WhyNot 29.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a-ha , te $75 roboczogodziny to na reke pracownika......dopowiem bo w stanch informacje podaja w oficjalnym jezyku....co niektore maja z tym problem i puszczaja wodze swej fantazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 29.01.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dlatego nikt nie powinien komentować decyzji inwestycyjnych innych, ani nie namawiać do podejmowania działań lub zmian planów nie znając wszystkich czynników, które determinowały podjęcie określonych decyzji. Każdy ma swoje strategie, swoje wizje i sam decyduje co będzie robił ze swoimi pieniędzmi/zobowiązaniami. " Decyzji inwestycyjnych ", " strategie' , " wizje" - slodko brzmi, ale na wizjach lepiej nie zaczynac i nie konczyc. :DGreenspan tez mowil, ze gospodarka ma silne podstawy i ze n i c go nie zaskoczy, a pare miesiecy stwierdzil, ze gospodarka podstaw nie ma zadnych i czuje sie zaskoczony. no popatrz, tylko tyle mowil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 29.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 " Decyzji inwestycyjnych ", " strategie' , " wizje" - slodko brzmi, ale na wizjach lepiej nie zaczynac i nie konczyc. zmien dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 30.01.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A propo Wielkiej Lipy. Wiosna Ludów już się w zimę zaczęła. Czego nie pokażą w TVN: http://hubpages.com/hub/Worldwide-Economic-Protests-and-Riots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 30.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A propo Wielkiej Lipy. Wiosna Ludów już się w zimę zaczęła. Czego nie pokażą w TVN: http://hubpages.com/hub/Worldwide-Economic-Protests-and-Riots A u nas policja nawet na benzynę nie ma...... PS. Upss miałem zmienić a zacytowałem. Przeklik tfu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 30.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A propo Wielkiej Lipy. Wiosna Ludów już się w zimę zaczęła. Czego nie pokażą w TVN: http://hubpages.com/hub/Worldwide-Economic-Protests-and-Riots A u nas policja nawet na benzynę nie ma...... PS. Upss miałem zmienić a zacytowałem. Przeklik tfu.... Na Ukrainie, mimo niedawnej sporej pożyczki ratunkowej od MFW, już im się skończyły pieniądze, prądu zaczyna brakować nawet w jednostkach wojskowych... http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6219329,Ukraina__Brak_pieniedzy_na_prad_paralizuje_panstwo.html Będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 30.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Akurat na Ukrainie mam dobry ogląd sytuacji z rożnych względów i wydaje mi się ze maja tam najgłębszy i najszybciej postępujący kryzys w regionie. Za kilka miesięcy będą mieli formalne państwowe bankructwo. Pozostałym walutom region nie pomoże to przełamać trendu spadkowego a jedynie może go wzmocnić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.01.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No tak....ale zaraz wam tu napisza, ze kraczecie...... No i dlatego potrzebna jest aktywna rola rzadu w przestawieniu na inne zrodla energii. I tego sie Amerykanie domagaja od swojej adminstracji - Bush i Cheney ( zreszta urzednik w adminstracji Nixona i jego wielki zwolennik ) to byl handel ropa z Saudyjczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 30.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A propo Wielkiej Lipy. Wiosna Ludów już się w zimę zaczęła. Czego nie pokażą w TVN: http://hubpages.com/hub/Worldwide-Economic-Protests-and-Riots A u nas policja nawet na benzynę nie ma...... PS. Upss miałem zmienić a zacytowałem. Przeklik tfu.... a u nas to i na wódke nie mają i na zagryche,pod boczek piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 30.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 he he - dziwny ten KRYZYS- w biurze podróży na pniu "schodzą" Malediwy, Mauritius, Meksyk, Jamajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crashproof 30.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No i dlatego potrzebna jest aktywna rola rzadu w przestawieniu na inne zrodla energii. Przecież doskonale wiesz, że to nie jest takie proste i nie to jest głównym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 30.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Niesprzedane mieszkanka w Espanii: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 30.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Rany, a co to za koszmarne miejsce? Jakies miasto od zera budowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 30.01.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Akurat na Ukrainie mam dobry ogląd sytuacji z rożnych względów i wydaje mi się ze maja tam najgłębszy i najszybciej postępujący kryzys w regionie. Za kilka miesięcy będą mieli formalne państwowe bankructwo. Pozostałym walutom region nie pomoże to przełamać trendu spadkowego a jedynie może go wzmocnić. Pozdrawiam Strasznie szybki ten kryzys. Już jest na Ukrainie orędzie do narodu: http://wiadomosci.onet.pl/1907861,12,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 31.01.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Pokazujesz Espanię, a zobacz co dzieje się we Frankfurcie nad Odrą - duża część miasta to pustostany, a za rzeką w Słubicach miasto kwitnie:) Pozdrawiam P.S. Co nas nie zabije to nas wzmocni - bronię się przed upadkiem rękoma i nogami - czy to mi coś da?? Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 31.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niesprzedane mieszkanka w Espanii: Pozdrawiam No i dobrze, nikt im nie kazał tyle budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 01.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 wątek Brody fajny więc może dalej.......... co dalej Ameryko informacje są takie /wszystkie cyfry to miliardy dolarów/ 350 wpompowane w banki - i nic 275 na obniżenie podatków 440 na pomoc socjalną /w tym 20 bonami 90 na nowe miejsca pracy co o tym myślicie wiedza mile widziana poinformowani chętnie posłuchają Kobieto, nad tym zmużdzają się najtęższe głowy z całego świata, a Ty nas pytasz ? Ameryce, to nawet wojny nie pomagają Jak ktoś chociaż troszkę zna historię, to pewne przypuszczenia może mieć. W czasach największego światowego kryzysu, dolar kosztował 1 zł. - ale teraz nie mamy Piłsudskiego upsssssssss.......... najtęższe głowy z całego świata............. 1 - 2 bln $ dla sektora finansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margask 01.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ja niestety też widze róznice ale wg mnie ten głupi rząd powinien coś z tym zrobic żeby pomóc takim jak my oczywiście my dla kraju musimy: podatki, zusy itd ale dla nas nic obawiam się, że czasy kiedy głupi rząd był od tego aby zapewnić swoim obywatelom dobrobyt i zaspokojenie potrzeb skończyły się jakiś czas temu wraz z odejsciem gospodarki socjalistycznej teraz musisz sam o to zadbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remark3 01.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Według mnie jeszcze nigdy tak niewielu wydmuchało tak wielu. Niestety dopiero teraz ludzie zaczeli patrzeć trzeżwiej na wiele rzeczy, lepiej póżno niż póżniej. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Najlepszy komentarz na tym forum ! Ddostaje Pan nagrode w postaci mozliwosci kupienia kolumny Zygmunta Trasy W-Z w Warszawie ! Gratulujemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts