jessi 02.09.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hej jessi Fajnie,że już te problemy macie za sobą i teraz wszystko będzie szło do przodu Nic dziwnego,że byłaś wściekła, tak niestety wygląda niekiedy nasza polska biurokracja Teraz będzie już z górki, pogoda tez na pewno się poprawi i miejmy nadziję jeszcze czeka nas ciepła jesień Wrzucaj jessi nowe foteczki Benia, czekamy!!! hej Karola ja też sie cieszę że mamy to juz za sobą !!!,oby tylko pogoda dopisała to bedzie dobrze a zdjecia bede wstawiać a jak, a mam ich sporo ,wiec mam nadzieje że będziecie do mnie zaglądać bo troszke udało nam sie podczas tego urlopiku porobić kilka rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.09.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 ... tylko cemu taki porządek tam macie... na tej budowie:jawdrop: ...no i gdzie się kupuje taaaaaakie widoki:rolleyes: pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.09.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 ... tylko cemu taki porządek tam macie... na tej budowie:jawdrop: ...no i gdzie się kupuje taaaaaakie widoki:rolleyes: pozdrawiam serdecznie:) Co do porządeczku to tymi rączkami samo to zrobilismy :lol:uwierz jak przyjechaliśmy to na pewno tak wokoło jak i w domku nie wyglądało ihi,więc trzeba było zakasać rękawki i do pracki sie wziąć ale znając życie teraz od nowa bedzie bałaganik po dachówce jak sciankach działowych na pięterku A co do widoczków to sama je UWIEEEEEEEEEEEEEEELBIAM !!!!!!! za każdym razem jak jestem u nas w domku to nie moge sie nadziwić jak pieknie te pagórki wygladają a jeszcze piekniej wyglądają wieczorową porą jak w oddali widać swiatełka !!ach jak już bym chciała tam mieszkać i się delektować tymi widoczkami na co dzien a nie tylko od "święta" Buziaki przesyłam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 buziaczki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.09.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Hej jessi!!! Cieszę się ,że już jesteś:wiggle: Domek pięknie się prezentuje:)Szkoda tylko tych straconych dwóch miesięcy,ale wierzę ,że teraz to już z górki:) Buziaki zostawiam:hug: Czesc Ola oj szkoda tego czasu szkoda ale cóż zrobic ważne teraz aby dalej posuwała się budowa buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.09.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 buziaczki zostawiam:) czesc Kalus :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 jessi..........widze, że akcja DACH przebiega pomyślnie !!ciesze się, że wszystko sprawnie idzie i domek rośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.09.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 hej jessi mam nadzieje że wróciłaś tu na stałe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.09.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hej Jessi! Pieknie, ze udalo sie Wam zalatwic wszystko na pozytywnie i macie juz zalazek cywilizacji czyli prad;) Wklejej zdjecia i opisuj jak najwiecej!! Widoki masz sielskie anielskie :) Teraz kiedy wybierasz sie do Polski? Jak masz plan, co bedzie robione jeszcze przed zima? Fajnie jest patrzec jak dom rosnie i nabiera ksztaltow, a potem z budowy przekdsztalca sie w dom;) Super, ze juz wrocilas i masz dostep do neta... Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.09.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 jessi..........widze, że akcja DACH przebiega pomyślnie !! ciesze się, że wszystko sprawnie idzie i domek rośnie:) Hejka mam nadzieję ze juz teraz nic nie przeszkodzi i w koncu doczekamy się finiszu dachu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.09.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 hej jessi mam nadzieje że wróciłaś tu na stałe pozdrawiam hello no pewnie że wróciłam na stałe i teraz będe często na forum hihihihi buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.09.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hej Jessi! Pieknie, ze udalo sie Wam zalatwic wszystko na pozytywnie i macie juz zalazek cywilizacji czyli prad;) Wklejej zdjecia i opisuj jak najwiecej!! Widoki masz sielskie anielskie :) Teraz kiedy wybierasz sie do Polski? Jak masz plan, co bedzie robione jeszcze przed zima? Fajnie jest patrzec jak dom rosnie i nabiera ksztaltow, a potem z budowy przekdsztalca sie w dom;) Super, ze juz wrocilas i masz dostep do neta... Maja Pozdrowienia, Jej Maju oj żebys wiedziałą że sie cieszymy ze sie nam udało w koncu wszystko pozałatwiać i domek dalej rosnie sobie :)co nas niezmiernie cieszy ,a do Polski w tym roku juz na pewno nie pojedziemy i raczej dopiero na wiosne przełom marca /kwietnia i bedziemy wtedy dalej działać w domku ,a teraz narazie konczymy dach i na ten rok koniec ,na wiosne ,bedziemy robic tynki elektrykę ,hydraulike , buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 jessi....nie martw się, jutro ma być wszędzie pogoda!!! i napewno prace pójdą do przodu!!! ......przeglądalam fotki............ależ Twój salon wydaje się ogromny!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.09.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hej jessi Pięknie benio rośnie!!! Wrzucaj kochana pomysły i inspiracje!!! :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 jessi....nie martw się, jutro ma być wszędzie pogoda!!! i napewno prace pójdą do przodu!!! ......przeglądalam fotki............ależ Twój salon wydaje się ogromny!!!!!!!!!!! hej Kaluś prace trwaja na dachu i oby tak dalej!!! ihhihiih może na fotkach wydaje sie wiekszy ale w rzeczywistości nie jest aż tak duży ale do małych tez nie należy:) buziaczki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hej jessi Pięknie benio rośnie!!! Wrzucaj kochana pomysły i inspiracje!!! :) Pozdrawiam hejka Karola własnie wrzuciłam kilka buziaki dla Was dziewczynki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hahaha własnie stałam sie liderem forum !!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.09.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hej Jessi jeszcze troszkę i benio będzie miał daszek ))))) wow Jessi macie naprawdę ładną okolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2010 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 hej Jessi jeszcze troszkę i benio będzie miał daszek ))))) wow Jessi macie naprawdę ładną okolicę Daszek a raczej więźba na wykonczeniu i powoli zaczniemy z dachóweczką ihhihihi ale się cieszymy ,wczoraj jak dostaliśmy zdjęcia naszego domku to aż łezka się w oczku zakręciła tak już pięknie domek wygląda i mozna sobie wyobrazić jak bedzie wyglądał z kompletnym dachem hihihi, a na wiosne znów ruszymy z kopyta i zaczniemy działać !!:) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hahaha własnie stałam sie liderem forum !!!!! :) GRATULUJE LIDERA !!!!!!!!! ...ogladałam zdjęcie Waszego domku...... a raczej daszku na domku super.....dobrze, że pogoda dopisała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts