crashproof 29.01.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Zamierzam zyc n a kredyt a nie n a faktach. Ahahahahahahaha , ahahahahahahaha, Ciężko cie trzepie po głowie, jeśli sobie uwidziałaś, że ktoś spłaci za ciebie kredyty. Powiedzenie "wasze ulice, nasze kamienice" nie wzięło się z nikąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.01.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dajcie się dalej manipulować tym komuchom. Ja stąd idę...dane które podajecie dotyczą czasu kilku do kilkunastu miesięcy. W skali 20 lat giełda wzrośnie. To Wam powie każdy uczeń szkoły podstawowej po jednej lekcji o ekonomii. A już na pewno uczeń szkoły średniej. To są podstawowe prawa rynku. To tak jakby mi ktoś próbował wmówić, że grawitacja od jutra będzie działać do góry. Pozdrawiam i współczuję. Żal mi was. Faktycznie u Ciebie same konkrety Ekonomię warto postudiować, nawet jak się m-cznie inwestuje 160 zł. - ludzie nie będą się śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 29.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Zamierzam zyc n a kredyt a nie n a faktach. Ahahahahahahaha , ahahahahahahaha, Tylko biedni placa swoje rachunki - i to ze zmiennym oprocentowaniem ! dodaj do tego jakies sroki antyhisteryczne. ps. biedni to ze zmiennym nastrojem raczej pisza. jak widac......w kieszeni rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 29.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 właśnie minął 18-sty rok http://stooq.com/q/?s=nikkei&c=30y&t=c&a=lg&b=1 fajny wykres ale niektórzy go i tak nie zrozumieją bo stwierdzą że w skali 28 LAT giełda wzrosła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... no może tak minimalnie wzrosła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 29.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 właśnie minął 18-sty rok http://stooq.com/q/?s=nikkei&c=30y&t=c&a=lg&b=1 fajny wykres ale niektórzy go i tak nie zrozumieją bo stwierdzą że w skali 28 LAT giełda wzrosła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... no może tak minimalnie wzrosła.. ... a że przez te 28 lat znacznie lepiej można było zarobić na obligacjach czy lokatach w banku, to taki mały szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 29.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 właśnie minął 18-sty rok http://stooq.com/q/?s=nikkei&c=30y&t=c&a=lg&b=1 fajny wykres ale niektórzy go i tak nie zrozumieją bo stwierdzą że w skali 28 LAT giełda wzrosła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... no może tak minimalnie wzrosła.. ... a że przez te 28 lat znacznie lepiej można było zarobić na obligacjach czy lokatach w banku, to taki mały szczegół no tak, ale zwolennik długoterminowego inwestowania w akcje będzie za chwiloę wypisywał tu swoje mądrości że miał racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.01.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no tak, ale zwolennik długoterminowego inwestowania w akcje będzie za chwiloę wypisywał tu swoje mądrości że miał racje. Nieeeee, powiedział, że idzie sobie stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Parurara rura. Kazdy jest wielki Rockefeller - na kredyt . Wykresy, inwestowanie , akcje, nieruchomosci ,te sprawy ... Do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 29.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Parurara rura. Kazdy jest wielki Rockefeller - na kredyt . Wykresy, inwestowanie , akcje, nieruchomosci ,te sprawy ... Do czasu. to nie ameryka, ludzie innymi zasadami sa obwarowni. ps. obiad musial byc ubogi , tak jak w kieszeni i na .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Parurara rura. Kazdy jest wielki Rockefeller - na kredyt . Wykresy, inwestowanie , akcje, nieruchomosci ,te sprawy ... Do czasu. Pod jednym warunkiem - jak ten kredyt ma A jak nie ma, to może być chociaż taki mini Rockefeller ? , czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja to wale,od dziś jestem na KRUSie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 29.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Parurara rura. Kazdy jest wielki Rockefeller - na kredyt . Wykresy, inwestowanie , akcje, nieruchomosci ,te sprawy ... Do czasu. Wszystkich mierzysz swoją miarą, czy jak? Bo już nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 29.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kazdy jest wielki Rockefeller - na kredyt . Wykresy, inwestowanie , akcje, nieruchomosci ,te sprawy ... Dlatego nikt nie powinien komentować decyzji inwestycyjnych innych, ani nie namawiać do podejmowania działań lub zmian planów nie znając wszystkich czynników, które determinowały podjęcie określonych decyzji. Każdy ma swoje strategie, swoje wizje i sam decyduje co będzie robił ze swoimi pieniędzmi/zobowiązaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja to wale,od dziś jestem na KRUSie i ja, i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 29.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Parurara rura. Kazdy jest wielki Rockefeller - na kredyt . Wykresy, inwestowanie , akcje, nieruchomosci ,te sprawy ... Do czasu. Wszystkich mierzysz swoją miarą, czy jak? Bo już nie rozumiem. ta pani pisala , ze osiagnela w polsce wszystko co mozna bylo osiagnac. tak pisala. postanowila wyjechac do usa i sie miata.koniec z koncem ledwo wiaze i wszystko ja w oczy w rodzinnym kraju kole....wiec przyjela , ze ....., a kazdy widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dlatego nikt nie powinien komentować decyzji inwestycyjnych innych, ani nie namawiać do podejmowania działań lub zmian planów nie znając wszystkich czynników, które determinowały podjęcie określonych decyzji. Każdy ma swoje strategie, swoje wizje i sam decyduje co będzie robił ze swoimi pieniędzmi/zobowiązaniami. No to śmy se już podyskutowali. Habier przesadziłeś, daj pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.01.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dlatego nikt nie powinien komentować decyzji inwestycyjnych innych, ani nie namawiać do podejmowania działań lub zmian planów nie znając wszystkich czynników, które determinowały podjęcie określonych decyzji. Każdy ma swoje strategie, swoje wizje i sam decyduje co będzie robił ze swoimi pieniędzmi/zobowiązaniami. " Decyzji inwestycyjnych ", " strategie' , " wizje" - slodko brzmi, ale na wizjach lepiej nie zaczynac i nie konczyc. Greenspan tez mowil, ze gospodarka ma silne podstawy i ze n i c go nie zaskoczy, a pare miesiecy temu stwierdzil, ze gospodarka podstaw nie ma zadnych i czuje sie zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 29.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dlatego nikt nie powinien komentować decyzji inwestycyjnych innych, ani nie namawiać do podejmowania działań lub zmian planów nie znając wszystkich czynników, które determinowały podjęcie określonych decyzji. Każdy ma swoje strategie, swoje wizje i sam decyduje co będzie robił ze swoimi pieniędzmi/zobowiązaniami. " Decyzji inwestycyjnych ", " strategie' , " wizje" - slodko brzmi, ale na wizjach lepiej nie zaczynac inie konczyc. bylo zainwestowac w jezyk angielski, bzdur by sie nie......, ale za to mam poprawny cytat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 29.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dlatego nikt nie powinien komentować decyzji inwestycyjnych innych, ani nie namawiać do podejmowania działań lub zmian planów nie znając wszystkich czynników, które determinowały podjęcie określonych decyzji. Każdy ma swoje strategie, swoje wizje i sam decyduje co będzie robił ze swoimi pieniędzmi/zobowiązaniami. No to śmy se już podyskutowali. Habier przesadziłeś, daj pogadać Przepraszam - już nie będę. Właśnie podkuliłem ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No to gadamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts