Mirek_Lewandowski 13.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Przeczytałem sobie od deski do deski. Fajne.. Kryzys? zaraz się rozpłaczę.... Jak wylałem fundamenty pod dom to niewiele później ogłosili stan wojenny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 13.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mam nadzieję że nie planujesz nic wylewać w najbliższych dniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Niekoniecznie bajka . Granicy z Meksykiem i tak praktycznie nie ma a jezykiem ulicy w Stanach jest jezyk hiszpanski. Jakas unia i wspolna waluta to kwestia czasu - jeszcze moze nie teraz , ale na pewno w tym pokoleniu czyli w ciagu 20 lat. Na Wall street hebrajski słychac! No tak sie sklada , ze nie polski - dziwi cie to ? Zobacz sobie jak gminy zydowskie byly zorganizowane przed wojna na najbiedniejszych nawet terenach Europy wsch - kazda miala szkole , dom w ktorym mogli przenocowac ubogi przyjezdny, kuchnie i posilki dla najbiedniejszych. Wszystkie dzieci umialy czytac i pisac, ( i to czesto w paru jezykach ) - nie mozna tego bylo powiedziec o dzieciach polskich. Sto lat za ....juz nie wiem kim. Ale przynajmniej teraz oswiata jest w stanie permanentnej reformy to dobrze wrozy na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mam nadzieję że nie planujesz nic wylewać w najbliższych dniach? Nie planuję Niemniej nie pisałem o zwiazku przyczynowo-skutkowym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 13.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mam nadzieję że nie planujesz nic wylewać w najbliższych dniach? Nie kracz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 13.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 E tam, dziadek kolekcjonował srebrne i złote, dostał na tym tak w dupę, że przez kolejne pokolenia będziemy opowiadać, jaki majątek zadup..ył. Biedny dziadek, na kilka kamienic by było, a po śmierci dwubiegunowego świata, najwyżej na przyzwoite auto zostało. Więc sorki widok dulara nie zwala z nóżysk. Papatki Dziadek ma niezbyt rozgarniętego lub kłamiącego wnuczka. Jeśli miał kiedyś tam (pewnie przed wojną) w srebrze i złocie równowartość kilku kamienic, to przyzwoite auto, na które za ten majątek teraz by go było stać, to by był co najmniej Maybach. A pewnie raczej kilka Maybachów, no, chyba że ta wartość kilku kamienic to tyczyło się czworaków na wsi. Ten, kto kupił rok temu akcje Nortela za 1 tys. dol., dziś ma papiery warte 49 dol. W przypadku Enronu po roku z tysiąca dolarów zostawało 16,5 dol. Akcje Worldcomu? Zostało z nich niespełna 5 dol. Po inwestycji w United Airlines zostawało się z niczym. Ale gdybyście przed rokiem kupili piwa za tysiąc dolarów, wypili je całe i oddali puszki do recyklingu, mielibyście dziś w kieszeni 214 dol. Słowem, picie na umór i recykling to najlepsza inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 13.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6275760,Gigantyczna_strata_banku_HBOS__akcje_w_dol_o_40_proc_.htmlOto jak skończyła sie pomoc państwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychos 15.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A oto pozytywne strony kryzysu:Najpierw te pozabudowlaneMniej pracy a więc więcej czasu dla siebie, rodziny i przyjaciół.- więcej czasu poświęcić na ruch, ćwiczenia i sport- może w końcu nauczyć się porządnie jakiegoś obcego języka lub czegoś innego na co brakowału nam czasu- wreszcie jest czas na ulubione hobby lub inne zainteresowania- mniej zatrute środowisko tzn. rzadsze korzystanie z samochodu w ramach oszczędności na paliwo Korzyści budowlane: - dobry okres zwłaszcza na etapie rozpoczynania budowy, aby dokładnie skupić się nad póżniejszymi kosztami utrzymania domu, czyli należy się przyjrzeć, pomyśleć, dobrać i obliczyć : wielkość domu, kosztów materiałów, zlóżoność bryły domu, wybór ogrzewania, zaplanowanie oświetlenia, lokalizacja działki itp.- szanasa na zwiększenie swoich umiejętniści poprzez wykonanie większej ilości prac samodzielnie na budowie i wokół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Pozytywne jest to ze nikt z tu obecnych nie liczy na Cud,na Boga Wszystko w naszych rękach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 15.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Pozytywne jest to ze nikt z tu obecnych nie liczy na Cud,na Boga Wszystko w naszych rękach!! bo "najwięksi" modlą się do kogoś innego: Lucyferiański Nowy Porządek Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 15.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Pozytywne jest to ze nikt z tu obecnych nie liczy na Cud,na Boga Wszystko w naszych rękach!! bo "najwięksi" modlą się do kogoś innego: Lucyferiański Nowy Porządek Świata Limes inferior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 15.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Pozytywne jest to ze nikt z tu obecnych nie liczy na Cud,na Boga Wszystko w naszych rękach!! bo "najwięksi" modlą się do kogoś innego: Lucyferiański Nowy Porządek Świata Limes inferior? Sneer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Pozytywne jest to ze nikt z tu obecnych nie liczy na Cud,na Boga Wszystko w naszych rękach!! bo "najwięksi" modlą się do kogoś innego: Lucyferiański Nowy Porządek Świata Limes inferior? Sneer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 16.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Pozytywne jest to ze nikt z tu obecnych nie liczy na Cud,na Boga Wszystko w naszych rękach!! bo "najwięksi" modlą się do kogoś innego: Lucyferiański Nowy Porządek Świata Limes inferior? Sneer? ups, pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lorifactor 16.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 no dobra obejrzałam stronę o lucyferze , ale z racji zawodu nie mogę nie napisać że o zębach autor wypisuje głupoty , stan uzębienia jest gorszy ( w Polsce) , bo dieta się zmieniła (cukier we wszystkim prawie) , ale dostateczne mycie ( w tym codzienne szczoteczkami międzyzębowymi ) rozwiązuje sprawę ( patrz skandynawia,kanada) Choć może i w teorii spiskowej jest jakaś część prawdy sorry że nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 no dobra obejrzałam stronę o lucyferze , ale z racji zawodu nie mogę nie napisać że o zębach autor wypisuje głupoty , stan uzębienia jest gorszy ( w Polsce) , bo dieta się zmieniła (cukier we wszystkim prawie) , ale dostateczne mycie ( w tym codzienne szczoteczkami międzyzębowymi ) rozwiązuje sprawę ( patrz skandynawia,kanada) Choć może i w teorii spiskowej jest jakaś część prawdy sorry że nie na temat Co do zębów,to wszystko wina fluoru!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Pozytywne jest to że wezmę kredyt przy wysokim franciu Negatywne to że mogę w ogóle nie wziąć jak mnie wywalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 17.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dokładnie myślę tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawed2 17.02.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 tak a skąd wiecie kiedy będzie wyskoki- może teraz tak wygląda a jest niski w porównaniu do przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No i mamy pozytywny wątek http://www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=37418 Ale to mozliwe ze przez to afere z logo Bstoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts