darsalam 22.01.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 WitamZa nie długo czeka mnie wykonanie instalacji co i wody w związku z tym mam pytanie (jestem całkowitym laikiem w tym temacie) ile może orientacyjnie kosztować wykonanie instalacji podłogowej wraz z materiałami na parterze o powierzchni około 70 m2.Czy koszty są znacząco wyższe niż ogrzewania tradycyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 22.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wyższe będą, a o ile to trudno powiedzieć, zależy to od kosztów robocizny i użytych materiałów. Tak pi razy oko należy liczyć się z ceną wyższą o około 30 procent od tradycyjnego ogrzewania. Ale zależy to od stopnia skomplikowania instalacji. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 22.01.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 My będziemy mieć na parterze podłogówkę + kaloryfery. Za m2 położenia podłogówki będziemy płacić 100zł materiał + robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oola 02.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 wlasnie wybralismy ekipe wod-kan-gaz-co do prac w naszym domku.ogrzewanie podłogowe wycenili na 92zł/m2 z materiałem, ale bez ułożenia styropianu. natomiast w innych ofertach cena za podłogówke wahała się 92-115zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 07.02.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ...taaak..jestem na etapie lookania w tym temacie..piszcie...piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts