jessi 24.03.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie placz ,bo ja tez zaczne ,musimy byc twarde .................rece mi juz opadaja z bezradnosci i nic nie moge przyspieszyc .........ja mam nadzieje ze po swietach cos zaczniemy dlubac,ale pewnosci nie mam Musimy musimy ,a tak bardzo by sie chciało zaczynać juz budowe ,czekała całą zime na tą chwile i teraz muszę poczekać znów jeszcze troszkę ,nic nam nie pozostaje jak tylko pokupować te materiały budowlane których jeszcze nie mamy ,czyli został nam strop bo w sumie juz wszystko jest Madzia a ty juz masz pokupowane materiały budowlane i trzymaj sie nie poddamy sie i zaczniemy po tych swiętach obie hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie placz ,bo ja tez zaczne ,musimy byc twarde .................rece mi juz opadaja z bezradnosci i nic nie moge przyspieszyc .........ja mam nadzieje ze po swietach cos zaczniemy dlubac,ale pewnosci nie mam Musimy musimy ,a tak bardzo by sie chciało zaczynać juz budowe ,czekała całą zime na tą chwile i teraz muszę poczekać znów jeszcze troszkę ,nic nam nie pozostaje jak tylko pokupować te materiały budowlane których jeszcze nie mamy ,czyli został nam strop bo w sumie juz wszystko jest Madzia a ty juz masz pokupowane materiały budowlane i trzymaj sie nie poddamy sie i zaczniemy po tych swiętach obie hihihihihi Mam juz czes kupiona tzn. bloczki na fundamenty ,sciany,strop ,belki stropowe i ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.03.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie placz ,bo ja tez zaczne ,musimy byc twarde .................rece mi juz opadaja z bezradnosci i nic nie moge przyspieszyc .........ja mam nadzieje ze po swietach cos zaczniemy dlubac,ale pewnosci nie mam Musimy musimy ,a tak bardzo by sie chciało zaczynać juz budowe ,czekała całą zime na tą chwile i teraz muszę poczekać znów jeszcze troszkę ,nic nam nie pozostaje jak tylko pokupować te materiały budowlane których jeszcze nie mamy ,czyli został nam strop bo w sumie juz wszystko jest Madzia a ty juz masz pokupowane materiały budowlane i trzymaj sie nie poddamy sie i zaczniemy po tych swiętach obie hihihihihi Mam juz czes kupiona tzn. bloczki na fundamenty ,sciany,strop ,belki stropowe i ogrodzenie e no dobra jesteś ihhihihih ,to juz masz też sporo pokupowane super ,nic tylo patrzec jak zaczniecie działac ciesze sieże będziemy razem budowac ihhih chociażja juz mam fundamenty ale jeszcze sporo przede mną więc fajnie będziemy sobie dopingowac ihihhi buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.03.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Bede Cie gonila z lopata hahaha i moze sie wyrownamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Rozumiem Twój smutek, Jessi.. Ale nie martw się - czas leci tak szybko.. Ani się obejrzysz, a już zaczniesz budować. Głowa do góry . Całuski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 iihhihi najpierw to ja Ci bede zazdrosciła bo ty juz za pare dni sie bedziesz cieszyc domkiem ja musze troszke jeszcze poczekac Jessi za tydzień już jedziemy, ale jesteś głuptas przecież ja chciałam cie pocieszyć, no nic nie udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Jessi właśnie zajrzłam do twojego dziennika gluptasie nie płakaj dwa tygodnie szybciutko zlecą a na budowie będą się szybko uwijać ..... zobaczysz będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.03.2010 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jessi jesli ma Ci to poprawic nastroj to jest nas dwie, u mnie mieli przyjsc w pierwszy dzien po swietach i niestety nie przyjda , dopiero obiecali ok.20 kwietnia a jak bedzie to zycie pokaze.Uszy do gory damy rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Bede Cie gonila z lopata hahaha i moze sie wyrownamy to fajnie ,bedziemy sie scigac ihhiihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Rozumiem Twój smutek, Jessi.. Ale nie martw się - czas leci tak szybko.. Ani się obejrzysz, a już zaczniesz budować. Głowa do góry . Całuski!!! Hello juz się pogodziłam z tą myslą , bo nic innego mi nie pozostało ,już tydzien do swiąt a po swietach jak pogoda bedzie ładna to zaczniemy pociesza mnie fakt że jak wejdzie z 6 chłopa to budowa zaczną szybko mury piac sie do góry buziaczki przesyłam cieszy mnie to że tak mnie wspieracie dziewczyny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jessi właśnie zajrzłam do twojego dziennika gluptasie nie płakaj dwa tygodnie szybciutko zlecą a na budowie będą się szybko uwijać ..... zobaczysz będzie ok dziękuje Anulka ,już mi lepiej ale nadal mi smutno jeszcze czasami jak czytam inne dzienniki że juz działaja , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jessi jesli ma Ci to poprawic nastroj to jest nas dwie, u mnie mieli przyjsc w pierwszy dzien po swietach i niestety nie przyjda , dopiero obiecali ok.20 kwietnia a jak bedzie to zycie pokaze.Uszy do gory damy rade . no to jest nas dwie ,nie martw sie Edytko jak do was tez wparują budowlancy to dom bedzie rósł w oczach ihhihi ani sie obejrzysz a bedziesz chodzic po stropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 27.03.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej jessi prześliczne sąte drzwi!!!!!!! bardzo mi sie podobaja ,jak sie zdecydowaliście to kupujcie na prawdę warto bo są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.03.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej, te drzwi są boskie - fantastycznie będą pasowały do Waszego Benia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 27.03.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 hej:) Jessi bardzo bardzo.... ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam i zostawiam wiosenne pozdrowieńka http://lh6.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/S6871grY0iI/AAAAAAAAAxw/9VB3UXoQElg/s400/Zdj%C4%99cie0140.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.03.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 witam i dziękuję dziewczyny że Wam też podobaja się tez drzwi pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.03.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam i zostawiam wiosenne pozdrowieńka http://lh6.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/S6871grY0iI/AAAAAAAAAxw/9VB3UXoQElg/s400/Zdj%C4%99cie0140.jpg czesc Miska oj cóz to za piękny kwiatuszek hiihihh , takie wiosenne pozdrowienia jak najbardziej mile widziane ihhhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jessi.... ty dalej beczysz???? bo nam już zaczęło z nieba kapać ... przez Ciebie to niebo przecieka ... nie płakaj już proszę... Drzwi baaardzo reprezentacyjne, w sam raz do Benia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts