jessi 23.09.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Od paru dni na naszej budowie pracują oprócz cieśli także murarze i murują nam nasze " jaskółki" pogoda super i oby tak dalej a daszek będzie gotowy lada dzień , zdjęć najnowszych nie mam,ale powinnam mieć je w najbliższych dniach , żeby nie było to pokaże zdjęcia które miałam wstawić ostatnio z zakończenia więźby oto i one Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.09.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) Dzisiaj wieczorem dotrą do mnie nowe zdjęcia domku :), sama jestem ciekawa jak teraz wygląda domek po tych kilku dniach, zapomniałam ostatnio napisać że zostały dokończone ścianki działowe na dole czyli od spiżarki, łazienki oraz w kotłowni, którą troszkę przeprojektowaliśmy czyli zamiast samej kotłowni przedzieliliśmy tą przestrzeń i tym sposobem uzyskaliśmy osobną pralnię z małym okienkiem 60/90 , kotłownia była duza sama w sobie a taka nam była nie potrzebna, a tym bardziej że ogrzewanie u nas nie będzie gazowe tylko raczej na eko-groszek to nie widziało mi sie aby w tym pomieszczeniu stała pralka, więc wymyśliliśmy że będziemy miec osobną pralnię/suszarnię która teraz będzie mieć ok 6 metrów, dla mnie wystarczająco łazienka już z scianą działówką od razu inaczej wygląda na tym zdjęciu widać dokładnie pomniejszone okno w kotłowni oraz małe okienko obok z pralni Ja niestety coś ostatnio zle się czuję, jakieś przeziębienie mnie złapało,katar, gardło mnie boli i ogólnie mam złe samopoczucie ,więc wybaczcie ale dzisiaj niestety nie wstawię zdjęć "najnowszych" ale obiecuje postaram się uzupełnić dziennik jak najszybciej Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.10.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Kurcze, znowu mam zaległości w dzienniku , wiecznie brak czasu :(a do tego od paru dni moja córcia choruje i walczymy z jej gorączką 39,4 masakra !!! noce nieprzespane:cry:,juz mam dość! Zdjęc dziś nie wstawię , tak w skrócie to konczymy w koncu daszek zostały tylko małe obróbki !, scianki działowe na poddaszu już od kilku dni skonczone, komin też dawno jest gotowy , klinkierek rewelacyjny kolorystycznie idealnie się zgrał z dachóweczką ,ogólnie jestem zadowolona. Z innych wieści to tydzień temu byli panowie od okien i ściągnęli pomiar z otworów okiennych, , w tym tygodniu wstawię jakieś zdjęcia ,a teraz zmykam do córci pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.10.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) Powoli małymi kroczkami zbliżamy się do wykańczania naszego domku i prace z zewnątrz przeniosą się do środka i nie straszna będzie nam już pogoda, Okna zamówione, pomiar wzięty,kiedyś pisałam w dzienniku jakie okienka będa u nas, a będą to okna Avante obustronny orzech do tego brama garażowa Hormana też w kolorze orzecha może pokaże tak dla przypomnienia Zaległe zdjęcia ze środka domku komin poddasze przed powstaniem ścianek działowych pokój nad garażem- jest naprawdę duży !! na zdjęciu widać tylko połowę tego pokoju !! Niniejszym ogłaszam że budowa domku czyli sso jest zakończona !!! teraz dla nas zacznie się najprzyjemniejsza część budowy WYKOŃCZENIÓWKA !!! Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 20.01.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Hejkaco tam słychać u Was ???? nic nie piszesz jak domek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 15.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam, mam zamiar budować benedykta ale się troszke obawiam czy nie jest za duży, czy mogę odwiedzić taki dom? Bardzo mi zależy na tym by zobaczyć jak to wygląda w środku. Mogę odwiedzić województwa pomorskie i okolice i warmińsko- maz i okolice. Proszę o kontakt : iwona.new+++gmail.com (+++ czyli to jest @) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 15.03.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 adres @ tu jest właściwy literka ,,s,, Witam, mam zamiar budować benedykta ale się troszke obawiam czy nie jest za duży, czy mogę odwiedzić taki dom? Bardzo mi zależy na tym by zobaczyć jak to wygląda w środku. Mogę odwiedzić województwa pomorskie i okolice i warmińsko- maz i okolice. Proszę o kontakt : iwona.news+++gmail.com (+++ czyli to jest @) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 04.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hellooo, wpadłam się przywitać po długiej nieobecności. Wy juz pewnie mieszkacie, napisz co I jak, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts