Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Śliwkowe płytki

asuulek

Recommended Posts

Poszukuję płytek w kolorze śliwki, coś od ciemnego fioletu. Wszędzie brązy, beże, kremy. Wiem że forumowicze są skarbnicą wiedzy i pomysłów na urządzanie wnętrz dlatego proszę jeśli ktoś takowe płytki gdzieś spotkał to proszę o namiary. Przeglądałam opoczno, paradyż, tubadzin ale niez znalazłam nic w tych odzieniach. Jedynie co widziałam to niedawno zamieszczała Amaltea no i u Toli e dolnej łazience, które są niby brązowe ale mają śliwkowe paseczki

Kanton dzięki serdeczne za linki. Faktycznie rako mają bardo ładny kolor. Nawet nie wiedziałam że jest taki wybór płytek w tym kolorze.

Może jeszcze ktoś coś dorzuci.

Chciałabym zrobić jakiś śliwkowy akcent w małej łazience i myślałam o kremowych płytkach i jakiś pasek nad umywalką śliwkowy. Myslę że by to dobrze wyglądało.

rzeczywiście trudno znależ fioletowe płytki ale kiedyś prowadziłem sklep i klientka "przeczołgała" mnie raz z fioletów

:lol: :lol: :lol: ... to nie byłam ja :lol: Ale teraz już wiem skąd jesteś tak obcykany w tych fioletach. A swoją drogą ciekawe dlaczego jest tak mało płytek w tym kolorze. Przecież są niebieskie, zielone, różowe, żólte... czy ten kolor jest inny? mniej ładny? A może jeszcze projektanci nie wpadli na to żeby robić w takich kolorach? Pewnie jak już kupię dla siebie to zaczną się pojawiać ciekawe wzory. Często tak mam. Szukam czegoś, a jak już kupię to wtedy pojawia się cała masa rzeczy które są ładniejsze od tego co kupiłam.