ciekawy andrzej 22.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genesis 22.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 0 zł Podłaczenie jednostki to zawieszenie jej na ścianie (2 kołki rozporowe) przyłączenie dwóch kabelków no i przyłącz rurki - dziecinnie proste. Położenie samych rurek też jest b. proste, trzeba tylko przestrzegać parę zasad (znajdziesz je na stronach producentów). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianek9999 23.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dokładnie.Wejdź na BEAM i tam masz schematy i rozplanowanie instalacji.Naprawdę da się to zrobić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 instalacja zrobiona samemu a koszt materialow to nieco ponad 100 zeta kabelki polozone samemu - taniocha jednostka centralna jeszcze nie zakupiona tak jak mowia wejdz na strone producenta i rob wedlg schematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 24.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 instalacja zrobiona samemu a koszt materialow to nieco ponad 100 zeta kabelki polozone samemu - taniocha jednostka centralna jeszcze nie zakupiona tak jak mowia wejdz na strone producenta i rob wedlg schematu ile chcesz zrobi tej instalacji za 100zł średnio 5-7 gniazd około 20-40mb instalacji nie wiem czym robiłeś ale nawet rura kanalizacyjna jest droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genesis 31.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 5-7 gniazd - to chyba na 1000m2 ja na 180 m2 (parter i piętro mam 3 gniazda i w zupełności wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 01.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam. Ja biorę 250 - 350zł za gniazdo (robocizna), Materiały instalacyjne BEAM - wszystkie, a więc gwarancja na całość, i rabat na osprzęt - jednostka centralna, gniazda, itp. W razie pytań - PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 instalacja zrobiona samemu a koszt materialow to nieco ponad 100 zeta kabelki polozone samemu - taniocha jednostka centralna jeszcze nie zakupiona tak jak mowia wejdz na strone producenta i rob wedlg schematu ile chcesz zrobi tej instalacji za 100zł średnio 5-7 gniazd około 20-40mb instalacji nie wiem czym robiłeś ale nawet rura kanalizacyjna jest droższa robilem z tego z czego robic sie powinno. jakies takie biale rureczki dom mam kwadratowy ok. 9x9 i komin w centralnym punkcie domu rury ida jednym kanalem wentylacyjnym z piwnicy przez parter na poddasze. na kazdym poziomie 1 gnizdo + niepodlaczona szufelka w kuchni dokad rurka tez jest pociagnieta. brakije jeszcze okolo 1 metra instalacji w piwnicy i tam rowniez nie ma jeszcze gniazda. nie wiemy kiedy i jaka kupimy jednostke centralna wiec wstrzymujemy sie z wykonczeniem tego fragmentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 01.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 OK zrobiłeś za stówe chwała Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 OK zrobiłeś za stówe chwała Ci dziekuje tez sie ciesze gratuluje rowniez tym ktorzy robia w domu nawet 7 gniazd i 40 metrow instalacji bo to niejako o wielkim bogactwie i poteznym domu to swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 02.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Od czego zależy twoja cena? Przyznam, że różnica min-max spora.... Witam. Ja biorę 250 - 350zł za gniazdo (robocizna), Materiały instalacyjne BEAM - wszystkie, a więc gwarancja na całość, i rabat na osprzęt - jednostka centralna, gniazda, itp. W razie pytań - PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 03.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Różnica w cenie nie jest kolosalna, a zależy od odległości jaką muszę dojechać na budowę - instalację ukladam 2 - 4 dni (w zależności od wielkości domu), zależy równiez od wielkości i układu domu. Czasem trzeba pokombinować żeby dojechać z punktami, bo np. wylewki już są, a ścianami nie wszędzie się dojedzie.Szczegółowe info na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 14.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Stan surowy otwarty. Dom 17 km od centrum Katowic. Na logikę wychodzi 2 gnazda na piętrze i 2 na parterze. Nic nie trzeba kombinować, nie ma wylewek, jest za to przepust w stropie, którym można zejść na parter. Temat na koniec marca.Ile mogłaby kosztować instalacja? Czy zestawy BEAMa też masz w ofercie? Rabat od cennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CONTEL - REAKTYWACJA - 15.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 7 gniazd , 3 szufelki ,materiał 300 i robota tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 16.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Zastawy BEAMa mam w ofercie. Całość instalacji robię na osprzęcie BEAMa. Rabat oczywiście, jak i zestawy promocyjne. Szczegóły mogę podeslać na priva. Budowa na miejscu, więc cena 250zł za punkt, może troszkę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 7 gniazd , 3 szufelki ,materiał 300 i robota tyle samo jak widac koledze wyszlo 60 zeta choc moim zdaniem to bardzo, bardzo atrakcyjna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 17.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A gdzie kupowaliście materiały instalacyjne BEAM? Sklep on-line czy są dostępne w marketach, innych sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.02.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A gdzie kupowaliście materiały instalacyjne BEAM? Sklep on-line czy są dostępne w marketach, innych sklepach? ja w innych sklepach taki tam z rurami, kotlami, ceramika itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 17.02.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Taniej niż w sklepie BEAM`a na stronie www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Taniej niż w sklepie BEAM`a na stronie www? nie wiem. to byly tak niewielkie pieniadze ze nie chcialo mi sie nawet szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts