kala67 15.03.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witaj!! szkoda, że nie masz zdjęć drogi!! skoro kamyczki rozsypane to napewno bedzie wygodniejszy przejazd!!! i zawsze to krok do przodu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.03.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hejka Grunt to pozytywne myslenie ..... Pozdrawiam cieplutko i slonecznie .... no niech ta zima sie juz skonczy P.S. Dobrze , ze robisz monolit ..... bardzo dobra decyzja ( mniej problemu pozniej z instalacjami lamp w suficie !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witammmmmmmmmmm Nu Jessi zapowiadają ocieplenie, to jak ruszycie to jak burza... A gdzie te zdjątka pieska? Wyobrażam sobie jak macie z nim wesoło Pozdrawiam z jeszcze zaśnieżonej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.03.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dawno mnie nie było, w sensie słowa pisanego bo do dziennika zaglądam żeby nie było to postanowiłam się przywitać pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Boberek u nas dziś słoneczko które mam nadzieję stopi ten cholerny śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cześć jessi Co tam słychać ? Od jutra do Polski ma zawitać ciepełko, pewnie twoja ekipa już zwarta i gotowa do budowania Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam!! wiosna juz u was jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Wiosna, wiosna............. sypie śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 u mnie tez pruszy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a dziś u nas było 12st co prawda od południowej strony budynku ale nie bezpośrednio w słońcu tylko że są tego skutki i na działce mam błoto po kostki, dosłownie jak staję to mi się wierzchem buta przelewa a droga dojazdowa zamieniła się w płytki strumyk ach ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 WIOSNA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 WIOSNA!!!!!! po dzisiejszym dniu to chyba można tak powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witaj!! szkoda, że nie masz zdjęć drogi!! skoro kamyczki rozsypane to napewno bedzie wygodniejszy przejazd!!! i zawsze to krok do przodu!! no niestety nie posiadam żadnych zdjęc z akcji drogo ,bo nawet nie miał ich kto robic a szkoda bo sama bym chętnie zobaczyła co i jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hejka Grunt to pozytywne myslenie ..... Pozdrawiam cieplutko i slonecznie .... no niech ta zima sie juz skonczy P.S. Dobrze , ze robisz monolit ..... bardzo dobra decyzja ( mniej problemu pozniej z instalacjami lamp w suficie !!! ) hej Edytko, co do zmiany stropu to namówił nas nasz majster że lepszy i wogóle a tak to sie okaży w użytkowaniu buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cześć jessi Co tam słychać ? Od jutra do Polski ma zawitać ciepełko, pewnie twoja ekipa już zwarta i gotowa do budowania Miłego dnia hej Karolcia ,no nasza ekipa juz powoli gotow jest to działania ino jeszcze konczą jakąs robote i wchodzą do nas na budowę ale juz niedługo ale sie cieszę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dawno mnie nie było, w sensie słowa pisanego bo do dziennika zaglądam żeby nie było to postanowiłam się przywitać pozdrawiam, cześc Kamilko cieszę się ze zaglądasz wiesz narazie nic sie szczególnego nie dzieje u mnie to i nie ma o czym pisac ale juz niedługo dziennik bedzie uzupełniany o kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 WIOSNA!!!!!! po dzisiejszym dniu to chyba można tak powiedzieć Hej dziewczynki oby ta wiosna została z nami juz na zawsze ale by było supppppppppppppppppppper !!!!! zobaczyćie teraz lada dzien dziennikków zacznie przybywać i bedzie więcej wpisów zdjęc pozdrawiam ciepluteńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hej dziewczynki oby ta wiosna została z nami juz na zawsze ale by było supppppppppppppppppppper !!!!! zobaczyćie teraz lada dzien dziennikków zacznie przybywać i bedzie więcej wpisów zdjęc pozdrawiam ciepluteńko niech choć zostanie do początku lata Gardias tak obiecuje dziś w tvn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hej dziewczynki oby ta wiosna została z nami juz na zawsze ale by było supppppppppppppppppppper !!!!! zobaczyćie teraz lada dzien dziennikków zacznie przybywać i bedzie więcej wpisów zdjęc pozdrawiam ciepluteńko niech choć zostanie do początku lata Gardias tak obiecuje dziś w tvn oby oby było by super bo w koncu dziewczyny musimy zacząć działac nieprawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hej dziewczynki oby ta wiosna została z nami juz na zawsze ale by było supppppppppppppppppppper !!!!! zobaczyćie teraz lada dzien dziennikków zacznie przybywać i bedzie więcej wpisów zdjęc pozdrawiam ciepluteńko niech choć zostanie do początku lata Gardias tak obiecuje dziś w tvn oby oby było by super bo w koncu dziewczyny musimy zacząć działac nieprawdaż prawdaż oj prawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts