maren100 13.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 sloneczka niestety nie widac a sama mam juz dosyc tej dlugiej zimy Czytam, ze lada lada dzien ruszacie dalej z budowa Ale ten czas leci Zobaczycie, ze za moment bedzie stal Wasz dom To najszybszy etap budowy, co tez najbardziej cieszy Zycze pogody od 25 marca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A u nas sie zachmurzyło ,i zanosi sie na deszcz a jak u Was pogoda dziewczyny mam nadzieje że słoneczko świeci i coraz cieplej jest u nas rano padał śnieg a teraz słonko świeci doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 sloneczka niestety nie widac a sama mam juz dosyc tej dlugiej zimy Czytam, ze lada lada dzien ruszacie dalej z budowa Ale ten czas leci Zobaczycie, ze za moment bedzie stal Wasz dom To najszybszy etap budowy, co tez najbardziej cieszy Zycze pogody od 25 marca pozdrawiam Ruszamy ruszamy czas najwyższy ,oby ino pogoda nam sprzyjała to będzie super !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A u nas sie zachmurzyło ,i zanosi sie na deszcz a jak u Was pogoda dziewczyny mam nadzieje że słoneczko świeci i coraz cieplej jest u nas rano padał śnieg a teraz słonko świeci doberek DOBERKOWO To niech słoneczko juz zostanie ihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 13.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 musze napisac, ze i do Lodzi sloneczko teraz zawitalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.03.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 musze napisac, ze i do Lodzi sloneczko teraz zawitalo No widzisz !!! oby swieciło jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.03.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 witam powodzenia życze i całuski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 No to teraz, Jesii, jak już zaczniecie - to poleci szybciutko! Ani się obejrzymy, jak zaczniesz wklejać zdjęcia z budowy . Całuski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.03.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 witam powodzenia życze i całuski zostawiam hej Perłóweczko dawono Cie nie było tym bardziej sie ciesze że wpadłas do mnie ,pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.03.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 No to teraz, Jesii, jak już zaczniecie - to poleci szybciutko! Ani się obejrzymy, jak zaczniesz wklejać zdjęcia z budowy . Całuski! Dokładnie jak wparuje do nas brygada to licze ze zacznie sie szybciutko stawiac domek ,a zdjecia na pewno beda !!!! a co buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.03.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dziendoberek niedzielny Wszyscy stoimy gotowi w ,,boksach,, haha ale jak sie ruszy to nikogo na forum nie bedzie ,bo kazdy bedzie siedzial na dzialeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.03.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dziendoberek niedzielny Wszyscy stoimy gotowi w ,,boksach,, haha ale jak sie ruszy to nikogo na forum nie bedzie ,bo kazdy bedzie siedzial na dzialeczce ha kto bedzie to bedzie my dopiero w maju bedziemy na budowie a tak to wszystko będziemy dopilnowywać na odległośc jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dobrze, dobrze.... będzie komu dzienniki z odchłani wyciągać Pozdrowionka i buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.03.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ha kto bedzie to bedzie my dopiero w maju bedziemy na budowie a tak to wszystko będziemy dopilnowywać na odległośc jak do tej pory jessi nie będziesz sama, chociaż będziemy miały czas na pisanie na forum a jak już będziemy miały możliwość pojechania na działeczkę to i radość będzie większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.03.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dobrze, dobrze.... będzie komu dzienniki z odchłani wyciągać Pozdrowionka i buziaczki zostawiam Arcti nie martw się nie pozwolę waszym dzienniczkom popasc w odchłan bede je wyciągać na szczyty a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.03.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ha kto bedzie to bedzie my dopiero w maju bedziemy na budowie a tak to wszystko będziemy dopilnowywać na odległośc jak do tej pory jessi nie będziesz sama, chociaż będziemy miały czas na pisanie na forum a jak już będziemy miały możliwość pojechania na działeczkę to i radość będzie większa no widzisz to my takie bidulki bedziemy patrzec jak inni sobie budują i wstawiaja sysytematycznie zdjatka ,a ja będe wstawiać jak mi przeslą ale obiecuje że na pewno tez będą wstawianie zdjecia jak będe tylko miała ,a w maju sie kochane nie przestraszcie jak was zbąbarduje zdjeciami buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hejeczka u nas znowu biało śniegu wczoraj tyle napadało, że wszystko po nim się schowało, szok ale teraz świeci słońce więc pewnie wszystko się stopi i wszędzie będzie woda jak nie urok to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.03.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hejeczka u nas znowu biało śniegu wczoraj tyle napadało, że wszystko po nim się schowało, szok ale teraz świeci słońce więc pewnie wszystko się stopi i wszędzie będzie woda jak nie urok to....... Ty mnie nawet nie strasz tym sniegiem ,bo moi moje majstry planuja wejsc do nas po 25 marca a jak bedzie snieg to d...pa zbita i zas czekac nie wiadomo ile oby sie juz ociepliło ja tylko na to czekam a wtedy machina ruszy ihhihihi oby te słoneczko stopiło calusienki ten snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dobrze, dobrze.... będzie komu dzienniki z odchłani wyciągać Pozdrowionka i buziaczki zostawiam Arcti nie martw się nie pozwolę waszym dzienniczkom popasc w odchłan bede je wyciągać na szczyty a jak Już teraz dziękuję, bo jak wrócę zarobiona to nie wiem czy będę miała siłę szukać ... a o pogodę się nie martw.... załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.03.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dobrze, dobrze.... będzie komu dzienniki z odchłani wyciągać Pozdrowionka i buziaczki zostawiam Arcti nie martw się nie pozwolę waszym dzienniczkom popasc w odchłan bede je wyciągać na szczyty a jak Już teraz dziękuję, bo jak wrócę zarobiona to nie wiem czy będę miała siłę szukać ... a o pogodę się nie martw.... załatwione hej Ty mnie nie smutkuj bo ja licze na twoje relacje z placu boju ,i oczekuje że zdjecia jak i opisy bedziesz wstawiać często ,bo chociaż ja nie moge sobie pozwolic na bycie u siebie na budowie codziennie to przynajmniej bede widziała Wasze postepy w budowach co mnie niezmiernie zawsze cieszy jak tak ogladam zdjęcia u Was w dziennikach A z pogoda jak tak piszesz to juz sie nie martwie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts