Papolinek 22.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zastanawiam sie nad połozeniem podłogi dębowej w kuchni i w korytarzu na niskich 3 cm legarach.Dlaczego tak niskie legary?,gdyz obecnie mam od posadzki do stropu 250 cm.Co sadzicie o tak cienkich legarkach,oraz o podłodze debowej w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 22.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zastanawiam sie nad połozeniem podłogi dębowej w kuchni i w korytarzu na niskich 3 cm legarach. Dlaczego tak niskie legary?,gdyz obecnie mam od posadzki do stropu 250 cm. Co sadzicie o tak cienkich legarkach,oraz o podłodze debowej w kuchni? A czy nie lepiej w takiej sutuacji zamiast tych legarów dać płytę OSB? Ale nie znam się na tym. Co do parkietu w kuchni to ja bym nie dał, ale na pewno jest to możliwe jeśli będzie właściwie zabezpieczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 22.01.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Płyta osb odpada ze wzdledu iz:trzeba by było wurównac posadzke zaprawa samopoziomujaca plus do tego płyta osb plus parkiet. Zastanawiałem sie rózwniez nad nastepującym rozwiązaniem:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3010078#3010078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts