jessi 23.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.01.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 tu można wpisywać komentarze do mojego dziennika budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witaj jessi warto zajrzeć tutaj http://forum.muratordom.pl/topaz-lidszu-i-rodzinki,t64239.htm lidszu buduje taki domek jak Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 dzięki justyna_m na pewno przeczytam i z pewnoscia dołącze do grona Topazików ,pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 25.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Jeśli domek będzie taki jak na wizualizacjach to dech zapiera Pozwodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, mam nadzieje że bedzie podobnie wygladał ,coś tam nieco pozmieniam ale ogólnie rozstawienie mebelków bedzie bardzo podobne ale dziekuje i zapraszam do siebie ,a ja z pewnością też będe często zaglądać do was i powodzenia z wykonczeniówką bo widze że u was to pełną parą wszystko sie posówa ,teraz tylko patrzeć jak sie niebawem wprowadzicie ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 jessi Z wyglądu Twój domek to "kostka" budowana w latach 70....mało popularna obecnie nie mniej mi się bardzo podoba , oglądając wizualizację wnętrz zauroczyła mnie przestrzeń, duże okna, ustawność pomieszczeń ....i brak skosów na górze Świetny projekt Z wielka przyjemnością będę śledzić Twoją budowę a zwłaszcza wykończeniówkę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 25.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wspaniala wizualizacja. Wnetrza przestronne i duzo pkien. Bardzo mi sie podoba. Bede trzymala kciuki i obserwowala . pOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 zgadza się trochę przypomina domki budowane w tych latach, niemniej jednak jest to bardziej unowocześniona wersja tych domków, wiecej okien no i otwarta przestrzen ,długo zastanawialiśmy się nad projektem, ale mój mężuś stwierdził że on nie chce domku ze skosami bo tak jakoś mało ustawne są i mało co tam można poustawiać ,mnie osobiście bardzo takie sie podobają . wiec tak przeglądając projekty znaleźliśmy właśnie ten i zakochaliśmy sie w nim od razu, pokoje na pietrze duże przestronne, z garderobami ,no i co mi się bardzo podobało to to że w sypialni głównej jest taka duuuuuuuuuża łazienka ,poprostu ideał dziękuje za miłe słowa i serdecznie zapraszam "podglądania" mojego dziennika pozdrawiam P.S ja również bede zaglądała do twojego dziennika i podglądała co nowego u was słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wspaniala wizualizacja. Wnetrza przestronne i duzo pkien. Bardzo mi sie podoba. Bede trzymala kciuki i obserwowala . pOZDRAWIAM dziekuje za tak miłe słowa bardzo mnie to cieszy i zapraszam do mnie na "podglądanie" napewno będe starała sie często pisać co tam u nas słychać P.S biegne czytać twój dziennik !!! pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Jessi - masz rewelacyjny, REWELACYJNY dziennik. Od dziś to będzie moja lektura na dobranoc. PS: dom miodny ale łatwo przekombinować. No i ta okolica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Jessi - masz rewelacyjny, REWELACYJNY dziennik. Od dziś to będzie moja lektura na dobranoc. PS: dom miodny ale łatwo przekombinować. No i ta okolica... ooooo aż sie zarumieniłam, kurcze to miłe i oczywiście serdecznie zapraszam a w tym czasie ja sobie poczytam twój dziennik !!! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 w tym czasie ja sobie poczytam twój dziennik NIE BŁAGAM NIEEEEEEE!!!!! tam są same głupoty i będę się wstydził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 i tak mnie nie przekonasz i go przeczytam i sama ocenie na pewno jest świetny pa własnie go otwieram hihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 25.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Bardzo ciekawy projekt. I niesamowita wizualizacja. Dostaliście ją od MGProjekt, czy sami wykonaliście? Jest niesamowicie realistyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Bardzo ciekawy projekt. I niesamowita wizualizacja. Dostaliście ją od MGProjekt, czy sami wykonaliście? Jest niesamowicie realistyczna... dzieki ,dzieki co do wizualizacji to niestety nie nasza zasługa a szkoda!!! to jest przykładowa wizualizacja z tej pracowni ,ale dzięki niej można sobie wyobrazić mniej więcej jak będzie wyglądało wnętrze trochę tam pozmieniam ale ogólnie podoba mi sie !! ale i tak zanim ja to wszystko tak zobaczę to minie trochę czasu ,predzej u was zobaczę cos nie cos pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.01.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a mnie bardzo podoba sie działeczka na wzniesieniu przestrzenna widoczek fajny powodzenia w realizacji marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a mnie bardzo podoba sie działeczka na wzniesieniu przestrzenna widoczek fajny powodzenia w realizacji marzenia dzieki dzieki mnie tez ta działeczka urzekła pare juz pare lat temu i pomyślec że niedługo na niej własnie bedzie stał mój własnnnnnnnnny domek pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 To wspaniałe każdy z nas czeka by do własnego kata się wprowadzić do nowego pieknego domku ale ile po drodze problemów Cię spodka to aż nie chcę mówić czasem ręce opadają szczęka też powiem tak juz nie chciała bym wracac do tego momentu w którym ty teraz jesteś uzbroić się musisz w cierpliwość do fachowców mnie juz niedaleko do końca jutro dzrzwi maja mi montować wewnętrzne i to chyba ostatnia praca która bedzie bardzo brudną pracą bo będziemy poszerzać otwory tak więc jutro zacznie się sajgon we wtorek może skończą i będę mogła posprzątać jeszcze tylko schody i flizy w garażu i powiem huraaa koniec potem tylko meblowanie a i łazienka dolna ale to na kiedyś kiedyś tylko jeszcze zewnatrz troche zostanie kostka ogrodzenie taras balkony do flizowania ale najwazniejsze że w środku będzie już wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 zdaje sobie sprawę że nie jest łatwo ,a szczególnie znaleźć odpowiednią i zgrana ekipe ,i to wszystko włąsnie przed nami z jednej strony sie człowiek cieszy a z drugiej obawia co to bedzie czy wszystko sie uda, chyba że sie przekwalifikuje i zostane murarzem ihhiih to wtedy na pewno wszystko było by tak jak byc powinno ,niestety to niemożliwe .. a powiem że aż Ci zazdroszczę że juz w sumie kończycie też tak chce !!! a tu jeszcze daleka droga przed nami ,ale mam nadzieje że pójdzie gładko i bezproblemowo ,ale dzieki to miłe,że mozna miec takie wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts