Garcia27 18.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Taniej niż w sklepie BEAM`a na stronie www? nie wiem. to byly tak niewielkie pieniadze ze nie chcialo mi sie nawet szukac Domyślam sie że to byly zwykłe jakieś rurki, nie BEAMa. Kol. Wirecki, jesli jesteś zainteresowany, mogę ofertę podrzucić na priva, tylko podaj jednostkę centralną jesli wybrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Taniej niż w sklepie BEAM`a na stronie www? nie wiem. to byly tak niewielkie pieniadze ze nie chcialo mi sie nawet szukac Domyślam sie że to byly zwykłe jakieś rurki, nie BEAMa. Kol. Wirecki, jesli jesteś zainteresowany, mogę ofertę podrzucić na priva, tylko podaj jednostkę centralną jesli wybrałeś. nie wiem byly to rurki biale do instalacji CO a czy beam czy sream to wybacz ale mnie nie interesowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 18.02.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A pytanie było o materiały instalacyjne BEAM. A gdzie kupowaliście materiały instalacyjne BEAM? Sklep on-line czy są dostępne w marketach, innych sklepach? I twierdzę ze jest różnica między beam a sream, nie tylko w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ... I twierdzę ze jest różnica między beam a sream, nie tylko w cenie. pewnie. na markowych i drozszych zawsze mozna dopakowac wieksza marze ciekawe w czym objawia sie ta lepszosc rur? to tak retorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 18.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Gdzie napisałem że są lepsze. To tak retorycznie. Podaj ile płaciłeś za rurkę lub kolanko,to pogadamy o marży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Gdzie napisałem że są lepsze. To tak retorycznie. Podaj ile płaciłeś za rurkę lub kolanko,to pogadamy o marży. jak za BK placilem to pamietam ze bylo to 7,80 czy 7,90 bo wydalem na to kilkanascie tysiakow jak za cos place 100-200 zeta za calosc to uwierz mi ale nie dociekam ile kosztuje rurka czy kolanko powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 18.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ciekawe w czym objawia sie ta lepszosc rur? to tak retorycznie Gdzie napisałem że są lepsze. To tak retorycznie. No nie.... Albo są lepsze, albo nie! Rozumiem, że NIE.... Co do oferty... mam jeszcze trochę czasu, odezwę się na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts