Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sloneczka niestety nie widac :( :( :( :( :( a sama mam juz dosyc tej dlugiej zimy :evil:

Czytam, ze lada lada dzien ruszacie dalej z budowa :D Ale ten czas leci :roll: Zobaczycie, ze za moment bedzie stal Wasz dom :lol: To najszybszy etap budowy, co tez najbardziej cieszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zycze pogody od 25 marca :roll: :D

pozdrawiam

Ruszamy ruszamy czas najwyższy :wink: ,oby ino pogoda nam sprzyjała to będzie super !! :D pozdrawiam

No to teraz, Jesii, jak już zaczniecie - to poleci szybciutko!

Ani się obejrzymy, jak zaczniesz wklejać zdjęcia z budowy :lol:.

Całuski!

Dokładnie jak wparuje do nas brygada to licze ze zacznie sie szybciutko stawiac domek :D :D :D :D :D ,a zdjecia na pewno beda !!!! a co :wink: :D :D :D

buziaki zostawiam

Dziendoberek niedzielny :D

Wszyscy stoimy gotowi w ,,boksach,, haha ale jak sie ruszy to nikogo na forum nie bedzie ,bo kazdy bedzie siedzial na dzialeczce :D

ha kto bedzie to bedzie :( :( my dopiero w maju bedziemy na budowie a tak to wszystko będziemy dopilnowywać na odległośc jak do tej pory :roll: :wink:

ha kto bedzie to bedzie :( :( my dopiero w maju bedziemy na budowie a tak to wszystko będziemy dopilnowywać na odległośc jak do tej pory :roll: :wink:

jessi nie będziesz sama, chociaż będziemy miały czas na pisanie na forum :)

a jak już będziemy miały możliwość pojechania na działeczkę to i radość będzie większa :)

jessi nie będziesz sama, chociaż będziemy miały czas na pisanie na forum :)

a jak już będziemy miały możliwość pojechania na działeczkę to i radość będzie większa :)

no widzisz to my takie bidulki bedziemy patrzec jak inni sobie budują i wstawiaja sysytematycznie zdjatka ,a ja będe wstawiać jak mi przeslą :roll: :wink: :p ale obiecuje że na pewno tez będą wstawianie zdjecia jak będe tylko miała ,a w maju sie kochane nie przestraszcie jak was zbąbarduje zdjeciami :oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D :D :D :D

buziaczki zostawiam

Hejeczka :)

u nas znowu biało :evil: śniegu wczoraj tyle napadało, że wszystko po nim się schowało, szok :o ale teraz świeci słońce więc pewnie wszystko się stopi i wszędzie będzie woda :roll: jak nie urok to....... :)

Ty mnie nawet nie strasz tym sniegiem :x :x :x :x ,bo moi moje majstry planuja wejsc do nas po 25 marca a jak bedzie snieg to d...pa zbita :( :cry: :cry: :cry: :cry: i zas czekac nie wiadomo ile :roll: oby sie juz ociepliło ja tylko na to czekam a wtedy machina ruszy ihhihihi :D :D :D

oby te słoneczko stopiło calusienki ten snieg :wink:

Dobrze, dobrze.... będzie komu dzienniki z odchłani wyciągać :roll: :D

Pozdrowionka i buziaczki zostawiam :p

Arcti nie martw się nie pozwolę waszym dzienniczkom popasc w odchłan bede je wyciągać na szczyty :wink: :D :D :D a jak :D :D

Już teraz dziękuję, bo jak wrócę zarobiona to nie wiem czy będę miała siłę szukać :roll: ...

a o pogodę się nie martw.... załatwione :wink:

Dobrze, dobrze.... będzie komu dzienniki z odchłani wyciągać :roll: :D

Pozdrowionka i buziaczki zostawiam :p

Arcti nie martw się nie pozwolę waszym dzienniczkom popasc w odchłan bede je wyciągać na szczyty :wink: :D :D :D a jak :D :D

Już teraz dziękuję, bo jak wrócę zarobiona to nie wiem czy będę miała siłę szukać :roll: ...

a o pogodę się nie martw.... załatwione :wink:

hej Ty mnie nie smutkuj bo ja licze na twoje relacje z placu boju :( :( :cry: ,i oczekuje że zdjecia jak i opisy bedziesz wstawiać często :wink: ,bo chociaż ja nie moge sobie pozwolic na bycie u siebie na budowie codziennie to przynajmniej bede widziała Wasze postepy w budowach co mnie niezmiernie zawsze cieszy jak tak ogladam zdjęcia u Was w dziennikach :wink:

A z pogoda jak tak piszesz to juz sie nie martwie , :D :D :D :D