mysweetbabys 22.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Po niedawnych mrozach i terazniejszej odwilży zauważyliśmy że chudziak wylany na podłodze zaczął nam się łuszczyć miejscami. Jaki może być tego wpływ i czy ma to jakieś znaczenie na późniejsze wylewanie wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2009 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 wpływ - mróz jakie ma znaczenie ? takie, ze przed połozeniem izolacji wypadałoby zmieść gruz i wyrównac podłoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 23.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 U mnie chudziak na tarasie sie strasznie złuszczył i niestety chyba bede skuwał na wiosne bo wyglada na to ze muraze zapomnieli o cemencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 23.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 U mnie chudziak na tarasie sie strasznie złuszczył i niestety chyba bede skuwał na wiosne bo wyglada na to ze muraze zapomnieli o cemencie... Chudziak to nie b 20 i nie ma prawa namoknięty pozostać na mrozie i nie winiłbym tu murarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 24.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 U mnie chudziak na tarasie sie strasznie złuszczył i niestety chyba bede skuwał na wiosne bo wyglada na to ze muraze zapomnieli o cemencie... Chudziak to nie b 20 i nie ma prawa namoknięty pozostać na mrozie i nie winiłbym tu murarzy. Moze to i prawda ale mialem takich artystow ze zapomnieli zagescic piach pod chudziakiem na tym tarasie , wiec i tak trzeba to poprawic bo nie mam zamiaru rozwalac wszystkiego jak mi usiadzie taras juz z plytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 26.01.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 zaraz ja mówie o chudziaku już w domu w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 26.01.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A kiedy wylewales , zdazyl wyschnac przed mrozem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 09.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mój wykonawca też chce lać chudziaka pod koniec tego tygdnia ewentualnie w przyszłym ale zapowiadają około -3. Mówi, że trzeba wlać taki środek przyspieszający wiązanie i bedzie ok Nie wiem czy mam mu wierzyć czy wstrzymać sie jak już mrozy na pewno puszczą? Fundamenty wykonane, zasypane i zagęszczone w sieroniu 2008r. Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwyra 09.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja bym poczekał,zapowiadają jeszcze spore mrozy nadgorliwość gorsza od faszyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 09.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Poczekaj do konca lutego , od marca ma byc wiosna , tak powiedział ruski swistak a tak na serio to tyle czasu czekasz to te 2 tyg chyba Cie nie zbawią... .Ja chudziak wewnatrz domu lałem z gruszki jest mocniejszy o wiele od robionego na budowie i sa specjalne dodatki ... na tarasie wylewała ekipa z betoniarki i ogólnie jest tak słaby ze zal patrzec i musze niestety skuwac i lac na nowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 10.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 OK. Czekam Dzieki za rady i oby do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts