jessi 08.04.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 i rozpoczęłam 4 stronę w komentarzach hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Super że w czerwcu - wakacje w kraju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stawiaj coś za tą stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzień dobry Cieszę się razem z Tobą! Tylko, może lepiej o tej darowiźnie... Ją można cofnąć, znaczy teścio kiedyś może się rozmyślić lepiej normalnie kupić, a że w linii rodzinnej to i tak agencja rolna nie będzie mieć prawa głosu a i o "cenie" pogadajcie, żeby była niższa niż 9tys." wtedy podatku się nie odprowadza i tyle może ktoś Ci podarować bez zgłoszenia Czekam, na pierwsze wieści z placu boju!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 zuza mówisz i masz http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/Zdjecia_kieliszkow_zdjecie_sylwestr.jpg częstuj się hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 kochana u mnie tez stronkę strzeliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzień dobry Cieszę się razem z Tobą! Tylko, może lepiej o tej darowiźnie... Ją można cofnąć, znaczy teścio kiedyś może się rozmyślić lepiej normalnie kupić, a że w linii rodzinnej to i tak agencja rolna nie będzie mieć prawa głosu a i o "cenie" pogadajcie, żeby była niższa niż 9tys." wtedy podatku się nie odprowadza i tyle może ktoś Ci podarować bez zgłoszenia Czekam, na pierwsze wieści z placu boju!!! Pozdrawiam cześć Dardurdka jeżli chodzi o tę darowiznę to wątpię żeby tesciu się rozmyslił ,zresztą darowizna bedzie przekazana ,w formie aktu notarialnego i bedziemy prawnymi właścicielami tej ziemi, a podatek ponoć się nie płaci w lini prostej czyli najbliższej osoby z ojca na syna,pózniej z męża na żone ,jakos tak to się robi będzie dobrze teraz tylko poczekac nam zostało do początku maja, tesciu ,po swiętach zaraz jedzie do naszej przyszłej miejscowości i pozałatwia to i owo oraz umówi geodete i notariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 kochana u mnie tez stronkę strzeliłaś no popatrz jakie to ja mam szczęście ihihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzień dobry Cieszę się razem z Tobą! Tylko, może lepiej o tej darowiźnie... Ją można cofnąć, znaczy teścio kiedyś może się rozmyślić lepiej normalnie kupić, a że w linii rodzinnej to i tak agencja rolna nie będzie mieć prawa głosu a i o "cenie" pogadajcie, żeby była niższa niż 9tys." wtedy podatku się nie odprowadza i tyle może ktoś Ci podarować bez zgłoszenia Czekam, na pierwsze wieści z placu boju!!! Pozdrawiam cześć Dardurdka jeżli chodzi o tę darowiznę to wątpię żeby tesciu się rozmyslił ,zresztą darowizna bedzie przekazana ,w formie aktu notarialnego i bedziemy prawnymi właścicielami tej ziemi, a podatek ponoć się nie płaci w lini prostej czyli najbliższej osoby z ojca na syna,pózniej z męża na żone ,jakos tak to się robi będzie dobrze teraz tylko poczekac nam zostało do początku maja, tesciu ,po swiętach zaraz jedzie do naszej przyszłej miejscowości i pozałatwia to i owo oraz umówi geodete i notariusza Skoro jesteś pewna teścia, ale nam notariusz odradził, bo mimo iż notarialnie poświadczone, z księgą wieczystą, to i tak jeśli się darczyńca kiedyś rozmyśli to może z łatwością odebrać... Właśnie tak było u nas i nie koniecznie musi być z ojca na syna, byle była rodzina ze strony męża, wtedy Ty będziesz dopiero później dopisana przez męża, żeby podatek przeskoczyć Tym sposobem działkę kupiliśmy, w sumie niedrogo, jak na okoliczne ceny, ale tylko na mnie Powód był jeszcze jeden, ale to już przemilczę bo różne instytucje czytają to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dziewczyno ty mnie lepiej nie strasz ,normalnie troche sie przejełam tym wiesz co raczej nie powinnien się rozmyslic zresztą nie będzie tez od razu tylko na nas zapisywał ,ale także na córkę ,zobaczymy jak to bedzie na razie w maju jedzie do Polski sam mężuś więc i tak bedzie tylko na niego bo ja musiałabym byc przy podpisaniu ale pózniej to sie jakos załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Wcale Cię nie straszę, ale wiesz jak to jest, jak jest dobrze to jest dobrze, a jak... żeby później nie było, że nie ostrzegłam Najlepiej od początku mieć wszystko pewne, a to jest bez różnicy dla notariusza czy zapisze jako darowizna czy kupno za symboliczną złotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dziękuję za cenne rady ,a wiesz że teraz to powiem mężusiowi żeby jak bedzie w Polsce się dowiedział tego u notariusza i żeby mu doradził jak bedzie lepiej dla nas ,bo wiadomo czasami róznie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Otóż to! Lepiej teraz być przezornym niż później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dokładnie a ty się tam wygrzej na tym słoneczku póki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 oj żeby się tak dało pstryknąć i już bym była w Polsce ale by było fajnie hihi a pogody wiosennej polskiej mi bardzo brakuje jak na razie Hej Jessi!! Nie marudz na irlandzka wiosne Bylam tydzien temu w Polsce: ciagle szaro-buro....a w Irlandii masz zakile, kwitnace wisnie, zielono.... u nas na osiedlu juz widzialam hiacynty u sasiada w ogrodzie.... Chociaz fakt wczoraj wichura dala popalic....ale taka sama byla w PL 2 tygodnie temu... a pamietasz w Patryka, 17 marca...mysmy w Irlandii w samych koszulkach latali, a w Polsce ludzie ze sniezycami walczyli Zatesknisz jeszcze za irlandzka wiosna i zakilami w lutym jak bedziesz musiala odsniezac ta swoja dzialke.... Oby do lata!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 no wiesz brakuje mi ciepłego słoneczka bo tu raczej rzadko jest temperatura 20 kilkustopniowa ,pamietam jak w zeszłym roku było cieplutko w sumie przez dwa tygodnie w maju oj było wtedy ciepło ale pózniej lipiec sierpien juz nie był taki fajny i czesto padało a ja jestem ciepłolubna i uwielbiam "smazyc sie"na słoneczku hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 tu nie zaprzeczam...lato jest lepsze i cieplejsze w Polsce ale wiosna wole byc w Dublinie szybciej zielono i kwieciscie i serce sie usmiecha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 to fakt tutaj to juz sie szybciej zrobiło wiosennie ,a wPolsce jeszcze sniegi były i żonkilik tak pieknie kwitły ,ale juz troche przekwitają a tak piekne żółciutkie były aż się chciało wyjsc na spacerek ale z drugiej strony jak słyszę ze w Polsce teraz mają cieplutenko to aż bym chciała tam byc hihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzień dobry...ale się opuściłam w odwiedzaniu.... na wszystko brakuje mi czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień dobry ,bo jakos mało czasu jest ,swięta tuż tuz a roboty przy nich ogrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 wpadam i wypadam - świeta - brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts