kala67 21.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A tak wyglada po kąpieli http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_4179.jpg Tutaj złości się na ręcznik ,bo nasz Benji nie lubi się kąpać http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_4176.jpg jest śliczniutki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam:) A cóż to za złosnik na ręczniku Jessi co to za rasa tego waszego pieska? Fajny skubaniec z niego -pewnie taki tapczanowiec? A szczeka strasznie? Bo te mniejsze to bardziej szczekliwe Śliczniutki Jessi ten piesekkkkkk... A propos pogody dzisiaj u nas pochmurnie, ale nie pada i jest ok Wczoraj z rana do południa było słonko - super i potem chyba z Północy nam je gwizdnęli było już tak jak dzisiaj -pochmurnoooooooo... Aby nie padało Pozdrawiam i dziękuję za fotki łobuziaka Nu i do maja szybko zleci -nawet się nie obejrzysz... ja tam czekam na te fotki z budowy Waszej Buziaki Jessi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Śmieszny ten Wasz Benji oczu mu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 eeeee tam nikogo dziś nie ma na tym forum czy co? poddaje się nie szukam już dziś nikogo do rozmowy , chciałam tylko się podzielić nowiną ........................ Jessi jeszcze tylko 9dni :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 eeeee tam nikogo dziś nie ma na tym forum czy co? poddaje się nie szukam już dziś nikogo do rozmowy , chciałam tylko się podzielić nowiną ........................ Jessi jeszcze tylko 9dni :):):) ja się cieszę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.03.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 eeeee tam nikogo dziś nie ma na tym forum czy co? poddaje się nie szukam już dziś nikogo do rozmowy , chciałam tylko się podzielić nowiną ........................ Jessi jeszcze tylko 9dni :):):) ja się cieszę z Tobą oh dziękuje kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 eeeee tam nikogo dziś nie ma na tym forum czy co? poddaje się nie szukam już dziś nikogo do rozmowy , chciałam tylko się podzielić nowiną ........................ Jessi jeszcze tylko 9dni :):):) ja się cieszę z Tobą oh dziękuje kochana jesteś no problem czekam aż mi się mleko zagotuję bo muszę sobie miksturę z masłem i miodem zrobić i niestety zaraz się kładę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 eeeee tam nikogo dziś nie ma na tym forum czy co? poddaje się nie szukam już dziś nikogo do rozmowy , chciałam tylko się podzielić nowiną ........................ Jessi jeszcze tylko 9dni :):):) ja się cieszę z Tobą oh dziękuje kochana jesteś no problem czekam aż mi się mleko zagotuję bo muszę sobie miksturę z masłem i miodem zrobić i niestety zaraz się kładę oh a co chora jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 eeeee tam nikogo dziś nie ma na tym forum czy co? poddaje się nie szukam już dziś nikogo do rozmowy , chciałam tylko się podzielić nowiną ........................ Jessi jeszcze tylko 9dni :):):) ja się cieszę z Tobą oh dziękuje kochana jesteś no problem czekam aż mi się mleko zagotuję bo muszę sobie miksturę z masłem i miodem zrobić i niestety zaraz się kładę oh a co chora jesteś? tak, jakieś cholerne katarzysko mnie trzyma a dziś jeszcze gardło doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.03.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 tak, jakieś cholerne katarzysko mnie trzyma a dziś jeszcze gardło doszło to do łóżka i się kuruj , żeby nie było gorzej, ....... smacznego mleczka z masłem i miodem życzę pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.03.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam:) A cóż to za złosnik na ręczniku Jessi co to za rasa tego waszego pieska? Fajny skubaniec z niego -pewnie taki tapczanowiec? A szczeka strasznie? Bo te mniejsze to bardziej szczekliwe Śliczniutki Jessi ten piesekkkkkk... A propos pogody dzisiaj u nas pochmurnie, ale nie pada i jest ok Wczoraj z rana do południa było słonko - super i potem chyba z Północy nam je gwizdnęli było już tak jak dzisiaj -pochmurnoooooooo... Aby nie padało Pozdrawiam i dziękuję za fotki łobuziaka Nu i do maja szybko zleci -nawet się nie obejrzysz... ja tam czekam na te fotki z budowy Waszej Buziaki Jessi. Hej Miska rasa tegopieska to shi tzu mały ma dopiero niecałe 4miesiące i pełen energi jest ihhihi lata po domu jak perszing co do szczekania to nie szczeka tak strasznie nie ma piskliwego głosu zaszczeka tylko wtedy kiedy cos słyszy na polku głosnego albo innego psa czas mi leci bardzo co mnie oczywiscie cieszy bo coraz blizej wyjazdu buziaczki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.03.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Śmieszny ten Wasz Benji oczu mu nie widać hihihihi bo bujna fryzurke ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.03.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 eeeee tam nikogo dziś nie ma na tym forum czy co? poddaje się nie szukam już dziś nikogo do rozmowy , chciałam tylko się podzielić nowiną ........................ Jessi jeszcze tylko 9dni :):):) hej Anulka ni esmutkuj się ,mnie nie było ino chwilke pewnie że się cieszę razem z tobą z Twojego wyjazdu za 9 dni oj aż ci zazdroszczę, tez juz bym bardzo chciała sie powoli pakowac i fruuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam się ze słonecznej stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.03.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 eeeee tam nikogo dziś nie ma na tym forum czy co? poddaje się nie szukam już dziś nikogo do rozmowy , chciałam tylko się podzielić nowiną ........................ Jessi jeszcze tylko 9dni :):):) ja się cieszę z Tobą oh dziękuje kochana jesteś no problem czekam aż mi się mleko zagotuję bo muszę sobie miksturę z masłem i miodem zrobić i niestety zaraz się kładę oh a co chora jesteś? tak, jakieś cholerne katarzysko mnie trzyma a dziś jeszcze gardło doszło Pasiulka to marsz do łózeczka i kuruj sie żebyś bardziej czegoś sie nie nabawiła i trzymaj sie cieplutko wiosna jest to i coraz cieplej z dnia na dzien bedzie i choroby pójda precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.03.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam się ze słonecznej stolicy doberek ,a u nas dzis troszke pochmurnie gdzie te słoneczko sie podziało moze podzuc mi troszke tego Twojego słoneczka co by i u mnie zaświeciło troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam się ze słonecznej stolicy doberek ,a u nas dzis troszke pochmurnie gdzie te słoneczko sie podziało moze podzuc mi troszke tego Twojego słoneczka co by i u mnie zaświeciło troszeczkę wysłałam UPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 hej Anulka ni esmutkuj się ,mnie nie było ino chwilke pewnie że się cieszę razem z tobą z Twojego wyjazdu za 9 dni oj aż ci zazdroszczę, tez juz bym bardzo chciała sie powoli pakowac i fruuuuuuuuuuuuuu hej Jessi już się nie smutkuje ,i chyba wiesz dlaczego Jesii za kilka tygodni ja będę zazdrościła Tobie że ty się pakujesz na wyjazd a ja już po..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie placz ,bo ja tez zaczne ,musimy byc twarde .................rece mi juz opadaja z bezradnosci i nic nie moge przyspieszyc .........ja mam nadzieje ze po swietach cos zaczniemy dlubac,ale pewnosci nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.03.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 hej Anulka ni esmutkuj się ,mnie nie było ino chwilke pewnie że się cieszę razem z tobą z Twojego wyjazdu za 9 dni oj aż ci zazdroszczę, tez juz bym bardzo chciała sie powoli pakowac i fruuuuuuuuuuuuuu hej Jessi już się nie smutkuje ,i chyba wiesz dlaczego Jesii za kilka tygodni ja będę zazdrościła Tobie że ty się pakujesz na wyjazd a ja już po..... pozdrawiam iihhihi najpierw to ja Ci bede zazdrosciła bo ty juz za pare dni sie bedziesz cieszyc domkiem ja musze troszke jeszcze poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts