męski przywilej) Niektóre przywileje to zaszczyt i obowiązek. W szkole uczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.03.2009 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 A ktore to zaszczyt a ktore obowiazek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 (P.S. rzucanie skarpetek byle gdzie to męski przywilej) Niektóre przywileje to zaszczyt i obowiązek. W szkole uczyli. Nie wiadomo czy bardziej zaszczytny obowiązek,czy obowiazkowy zaszczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 16.04.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Zwlaszcza jedna skarpetka znika tajemniczo i nigdy nie wraca. Trudno stwierdzic czy to lewa czy prawa . Co jest ! ! ! ! He he, to codziennie nosisz te same skarpety? Ja tam sobie wyciagam wyprane z szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Teoretycznie tak - to sie tak powinno odbywac....w praktyce chyba nudzi im sie w szufladzie i zwiedzaja okolice. Tak sadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.04.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Teoretycznie tak - to sie tak powinno odbywac....w praktyce chyba nudzi im sie w szufladzie i zwiedzaja okolice. Tak sadze. Jedną ostatnio widziałem w okolicach McDonalda w Rumi. Może głodna była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.04.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy byla to mala, czarna z paseczkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy byla to mala, czarna z paseczkiem ? Czarna, ale bez paseczka. Za to z kropeczką.A właściwie kropkiem. Tym od przygarniania chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.04.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 To nie moja........ktos ma widocznie taki sam problem jak ja ....chetnie wymienie sie doswiadczeniami jesli chodzi o ten fenomen. Nadmienie, ze borykam sie tez ze znikaniem komorki......tzn telefonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nadmienie, ze borykam sie tez ze znikaniem komorki......tzn telefonu . myślałam ,że szarej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.04.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nadmienie, ze borykam sie tez ze znikaniem komorki......tzn telefonu . myślałam ,że szarej. i ostatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nadmienie, ze borykam sie tez ze znikaniem komorki......tzn telefonu . myślałam ,że szarej. i ostatniej W ostatniej komórce , babcia węgiel trzyma. Zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.04.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ma wungiel??? To byndzie wojna, przed wojna tyż był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 17.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nadmienie, ze borykam sie tez ze znikaniem komorki......tzn telefonu . myślałam ,że szarej. i ostatniej Ostatnia szara komórka: http://www.youtube.com/watch?v=TJsad8N5Uk8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=bS_uUdmQxgg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Ir7c7vaRSNc&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.04.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Wyglada jakby ci aktorzy mieli ubrania nie tylko wyprane i wyprasowane ale i krochmalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 19.04.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ha - mam w szafie wielką torbę ze skarpetkami nie-do-pary! (myslę, że objętość ok. 7 litrów) Też nie mam pojęcia gdzie się podziewają. Nigdy nie winiłam pralki, aż mi wylała i wtedy w sitku na dole znalazłam jedną skarpętę, a w takim wirniku co wodę wyciągał 2 złote. Wniosek jest prosty - pralka skarpety widać sprzedaje, tylko nie wiem jeszcze co z kasą robi? Co do komórki to raczej nie mam problemów, bo jest też budzikiem, ale mogę dać jedną podpowiedź. Kiedyś po imprezie zadzwonił do mnie kumpel z pytaniem czy mamy jego komórkę, bo on ma naszego pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.04.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hmm, mam nadzieje , ze moja pralka sprzedaje moje skarpetki od pary uprane... Od czasu do czasu gina mi tez inne czesci garderoby - mam nadzieje, ze je pierze zanim opchnie po 2 zl. Musze z nia porozmawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 02.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jak niegłupia pralka to może i wie komu takie nieuprane opchnąć ... podejrzewam, że mogą być nawet droższe ... Rozmawiaj z nią niesugerując odpowiedzi. Poniektóre z nich sprytne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.05.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Sprawiono mi c z e r wo n a komorke w nadzieii, ze bardziej widoczna i nie bede jej ganiac z rozwianym wlosem oraz wydzwaniac do niej. Co do skarpetek mam surowo zabronione dotykac sie do skarpetek domownikow a swoim odpuszczam bo lato. Nie sa mi na razie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 - Tak, na razie.........ale lato się kończy . I chociaż wczoraj i dziś upał jak cholera , ni stąd ni zowąd zaczynają się pojawiać jakieś pojedyncze , szare skarpetki....jest szansa, że to te co się zgubiły w zeszłym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts