Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Jessi :D :D Dobre wieści ,Wiosna przyszła i mam nadzieję,że nie odejdzie.Oj będzie się działo :D :D :D

pewnie że dobre wieści ,takie mnie jak najbardziej ciesza bo w koncu WIOSNA przyszła !!!!!

nic tylko zacząć budowac dalej ,oj żeby tylko sie tak ta pogoda cały czas utrzymała to w przyszłym tygodniu ruszamy dalej !!! :D :D :D :D

No to trzymam Kciukasy!! teraz już pójdzie jak z płatka :D My myślimy teraz o kostce i ogrodzeniu .Tez nam pogoda jest potrzebna

dziekuje kciukasy są jak najbardziej potrzebne i mam nadzieję ze rzeczywiście pójdzie teraz naszym budowlańcom szybciutko zresztą obiecali nam ze na początku maja bedziemy widzieć juz domek przygotowany pod więzbę i powinniśmy sie załapać na oglądanie jak nam daszek robia :D :D :D :D oj jak ja sie juz tego doczekać nie umie

A ty to teraz masz najlepiej domek sliczny ,juz gotowy do zamieszkania a do tego teraz zrobic ładną kosteczkę przed domkiem i mozna się cieszyć z mieszkania :p :p :p oj ja tez juz bym chciała tak :oops: :D :D :D

Hej jessi :D

Wiosna przyszła nareszcie!!!! :D :D :D :D

Wszystkim jest nam baaaardzo potrzebna!

Nas w sobote czekają wylweki na balkonach i tarasie, zaraz elewacja a po świętach kostka brukowa! SŁONECZKO ŚWIEĆ!!!

Piesek jest przesłodki!!! Cudowny poprostu, jak mała zabaweczka :wink: :lol:

Też mam ochote na pieska, będzie domek, ogród... tylko... :roll: ... nie wiem czy teraz kiedy planujemy dzidziusia to dobry moment :roll: ...

Już nie moge doczekać sie zdjęc z budowy Twojego Benia :D :p

Hej jessi :D

Wiosna przyszła nareszcie!!!! :D :D :D :D

Wszystkim jest nam baaaardzo potrzebna!

Nas w sobote czekają wylweki na balkonach i tarasie, zaraz elewacja a po świętach kostka brukowa! SŁONECZKO ŚWIEĆ!!!

Piesek jest przesłodki!!! Cudowny poprostu, jak mała zabaweczka :wink: :lol:

Też mam ochote na pieska, będzie domek, ogród... tylko... :roll: ... nie wiem czy teraz kiedy planujemy dzidziusia to dobry moment :roll: ...

Już nie moge doczekać sie zdjęc z budowy Twojego Benia :D :p

to widze u Was praca wre , tyle roboty ihhhhihi ale pewnie to bardzo cieszy ,mnie tez by cieszyło :D :D :D

Ja tez sie doczekac nie umie naszych zdjec z budowy :oops: :oops: :oops: ,bo na razie bedziemy musieli zadowolic sie zdjęciami a jak bedziemy w maju to zdjęc tyle narobie że aż wam bokiem wyjdą jak zaczne wstawiac ihhihi :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

same dobre nowiny u Ciebie! super! :lol:

oj Jagódko oby takie zostały to bedzie suuuuuuuuuuper !!! no i martwie sie pogoda bo ona może pokrzyżować nam wszystko :( :cry: :roll:

nic się nie martw, będziemy odganiać chmury, jak to robią w Chinach na państwowe święta :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D o tak !!! dmuchac i chuchac na te chmurki

p.s widziałam w tv że ma byc ciepło w Polsce w przyszłym tygodniu i temperaturka dwucyfrowa :D :D :D :D

Jessi śliczny ten Wasz Benji :)

pogodą się już nie martw , powinno być dobrze :), musi być dobrze!

Hej Anulka pogoda sie nie martwie bo widziałam jak ładnie jest w Polsce juz hihi a dzisiaj trabia od rana że ma byc cieplutko do 17 :D :D :D co mnie cieszy niech sie taka pogoda utrzyma jak najdłużej :D :D :D :D

Witaj Jessi... pogoda jest :D , jeno mokra miejscami :x ...

Śliczny ten Wasz urwis, taka ruchliwa skwareczka dla mojej Kai :D ...

Pogodę właśnie odwołali zimną :D , miało być od środy duże ochłodzenie, i już mówią, że nie będzie :D :D :D , HURRRRRA!!!!!

Pozdrawiam :p

no Arctica w koncu nasze modły zostały wysłuchane i przyszła wiosna i ta kalendarzowa i pogodowa ihhihihihi ale sie ciesze ,pewnie juz niedługo Wy także ruszucie z arsenałem na budowe ihihhihiihh :D :D :D :D :D :D

pozdrawiam cieplutko

Jessi śliczny ten Wasz Benji :)

pogodą się już nie martw , powinno być dobrze :), musi być dobrze!

Hej Anulka pogoda sie nie martwie bo widziałam jak ładnie jest w Polsce juz hihi a dzisiaj trabia od rana że ma byc cieplutko do 17 :D :D :D co mnie cieszy niech sie taka pogoda utrzyma jak najdłużej :D :D :D :D

teraz już będzie coraz cieplej :)