borystak 22.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, w związku z przeprowadzką jestem zmuszona oddać psa KAUKAZA, jest to pies obronny, podwórkowy, b. dobrze utrzymany, 6 letni, wiadomość 0606-888-678, Odbiór osobisty płd strona Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Brrr!Gdybym chciała sprzedać używany stół, to opis byłby chyba dłuższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 27.01.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Może jakieś zdjęcia, więcej danych o charakterze itd. To raczej psy stróżujące, były wykorzystywane do pilnowania stad, świetne do pilnowania posesji, bo już sam wygląd odstrasza, a jak taki szczeknie...! Ja też mam kaukaza 8-letniego, to psy niełatwe, dużo zależy od wychowania i prowadzenia. Osobiście gdybym musiała swojego oddać, to byłby to duży problem . Nikt obcy nie ma szansy się zbliżyć do jego terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts