jessi 19.03.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Miska prosiłas o zdjęcie naszego psiaczka o to i one http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_4146.jpg ,muszę jeszcze kilka porobic to wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.03.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cześć Jessi Dobre wieści ,Wiosna przyszła i mam nadzieję,że nie odejdzie.Oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cześć Jessi Dobre wieści ,Wiosna przyszła i mam nadzieję,że nie odejdzie.Oj będzie się działo pewnie że dobre wieści ,takie mnie jak najbardziej ciesza bo w koncu WIOSNA przyszła !!!!! nic tylko zacząć budowac dalej ,oj żeby tylko sie tak ta pogoda cały czas utrzymała to w przyszłym tygodniu ruszamy dalej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 No to trzymam Kciukasy!! teraz już pójdzie jak z płatka My myślimy teraz o kostce i ogrodzeniu .Tez nam pogoda jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ale słodziak cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 No to trzymam Kciukasy!! teraz już pójdzie jak z płatka My myślimy teraz o kostce i ogrodzeniu .Tez nam pogoda jest potrzebna dziekuje kciukasy są jak najbardziej potrzebne i mam nadzieję ze rzeczywiście pójdzie teraz naszym budowlańcom szybciutko zresztą obiecali nam ze na początku maja bedziemy widzieć juz domek przygotowany pod więzbę i powinniśmy sie załapać na oglądanie jak nam daszek robia oj jak ja sie juz tego doczekać nie umie A ty to teraz masz najlepiej domek sliczny ,juz gotowy do zamieszkania a do tego teraz zrobic ładną kosteczkę przed domkiem i mozna się cieszyć z mieszkania oj ja tez juz bym chciała tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ale słodziak cudny z niego to taki mały rozrabiaka jest wszystko gryzie ,rozrabia i pełno go wszędzie ihhihihi ale kochaniutki jest dziewczynki to za nim przepadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A tak wyglada po kąpieli http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_4179.jpg Tutaj złości się na ręcznik ,bo nasz Benji nie lubi się kąpać http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_4176.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hej jessi Wiosna przyszła nareszcie!!!! Wszystkim jest nam baaaardzo potrzebna! Nas w sobote czekają wylweki na balkonach i tarasie, zaraz elewacja a po świętach kostka brukowa! SŁONECZKO ŚWIEĆ!!! Piesek jest przesłodki!!! Cudowny poprostu, jak mała zabaweczka Też mam ochote na pieska, będzie domek, ogród... tylko... ... nie wiem czy teraz kiedy planujemy dzidziusia to dobry moment ... Już nie moge doczekać sie zdjęc z budowy Twojego Benia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hej jessi Wiosna przyszła nareszcie!!!! Wszystkim jest nam baaaardzo potrzebna! Nas w sobote czekają wylweki na balkonach i tarasie, zaraz elewacja a po świętach kostka brukowa! SŁONECZKO ŚWIEĆ!!! Piesek jest przesłodki!!! Cudowny poprostu, jak mała zabaweczka Też mam ochote na pieska, będzie domek, ogród... tylko... ... nie wiem czy teraz kiedy planujemy dzidziusia to dobry moment ... Już nie moge doczekać sie zdjęc z budowy Twojego Benia to widze u Was praca wre , tyle roboty ihhhhihi ale pewnie to bardzo cieszy ,mnie tez by cieszyło Ja tez sie doczekac nie umie naszych zdjec z budowy ,bo na razie bedziemy musieli zadowolic sie zdjęciami a jak bedziemy w maju to zdjęc tyle narobie że aż wam bokiem wyjdą jak zaczne wstawiac ihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 19.03.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 same dobre nowiny u Ciebie! super! oj Jagódko oby takie zostały to bedzie suuuuuuuuuuper !!! no i martwie sie pogoda bo ona może pokrzyżować nam wszystko nic się nie martw, będziemy odganiać chmury, jak to robią w Chinach na państwowe święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 same dobre nowiny u Ciebie! super! oj Jagódko oby takie zostały to bedzie suuuuuuuuuuper !!! no i martwie sie pogoda bo ona może pokrzyżować nam wszystko nic się nie martw, będziemy odganiać chmury, jak to robią w Chinach na państwowe święta o tak !!! dmuchac i chuchac na te chmurki p.s widziałam w tv że ma byc ciepło w Polsce w przyszłym tygodniu i temperaturka dwucyfrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Jessi śliczny ten Wasz Benji pogodą się już nie martw , powinno być dobrze , musi być dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witaj Jessi... pogoda jest , jeno mokra miejscami ... Śliczny ten Wasz urwis, taka ruchliwa skwareczka dla mojej Kai ... Pogodę właśnie odwołali zimną , miało być od środy duże ochłodzenie, i już mówią, że nie będzie , HURRRRRA!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.03.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam wieczorową porą Ale ślicznusi ten Twój piesek - boooski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.03.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jessi śliczny ten Wasz Benji pogodą się już nie martw , powinno być dobrze , musi być dobrze! Hej Anulka pogoda sie nie martwie bo widziałam jak ładnie jest w Polsce juz hihi a dzisiaj trabia od rana że ma byc cieplutko do 17 co mnie cieszy niech sie taka pogoda utrzyma jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.03.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj Jessi... pogoda jest , jeno mokra miejscami ... Śliczny ten Wasz urwis, taka ruchliwa skwareczka dla mojej Kai ... Pogodę właśnie odwołali zimną , miało być od środy duże ochłodzenie, i już mówią, że nie będzie , HURRRRRA!!!!! Pozdrawiam no Arctica w koncu nasze modły zostały wysłuchane i przyszła wiosna i ta kalendarzowa i pogodowa ihhihihihi ale sie ciesze ,pewnie juz niedługo Wy także ruszucie z arsenałem na budowe ihihhihiihh pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.03.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam wieczorową porą Ale ślicznusi ten Twój piesek - boooski Doberek Aniu a za pieska dziękuje ,taki nasz mały urwis z niego !! ale kochaniutki jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.03.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dzien dobry Wszystkim ,dzis pogoda bardzo ładna wiec po sniadanku zabieram całą rodzinke i jedziemy na plażę sobie pochodzic ,trzeba korzystac z pogody puki jest ładna pozdrawiam Was i miłego dzionka żeycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jessi śliczny ten Wasz Benji pogodą się już nie martw , powinno być dobrze , musi być dobrze! Hej Anulka pogoda sie nie martwie bo widziałam jak ładnie jest w Polsce juz hihi a dzisiaj trabia od rana że ma byc cieplutko do 17 co mnie cieszy niech sie taka pogoda utrzyma jak najdłużej teraz już będzie coraz cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts