akte 22.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Orientujecie się czy rozszerzona została lista czynności, które przy likwidacji książeczki mieszkaniowej uprawniają do wypłaty premii gwarancyjnej?Chodzi mi, czy premię można wykorzystać na remont mieszkania lub domu jednorodzinnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 szukanie w googlach nie boli jest tam masa informacjii na co mozna i kiedy wykorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 23.01.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 szukanie w googlach nie boli jest tam masa informacjii na co mozna i kiedy wykorzystac Noo Wielki, pouczająca uwaga Przeszukałem google, ale nie doszukałem się info o dacie wprowadzenia w życie planowanych zmian w realizacji premii gwarancyjnej, a o to mi konkretnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 23.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 złośliwy jakiś ten googiel dla Ciebie http://www.google.pl/search?q=premie+gwarancyjne+zmiany pierwsze dwa linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 23.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Złośliwy ten googiel dla Ciebie http://www.google.pl/search?q=premie+gwarancyjne+zmiany W pierwszych 2-3 linkach masz: Ustawa ma wejść w życie od kwietnia 2009 r. (PAP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 23.01.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dziękuję civic9 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 23.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 O to to... Ustawa ma wejść w życie od kwietnia 2009 r. (PAP) Dziękuję civic9 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stolaros 08.06.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam Pokrótce przedstawię swoją sytuację. Otóż jestem właścicielem książeczki mieszkaniowej z premią gwarancyjną, na dniach nabędę dom i zamierzam z prawa do przysługującej premii skorzystać, i o ile jest dla mnie procedura jasna gdy ja sam będę właścicielem nowego domu, o tyle nie jestem pewien jak bank potraktowałby mnie gdybym miał akt notarialny z zakupu domu z dopisaną narzeczoną.Teoretycznie w moim rozumieniu była by to część ułamkowa, co wyklucza realizację premii, niestety do samego banku dodzwonić się nie mogę także proszę o pomoc na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
22kika22 10.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Stolaros niestet musicie byc małżenstwem.Przypominj sie, bo mam gdzies cala rozpiske dot. premi gwarancyjnej. To wrzuce skan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts