jessi 18.05.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) schody w trakcie tworzenia domek od strony ogrodu domek od frontu domek w oddali widziany czyli NASZA GÓRKA A NA NIEJ BENEDYKT III kuchnia widok z okna w kuchni Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Dobra koniec juz zdjęc zezbrojenia chociaż z miłąchęcią jeszcze bym wstawiała kilka ;)teraz wstawie kilka zdjec z zewnątrz domku wejście domku domek od drogi salon Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Domek widziany z drogi dojazdowej widok od strony wejścia do domku pokój -gabinet spacerek po działeczce oglądam widoczki Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.05.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Stan działki jest o taki własnie jadalnia oraz widok na kuchnię Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Pogoda nie rozpieszcza:bash: na działce u nas jeszcze wieksze błoto sie porobiło domek wybudowany jest na górce więc nie ma zagrożenia że nas podtopi,ale przez ta pogodę prace stoją w miejscu i jak patrze na pogodę to nie zapowiada się aby mogło być lepiej w następnych dniach. Ekipa pewnie wejdzie do nas dopiero na początku czerwca i zacznie działać dalej jak tak dalej pójdzie to bedziemy miec duże opóznienia w budowie przez tą okropną pogodę !!!!! a chciałam w końcu zrobić pomiar okienek brrrrrrrrr a tu sie nie da ...... Później wstawię następną zaległą fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Zalewanie stropu !!:Dprzyjechały gruchy i zaczęło sie wielkie lanie mężuś sprawdza wytrzymałość naszego stropu ihhi Tutaj natomiast chciałam pokazać jakie chmury nadciągały i po chwili zerwał sie wiatr i zaczęła sie ulewa i jak widać trwa aż po dziś dzien ,niestety dowiedziałam sie że w naszej okolicy wylała rzeka i pod wodą jest wiele domów aż jestem teraz ciekawa jak wyglada nasz domek oraz działka po tych ulewach , kiedy sie skonczy ta okropna pogoda ... Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Strop został zalany ,to przyszedł czas na sprawdzenie jego wytrzymałości A tu juz podcien Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) kotłownia widok na jadalnię ze schodów salon Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.05.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Zdjęć mogłabym wstawiać i wstawiać beż umiaru ihhi:D moze na zdjęciach nie widac tej całej przestrzeni ale wierzcie mi domek na prawdę jest przestronny i przytulny ,mogłabym po nim chodzić godzinami i zwiedzać ciągle te same miejsca ,a i tak za każdym razem bedę się czuła tak jakbym była w nich po raz pierwszy ,uczucie jakie mnie ogarnęło w chwili kiedy weszłam do domku jest nie do opisania ,bo po raz pierwszy ( nie liczę zdjęc ) widziałam na oczy nasz ukochany domek , po prostu CUDNE UCZUCIE !!! Na zakonczenie dzisiejszej fotorelacji kilka ujec domku z drogi dobra obiecuje że to już ostatnie zdjęcie hihi dziewczynki na stropie ihiih one to miały z tego frajdę pozdrawiam widok na salon i podcien Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.05.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) OKNA w końcu zamówiliśmy okienka i bramę garażową ,panowie przyjdą na pomiar jak będzie skończone pięterko domku aby mogli spokojnie pomierzyć otwory okienne na poddaszu okna będziemy mieć z firmy AVANTE ,kolor obustronny orzech o takie właśnie : kolor taki jak na tym zdjęciu i to są okienka które zamówiliśmy Natomiast bramę garażowa będziemy mieć z firmy HORMANN niestety zdjęcia bramy nie udało mi się zrobic chociaż widzielismy ja na żywo, powiem jedno brama bardzo nam sie spodobała !! oczywiście kolor taki sam jak okna czyli orzech Pomiar okien przewidujemy koło 10 czerwca ,czas realizacji to 3/4 tygodnie ,ja juz nie umiem sie doczekać kiedy będą nam wstawiać okienka i widzieć jak będą wyglądać na swoim miejscu Hydraulikę bedzie nam robił pan który rozkładał nam kanalizację w fundamentach Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.05.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) Parapety wewnętrzne tez juz w sumie wybraliśmy ,ale te z kolei będą montowane dopiero po tynkach wewnętrznych a beda taki nie umimy się zdecydować między tymi dwoma może ktoś doradzi : parapet drugi od góry ten po środku oba nam sie podobają ale do końca nie umiemy sie zdecydować który bardziej nam sie podoba i oczywiście który lepiej bedzie sie prezentował Edytowane 11 Listopada 2010 przez jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Jessi , wklejam Ci moją pisaninę z dziennika. Pisałam w dniu 09-03-2010 o parapetach - ( Boticcino). Gdybyśmy mogli jeszcze raz zdecydować, to wszędzie byłyby parapety drewniane, sprawiające ciepło i przytulność . Konglomerat jest zimny i nijaki, a czasem nie zauważalny ( Ryska pytała jaki będziemy w pokoju mieć parapet, a tam właśnie był już konglomerat) To takie nasze odczucia , ale już są i trudno Na dodatek parapet w sypialni ( jeszcze nie zamieszkanej) już pękł Panowie, którzy montowali parapet, kiedy zadzwoniłam i powiedziałam odpowiedzieli, że to od naprężenia pianki Nic dodać , nic ująć Obejrzyj sobie jak wyglądają moje parapety z drewna bardzo je lubię i nasz kot też Specjalnie dla Ciebie http://www.systemc.pl/domek/2010/05/IMG_0038T.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.05.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Hej Meganko ,twój parapecik ślicznie wygląda :yes: , drewniane parapety na pewno sa ciepłe i bardziej funkcjonalne niż z kamienne ,ale mnie jednak bardziej podobają się z marmurku u nas nie ma za wiele okien gdzie mogę dac parapety bo tylko w kuchni ,jadalni i pokoju na dole poza tym wszędzie sa juz duże okna i tam nie potrzeba parapetów, ale nie mniej jednak bardzo dziękuje za dobrą radę i wypowiedz w tej kwestii pozdrawiam cieplutenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.05.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ostatnio z mężem rozmyślamy nad tym aby w połowie lipca pojechać do Polski na jakieś 3 tygodnie bo chcemy w tym czasie dużo porobic po pierwsze trzeba ogarnąć działkę ,zmówimy koparkę żeby rozsypała te zwały ziemi zalegającej po kątach jak także trzeba ją całą przekopać i wyrównać a przy okazji obsypac dookoła całe fundamenty,ogrodzić działkę, i wiele innych rzeczy jest do zrobienia na działce Przede wszystkim chcemy byc przy wykonywaniu kanalizacji, elektryki i tynków jak sie uda tylko żeby ta pogoda była w miarę udana co by można było też jakiegoś dobrego grilka rozpalić , ja juz żyję tą myślą o wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 29.05.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 witam serdecznie. urocze miejsce wybraliscie, piękna działka, gratuluję i czekam na dalsze postepy w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.06.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam Czas szybko leci ,ja oczywiście sie cieszę bo w przyszłym miesiącu 19 LIPCA jedziemy do POLSKI do naszego kochanego domku ,ja zostanę tam aż do 2 WRZEŚNIA !!!!!!!!!!!!:D:D:D normalnie cieszę się jak dziecko , tyle rzeczy uda mi sie pozałatwiać w tym czasie mam nadzieję że juz pogoda będzie bardzo a to bardzo ładna jak przystało na lato ! a tym czasem życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 To trzymam kciuki za pogodę, abyś mogla działać gdy przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.06.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cześć Jessi Mam wrażenie,że wieki mnie na FM nie było......... Benio rośnie, super ,że tak długo będziesz w PL Kolor okien bardzo ładny! Ja czekam na aktualne fotki z budowy... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.07.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam !!!!!!!!! Bardzo długo mnie nie było oj :(ale juz jestem ,wpadłam dzis tylko na chwilkę powiedziec że u mnie wszystko w jak najlepszym porządku po prostu nie miałam zbytnio czasu na pisanie i siedzenie na FM Niebawem jak mi sie uda to nadrobię zaległości obiecuję !!!!! a tymczasem buziaczki zostawiam i pozdrawiam do usłyszenia niebawem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 No i jest zguba Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts