Ar2r 23.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Jak w temacie.Opcja "szukaj"użyta,niestety wynik marny.Jeżeli mieliście styczność z tym produktem proszę o wasze opinie.http://www.lode.pl/025.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 23.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 http://forum.muratordom.pl/post2711705.htm#2711705 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 23.01.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avionics 16.09.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Witam,odświeżam temat, proszę o opinie użytkowników którzy mieli do czynienia z pustakami Lode Keraterm.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 12.06.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Jeśli ktoś chce kupić ten materiał chętnie wyślę na priva zdjęcia tego co do mnie przyjechało. Więcej w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radetzky 15.06.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Hmm nic w dzienniku nie znalazłem o tych pustakach :/ Ja z nich zrezygnowałem jak zobaczyłem w składzie budowlanym. Niby to jest prawie wierna kopia Porothermu (wymiary, masa, ilość/m2), ale jak się człowiek przyjrzy bliżej obu wyrobom to niestety nie jest to korzystne dla keratermu. Pustaki keraterm, a przynajmniej te które ja widziałem, są zdecydowanie bardziej szorstkie i kruche. Kierownik budowy też mnie przed nimi przestrzegał. Wzięliśmy koniec końców porotherm i uważam że była to słuszna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcos 03.03.2020 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 (edytowane) witam, szukam informacji o pustaku KERATERM 25 P+W - ciężko znaleźć jakieś opinie, czy ktoś budował ostatnio z tego materiału i podzieli się informacją? pustak wydaje się solidny, prosty, grube ścianki w środku, 5 zamków, ale zastanawia mnie kolor / barwa ceramiki, tak wygląda sztuka wyjęta z palety: a tak wymurowany mur: (obok składu budowlanego, gdzie oglądałem pustaka wybudowano dom, ale niestety nie miałem możliwości porozmawiać z wykonawcą) w porównaniu z porothermem wygląda jakoś "blado", ale może nie ma się czym przejmować Edytowane 4 Marca 2020 przez narcos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts