zenon_arch 09.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Skoro przerobiliśmy temat turystyki to jak sądzicie, jakie jeszcze branże dają nam szansę na wyjście z kryzysu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 09.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Skoro przerobiliśmy temat turystyki to jak sądzicie, jakie jeszcze branże dają nam szansę na wyjście z kryzysu? Windykacja kredytów... jeśli rozumiesz, co mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 właśnie weszłam na Neckermana , znalazłam oferty wakacyjne na Cypr , soory ale szukam ale ja nie znalazłam żadnej poniżej 3 tys.za osbę i to all inclusive....,czyzbys miala swoje udzialy w tamtych hotelu ? Zapraszam do Neckermana w Jankach co mnie interesuje katalog - interesują mnie bezpośrednie rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja mam pozytywny argument gospodarka tonie ale na sygnał SOS somalijscy piraci przybywają natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endriu1 09.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jak narazie ja korzystam na kryzysie. Nie chce się chwalić, ale sporo kasy zarobiłem na walutach. Kupiłem w bardzo dobrym momencie i część w tamtym tygodniu sprzedaliśmy i jeszcze trochę zostało W czerwcu ub roku udało mi się sprzedać ziemię. Teraz jak ceny materiałów spadły i z zysków remontuję dom. Można na kryzysie zarobić, tylko trzeba mieć szczęście, o pierw trochę gotówki żeby zainwestować. Przyznam się, w moim przypadku los się uśmiechnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 09.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 endriu , kochany czas apokalipsy... a ty walute sprzedajesz. ...ze tak sie wyslowie "dla kogoś luksusem jest coś co dla innego standardem itd...", ale pomijajac to, to lepiej bujni sie na ostatnie wakacje przez wspomniana apokalipsa. ps. wojny przetaczaly sie czesto w historii, wiec jak to mawia ciocia mojej zony z "Ziemi Swietej"....trza troche w walucie trzymac. http://img8.imageshack.us/img8/6910/img2941bk3.jpg ps. dobrze jest tez miec sejf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 09.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 trza troche w walucie trzymac Świr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 09.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 trza troche w walucie trzymac Świr to jeszcze nic, jak ponownie przeczytam to: http://img443.imageshack.us/img443/9636/img2942ib9.jpg to zwariuje. ps. moze na wakacjach? polecam http://img22.imageshack.us/img22/5900/img2945iv3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 właśnie weszłam na Neckermana , znalazłam oferty wakacyjne na Cypr , soory ale szukam ale ja nie znalazłam żadnej poniżej 3 tys.za osbę i to all inclusive....,czyzbys miala swoje udzialy w tamtych hotelu ? Zapraszam do Neckermana w Jankach co mnie interesuje katalog - interesują mnie bezpośrednie rozmowy czyli nawet nie ma co się sugerować cenami katalogowymi ew. internetem?, takie duże rabaty dają w Jankach ? Wybieram sie w tamte strony to może pojeżdżę po paru biurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 09.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 właśnie weszłam na Neckermana , znalazłam oferty wakacyjne na Cypr , soory ale szukam ale ja nie znalazłam żadnej poniżej 3 tys.za osbę i to all inclusive....,czyzbys miala swoje udzialy w tamtych hotelu ? Zapraszam do Neckermana w Jankach co mnie interesuje katalog - interesują mnie bezpośrednie rozmowy czyli nawet nie ma co się sugerować cenami katalogowymi ew. internetem?, takie duże rabaty dają w Jankach ? Wybieram sie w tamte strony to może pojeżdżę po paru biurach moze w apokalipslandie jest inaczej, ale tu gdzie wszyscy sie wieszaja jest - "up to 60%, z tego co maja w katalogu i internecie"- jak sie czlowiek niespodziewanie zjawi w recepcji. jak jestesmy u Cioci z dala od jej domu, to strasznie lubia jak sie placi http://img3.imageshack.us/img3/1131/img2946fy1.jpg niz czekiem i potrafia jeszcze troche zjechac....a tak prawde mowiac to nie jest nowoscia , ze mozna miec 4 **** w cenie 2**.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 10.02.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 jak jestesmy u Cioci z dala od jej domu, to strasznie lubia jak sie placi To gdzie ta Twoja Ciocia mieszka? Fajne papierki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 10.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no jak to gdzie? W ziemi przodków, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 11.02.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jak jestesmy u Cioci z dala od jej domu, to strasznie lubia jak sie placi To gdzie ta Twoja Ciocia mieszka? Fajne papierki :) oczywiscie poza granicami kraju. no jak to gdzie? W ziemi przodków, nie? nie, ona nigdy w kopalni nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 11.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 WhyNot: ale jak skupowałeś platynę w 2007 (a jeśli dobrze widzę na zdjęciach, to skupowałeś), to jesteś pewnie trochę w plecy, co? Ja się zapakowałem w złoto jak uncja chodziła w detalu po 2400... teraz po 3300, i to tylko dzięki temu ostatniemu umocnieniu PLN, pewnie od dziś sklepy podniosą ceny ze stówkę :/ Szkoda, bo chciałem dokupić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 11.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wczasy w Sarbinowie. Po tygodniu ajent uciekł (długi). Kucharki własnym sumptem organizowały co się dało do jedzenia,żeby wczasowicze nie padli z głodu. Na plaży byliśmy 2 razy (słownie DWA razy).Raz w kurtkach a raz okopaliśmy się ale nas wywiało. Bałtyk?? Nigdy więcej!! Toz ten Bałtyk krwia naszych ojców zdobyty i na prózno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 11.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 11.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No chyba, że znajdziemy się wszyscy w tej nielicznej grupie szczęśliwców, którzy na kryzysie się dorobią , bo historia wskazuje, że zawsze są i tacy. I tego wam i sobie życzę ja juz zrobiłam kilka dni temu z mezem biznes plan ...kryzys zawsze byl dla mnie szansa ...bo w kryzysie liczy sie dobra usluga czy towar po najnizszej cenie ...i ogrooooomne checi do pracy wrecz pracoholizm....a tego niekiedy duzym firmom brakuje ..chca niewielkiem kosztem nakladu pracy zarabiac krocie ...ja mam mala firme i nie moge z duzymi konkurowac ... Mały jest Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 11.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nie mam zamiaru zabijać się za parę groszy. Lepiej czy gorzej jakoś się przeżyje Grunt to zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 11.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 WhyNot: ale jak skupowałeś platynę w 2007 (a jeśli dobrze widzę na zdjęciach, to skupowałeś), to jesteś pewnie trochę w plecy, co? Ja się zapakowałem w złoto jak uncja chodziła w detalu po 2400... teraz po 3300, i to tylko dzięki temu ostatniemu umocnieniu PLN, pewnie od dziś sklepy podniosą ceny ze stówkę :/ Szkoda, bo chciałem dokupić więcej. American Eagle Platinum Proof Coins, kupuje sie dla "przyjemnosci". mam wszystkie sety od chwili wprowadzenia ich do produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popirna 11.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A koledzy te platyny i te złota to pewnie zakupują również w przestrzeni wirtualno-mentalnej. Bo jak kto tyle czasu przy kompie spedze, co wnoszę po ilości postów dziennie, to już tylko na mnozenie wyobrażeń na własny temat czas zostaje. A może jakiś dzinnik budowy, jajieś zdjęcia, zamiast pseudo-bełkotliwej autoprezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts