jessi 20.05.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hejka Jessi Domek fajniutki , widoczki cudniutkie ........ super , ze moglas zobaczyc swojego Benedykcia na zywo ....... :lol2: Buziaczki i Zycze Ci bezproblemowego budowania Kochana Czesc Edytko Ale sie cieszyliśmy jak zobaczyliśmy naszego Benka hihihhiih przeżycia nie do opisania ihiih ,a Wy kiedy jedziecie zobaczyc domek , pozdrowionka dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.05.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Jessi,nie dziwię się,że wklejasz tyle zdjęc z budowy domku.Tak to jest jak człowiek czeka na ten wymarzony i wytęskniony dom:) Mnie cieszył i cieszy każdy szczegół budowy i każdy mam na zdjęciu;) Dokładnie każdy szczegół ,mała drobnostka a cieszy niezmiernie bo wiesz że to twój domek a cieszy tak ze aż słów brak ,oooooooooo ale mi się zrymowało ihhihihihihi :) buziaki Dankaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Czesc Edytko Ale sie cieszyliśmy jak zobaczyliśmy naszego Benka hihihhiih przeżycia nie do opisania ihiih ,a Wy kiedy jedziecie zobaczyc domek , pozdrowionka dla Ciebie Jessi Swoj domek zobacze moze za ............. kilka lat , jak to mowia wracam na gotowe czyli planuje go wybudowac , wykonczyc ( zanim on mnie wykonczy ) i wracam zeby tylko wbic gwozdzia w sciane i obrazek na nim powiesic . Generalnie bede " sterowala " budowaniem na odleglosc Buziaczki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 21.05.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam przepieknie sie prezentuje wasz domek w tej scenerii :) a widoczki po prostu cudne, bardzo ładnie już wszystko wygląda ,i juz nie umie sie doczekać kiedy bedzie dach bp jestem ciekawa jak domek bedzie wygladał ihhi pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.05.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Aż miło patrzeć na wasze postępy.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ojej jak szybko minęło, a TY już wróciłaś... No, ale za to zdjątek napykałaś Benek ładnie się prezentuje, sporo robotki już. Czego mogę współczuć, to właśnie tej pogody, ziemia jak gąbka. Jessi chyba każda z nas tak ma, że jak widzisz już ściany -tą wielkość, to masz już obraz, gdzie co będzie stało... W wyobraźni ustawiasz to tu, to tam:D Gratuluję postępów;) Domek super prezentuje się na górce. Buziaki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Hejka Jessi Jessi przybieglam doradzic ...... jesli chodzi o parapety .... wiesz co ? cholercia moze dziwnie to zabrzmi , ale wybieralabym parapet do podlogi ..... wiem , ze w domu bedziesz pewnie miala i drewno i plyteczki ( np. w lazience ) wiec tutaj powstaje nam konflikt interesow ....... , ale pomysl moze o takim rozwiazaniu podloga = parapet Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.05.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Hej dziewczyny dziekuje za odwiedziny i gratulacje ,:)buziaki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.05.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Hejka Jessi Jessi przybieglam doradzic ...... jesli chodzi o parapety .... wiesz co ? cholercia moze dziwnie to zabrzmi , ale wybieralabym parapet do podlogi ..... wiem , ze w domu bedziesz pewnie miala i drewno i plyteczki ( np. w lazience ) wiec tutaj powstaje nam konflikt interesow ....... , ale pomysl moze o takim rozwiazaniu podloga = parapet Buziaki hej Edytko ,ja własnie bedę robic gres w kuchni,jadalni i przedpokoju w kolorze jasnym ,połyskującym i parapety beda troszkę zblizone w tym kolorze ,ale też musza pasować do okien a u nas bedą okienka jak widziałaś beda w kolorze orzech więc beda takie njak w moim dzienniku tylko nie umie się zdecydować na kolor do konca pomiędzy tymi dwoma hiihi ,a chcemy je zamontować zaraz po tynkach wewnętrznych a ty jakie bedziesz miec okienka u siebie chodzi o kolor ?? buziaki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.05.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dzień dobry:lol:Miłego dnia życzę Jeżeli chodzi o parapety,to ja bym dała ten jaśniejszy:yes:.Zgadzam się z Edytą M,że parapet musi pasować do podłogi.Jeżeli chcesz położyć jasny ,beżowy gres to będzie idealnie:)A do okien napewno będzie pasował(też mam okna w kolorze orzech). P.S.Ja też w lipcu jadę(jadę,bo ja z Niemiec) do Polski,na 2 tygodnie :lol2: Czesc Ola Ja w kotłowni tez raczej nie dam tam takiego parapet bo to bez sensu i tez raczej pozostanę na wyłożeniu ich kafelkami,dziekuje za radę ondosnie parapecików , TO ty z Niemiec masz dużo blizej , pewnie juz odliczasz dni do wyjazdu ,a którego jedziesz do Polski ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.05.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Może i bliżej ,bo ok.950km,ale jedziemy pewnie dłużej niż Wy lecicie;).Normalnie 8 godzin,a jak są korki to nawet do 16! Jedziemy 10 lipca -czyli od dzisiaj jeszcze równe 6 tygodni:cool: My tez jak tym razem pojedziemy do Polski to autkiem ihihi to dopiero bedzie jazda !! Oj zleci Ci te 6 tygodni jak nic ,tak samo ja odliczałam i juz dwa tygodnie przeszło jak wrócilismy z Polski :eek:czas leci bardzo szybko , my moze pojedziemy w podobnym terminie do Ciebie albo tydzien później:yes: buziaki dla Ciebie Olcia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 hej jessi :) do polski się wybierasz?? hm..... i to autkiem? my jedziemy za równe 5 tygodni ( już się nie mogę doczekać tego co am zobaczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hejka .... Jak piszecie o tych przyjazdach do Polski to serce mi sie sciska .......... ja niestety nie przyjezdzam !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Jak jestem u Ciebie to mi od razu topnieje te moje 100 km na budowę... Niestety na budowie nie mam (jeszcze, już niedługo) netu i żyję w nieświadomości forumowej, ale oststnio mnie właśnie nawiedziła myśl, co tam u Ciebie. Szczerze mówiąc, to obawiałam się, że może już mnie przegoniliście... ale nie, nadal prowadzę... Ślicznie będzie wyglądał ten Benio na wzgórzu... jak twierdza, albo pałacyk jaki... tak, wzgórza to to czego nam zdecydowanie brakuje, nawet chłop cuś ostatnio bąkał, że następny raz to w górach... tylko mu bąknęłam, że beze mnie... ale Ci przynudzam:oops: Spadam... wszystkiego dobrego życzę...pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witaj!!! własnie przeczytałam, że w lipcu przyjezdzacie??? pewnie chcecie wszystkiego osobiście dopilnować na miejscu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Jessi, widoki niezwykłe, dom też taki będzie, tylko zdrowia Wam życzyć, niech go nie zabraknie, niech pozwoli zrealizować wszystkie Wasze marzenia. Pozdrawiam cieplutko Edytowane 31 Maja 2010 przez tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka Jessi Milego tygodnia bezdeszczowego brrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 hej jessi :) do polski się wybierasz?? hm..... i to autkiem? my jedziemy za równe 5 tygodni ( już się nie mogę doczekać tego co am zobaczę ) Hej Anulka ,jak dobrze pójdzie to pojedziemy w połowie lipca lub na początku sierpnia i chcemy tym razem autkiem jechac ihhi;) a Ty widze że też sie wybierasz do Polski na urlopik ,suuuuuuuper !!! :yes:buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jak jestem u Ciebie to mi od razu topnieje te moje 100 km na budowę... Niestety na budowie nie mam (jeszcze, już niedługo) netu i żyję w nieświadomości forumowej, ale oststnio mnie właśnie nawiedziła myśl, co tam u Ciebie. Szczerze mówiąc, to obawiałam się, że może już mnie przegoniliście... ale nie, nadal prowadzę... Ślicznie będzie wyglądał ten Benio na wzgórzu... jak twierdza, albo pałacyk jaki... tak, wzgórza to to czego nam zdecydowanie brakuje, nawet chłop cuś ostatnio bąkał, że następny raz to w górach... tylko mu bąknęłam, że beze mnie... ale Ci przynudzam:oops: Spadam... wszystkiego dobrego życzę...pa:bye: Hej Arcticzko No u nas niestety wszystko sie przedłuza bo spowodowane jest przez te powodzie niestety żeby dojechac do nas na działke trzeba jechac koło rzeczki a ta z kolei wylała i zalała droge gdzie mogli by moi budowlancy przejechać do nas ,i całe domostwo z dołu zostało zalane ,nas to nie dotyczy bo jestesmy na górce wybudowani ale żal i smutek i tak nas ogarnął :cry:a najgorsze jest to że teraz ma padac do konca tygodnia a miało byc tak pięknie a ta pogoda wstrętna krzyżuje nam plany ,mam nadzieje ze juz niedługo będa upały i zaczniemy dalej leciec z budową bo my chcemy okienka na lipiec wstawiać brrrrrrrrrrr co do naszy widoczków to dziekuje za miłe słówka ,mnie one tez bardzo sie podobają i je uwielbiam :yes:buziaki zostawiam ,chociaż ostatnio coraz rzadziej tu zagladam bo i nawet nie mam po co bo o czym pisać w dzienniku,aż czasami mi sie juz nie chce myslec o budowie bo jak sobie pomysle to mi sie płakać juz chce z bezsilności przez ta pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witaj!!! własnie przeczytałam, że w lipcu przyjezdzacie??? pewnie chcecie wszystkiego osobiście dopilnować na miejscu?? Czesc Kaluś ,dokładnie chcemy jechać żeby być na montazu okienek i wszystkiego dopilnować jak także chcemy tez działeczkę ogarnąc i takie inne rzeczy które beda na pewno do zrobienia w czasie tego pobytu ale mnie to cieszy i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts