Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kryzys? Szukamy pozytywnych wiadomości

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 573
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

właśnie weszłam na Neckermana , znalazłam oferty wakacyjne na Cypr , soory ale szukam ale ja nie znalazłam żadnej poniżej 3 tys.za osbę i to all inclusive....,
czyzbys miala swoje udzialy w tamtych hotelu ? :lol:

Zapraszam do Neckermana w Jankach :)

co mnie interesuje katalog - interesują mnie bezpośrednie rozmowy :)

Jak narazie ja korzystam na kryzysie. Nie chce się chwalić, ale sporo kasy zarobiłem na walutach. Kupiłem w bardzo dobrym momencie i część w tamtym tygodniu sprzedaliśmy i jeszcze trochę zostało :D W czerwcu ub roku udało mi się sprzedać ziemię. Teraz jak ceny materiałów spadły i z zysków remontuję dom.

Można na kryzysie zarobić, tylko trzeba mieć szczęście, o pierw trochę gotówki żeby zainwestować. Przyznam się, w moim przypadku los się uśmiechnął :D

endriu , kochany czas apokalipsy... a ty walute sprzedajesz. :p

...ze tak sie wyslowie "dla kogoś luksusem jest coś co dla innego standardem itd...", ale pomijajac to, to lepiej bujni sie na ostatnie wakacje przez wspomniana apokalipsa.

ps. wojny przetaczaly sie czesto w historii, wiec jak to mawia ciocia mojej zony z "Ziemi Swietej"....trza troche w walucie trzymac.

http://img8.imageshack.us/img8/6910/img2941bk3.jpg

ps. dobrze jest tez miec sejf.

właśnie weszłam na Neckermana , znalazłam oferty wakacyjne na Cypr , soory ale szukam ale ja nie znalazłam żadnej poniżej 3 tys.za osbę i to all inclusive....,

czyli nawet nie ma co się sugerować cenami katalogowymi ew. internetem?, takie duże rabaty dają w Jankach ?

Wybieram sie w tamte strony to może pojeżdżę po paru biurach :lol: :lol: :lol:

czyli nawet nie ma co się sugerować cenami katalogowymi ew. internetem?, takie duże rabaty dają w Jankach ?

Wybieram sie w tamte strony to może pojeżdżę po paru biurach :lol: :lol: :lol:

moze w apokalipslandie jest inaczej, ale tu gdzie wszyscy sie wieszaja jest - "up to 60%, z tego co maja w katalogu i internecie"- jak sie czlowiek niespodziewanie zjawi w recepcji.

jak jestesmy u Cioci z dala od jej domu, to strasznie lubia jak sie placi

http://img3.imageshack.us/img3/1131/img2946fy1.jpg

niz czekiem i potrafia jeszcze troche zjechac....a tak prawde mowiac to nie jest nowoscia , ze mozna miec 4 **** w cenie 2**....

WhyNot: ale jak skupowałeś platynę w 2007 (a jeśli dobrze widzę na zdjęciach, to skupowałeś), to jesteś pewnie trochę w plecy, co?

Ja się zapakowałem w złoto jak uncja chodziła w detalu po 2400... teraz po 3300, i to tylko dzięki temu ostatniemu umocnieniu PLN, pewnie od dziś sklepy podniosą ceny ze stówkę :/ Szkoda, bo chciałem dokupić więcej.

Wczasy w Sarbinowie.

Po tygodniu ajent uciekł (długi).

Kucharki własnym sumptem organizowały co się dało do jedzenia,żeby wczasowicze nie padli z głodu.

Na plaży byliśmy 2 razy (słownie DWA razy).Raz w kurtkach a raz okopaliśmy się ale nas wywiało.

Bałtyk?? Nigdy więcej!!

Toz ten Bałtyk krwia naszych ojców zdobyty i na prózno??

No chyba, że znajdziemy się wszyscy w tej nielicznej grupie szczęśliwców, którzy na kryzysie się dorobią , bo historia wskazuje, że zawsze są i tacy.

I tego wam i sobie życzę

ja juz zrobiłam kilka dni temu z mezem biznes plan :)...kryzys zawsze byl dla mnie szansa ...bo w kryzysie liczy sie dobra usluga czy towar po najnizszej cenie ...i ogrooooomne checi do pracy wrecz pracoholizm....a tego niekiedy duzym firmom brakuje ..chca niewielkiem kosztem nakladu pracy zarabiac krocie ...ja mam mala firme i nie moge z duzymi konkurowac ... :D

Mały jest Wielki :D

WhyNot: ale jak skupowałeś platynę w 2007 (a jeśli dobrze widzę na zdjęciach, to skupowałeś), to jesteś pewnie trochę w plecy, co?

Ja się zapakowałem w złoto jak uncja chodziła w detalu po 2400... teraz po 3300, i to tylko dzięki temu ostatniemu umocnieniu PLN, pewnie od dziś sklepy podniosą ceny ze stówkę :/ Szkoda, bo chciałem dokupić więcej.

American Eagle Platinum Proof Coins, kupuje sie dla "przyjemnosci". mam wszystkie sety od chwili wprowadzenia ich do produkcji.:p

A koledzy te platyny i te złota to pewnie zakupują również w przestrzeni wirtualno-mentalnej. Bo jak kto tyle czasu przy kompie spedze, co wnoszę po ilości postów dziennie, to już tylko na mnozenie wyobrażeń na własny temat czas zostaje.

A może jakiś dzinnik budowy, jajieś zdjęcia, zamiast pseudo-bełkotliwej autoprezentacji :lol: