jessi 08.04.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 CZeść jessi!!! :D:D GRATULUJĘ MUROWANIA !!! Już wczoraj chciałam Ci pogratulować rozpoczęcia murowania, ale komp na FM tak strasznie się mi muli,że po godzinie nieudanych prób poddałam się Teraz szybciutko domek będzie się zmieniał i bardzo cieszył! Jak za 4 tygodnie przylecicie do PL to już będziesz chodziła po swoim saloniku, kuchni i sypialniach Już nie mogę doczekac się fotek z Waszej budowy! Cieszę się,że kolejny Benio nam rośnie! Pozdrawiam! czesc KAROLA oj sama wiesz jak to cieszy kiedy domek sie buduje i rosnie w oczach ,ty miałas tyle dobrze że widziałas postepy codziennie ja musze narazie zadowolić sie zdjęciami i dopiero za 4 tygodnie zobaczymy go na własne oczka ,ale co to będzie za przyjemnośc chodzic po własnym już domku widziec salon ,jadalnie i zarysy pokoi na górze ihhihhihiih bardzo sie cieszę !!! a zdjęcia będa ale prawdopodobnie pod koniec tygodnia czyli koło weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.04.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witaj Jessi spieszę się donieść Ci uprzejmie,że pogoda dobra do murowania i oby taka została do czsu aż zalejesz strop,no bo wtedy przydałby się lekki deszczyk w dzień co by zrosił strop:lol2:. Czekam razem z Toba na te zdjęcia:yes: i trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witaj Jessi spieszę się donieść Ci uprzejmie,że pogoda dobra do murowania i oby taka została do czsu aż zalejesz strop,no bo wtedy przydałby się lekki deszczyk w dzień co by zrosił strop:lol2:. Czekam razem z Toba na te zdjęcia:yes: i trzymam kciuki za dalsze postępy hej Kamlotku :D:Doj bardzo sie ciesze z takiej pogody!!!!!:lol2:oby tak jak mówisz została jak najdłużej mnie az zżera w srodku z ciekawości jak tam u nas na budowie hihihihi a zdjecia będą !!! pod koniec tygodnia buziaczki zostawiam p.s teraz te mordki sa naprawdę fajowe podobaja mi sie i jest taki fajny wybór !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.04.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Przyszłam się przywitać i pogratulować postępów na budowie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Przyszłam się przywitać i pogratulować postępów na budowie :yes: a dziekuje dziękuje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 przegapiłam moment startu buuuuuu ale nadrabiam szybko i dołączam do grona gratulujących :D:D a jest czego bo teraz się zaczęła najbardziej widowiskowa część budowy i wszystko będzie rosło w oczach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja tez gratuluje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 PASIE I KALUŚ dziękuje za gratulacje kochane jesteście cieszę sie ze mnie wspieracie :D:Dbuziaki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.04.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jessi i ja GRATULUJĘ kolejnego etapu... Własnie jak powstają mury, wtedy widać najlepsze efekty na budowie, potem jeszcze dach a potem pomimo dalszej pracy, to wydaje się człowiekowi, że mało już widać, a wiele się robi. Zwłaszcza dla sąsiadów:D. Jessi trzymam kciuki za ładną pogodę, aby murarzy Wam nie wytraszyła. Dzisiaj ciut pod wieczór popadało i tak kropi. Patrz jak ten czas szybko leci -jeszcze miesiąc, ba ciut teraz mniej a TY zobaczysz, dotkniesz, macniesz te mury:lol2: Zobaczysz jak szybko zleci, a Benuś stanie:D Czekam i ja -cierpliwie na focie, pieska też nam tu wklejaj... tego Łobuza:lol: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 :lol2:dziekuje za buziaczki !!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.04.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jessi i ja GRATULUJĘ kolejnego etapu... Własnie jak powstają mury, wtedy widać najlepsze efekty na budowie, potem jeszcze dach a potem pomimo dalszej pracy, to wydaje się człowiekowi, że mało już widać, a wiele się robi. Zwłaszcza dla sąsiadów:D. Jessi trzymam kciuki za ładną pogodę, aby murarzy Wam nie wytraszyła. Dzisiaj ciut pod wieczór popadało i tak kropi. Patrz jak ten czas szybko leci -jeszcze miesiąc, ba ciut teraz mniej a TY zobaczysz, dotkniesz, macniesz te mury:lol2: Zobaczysz jak szybko zleci, a Benuś stanie:D Czekam i ja -cierpliwie na focie, pieska też nam tu wklejaj... tego Łobuza:lol: Buziaki hej Miska i baaaaaaaaaaardzo dziekuje za gratulację ,wiesz sama jak to idzie szybciutko :Dtylko martwi mnie ta pogoda bo zapowiadaja deszcze :bash:i boje sie że przesto bedzie przymuszony przestój na budowie , a zdjecia beda moze nawet juz dzis wieczorkiem a jak nie to jutro ale bedą hihihihihhi a do wyjazdu już mało czasu ale sie cieszę ihihhihihihi:)buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.04.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 :lol2:dziekuje za buziaczki !!! :lol2: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.04.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam ,trudno nawet pisać po tym co sie stało wczoraj :(nie moge do tej pory w to uwierzyć w ta tragedię jaka miała miejsce w Smoleńsku:eek: Wczoraj do nas dotarły zdjęcia z budowy i miałam je wstawić do dziennika ale z racji tego że wczorajszy dzien był bardzo smutny nie zrobiłam tego i dziś też nie wstawię zdjęc. Ale obiecuje że zdjęcia będą jutro ;)powiem tyle ze bardzo jestem zadowolona z efektów pracy mojej ekipy ładnie murują, równo, no i naprade byłam zaskoczona tym że juz tyle zostało wymurowane :jawdrop:naprawdę to jest najszybszy etap budowy który widać !!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Hej Jessi... jutro to będzie futro... ale mnie nie będzie:(... GRATULUJĘ!!! Jak to dobrze oglądać jak rośnie.... nieeee????? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.04.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 hello NO dobra nie bede taka i wstawie kilka fotek - gotowi !!!!:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 hello NO dobra nie bede taka i wstawie kilka fotek - gotowi !!!!:D:D:D noooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Jednak fajnie popatrzeć jak rośnie..... nawet komuś Niech się mury.... i tak dalej... to najprzyjemniejszy etap, bo widać... później jeszcze dach będzie widać, że jest:D... a później to już pod górkę... najbardziej to będzie widać jak kasa wypływa z konta:mad: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.04.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Jednak fajnie popatrzeć jak rośnie..... nawet komuś Niech się mury.... i tak dalej... to najprzyjemniejszy etap, bo widać... później jeszcze dach będzie widać, że jest:D... a później to już pod górkę... najbardziej to będzie widać jak kasa wypływa z konta:mad: Pozdrawiam no kochana wiesz jak ja otrzymałam te zdjecia i je pierwszy raz oglądałam to aż mi się łezka w oczku zakręciła ze szczęscia widziec swój dom jak rosnie to cudownego nie do opisania wręcz :):)a jak cieszy to wie ten co juz buduje A kasa płynie z konta strumieniami i to mnie naj mniej cieszy brrrrrrrrrrrrr tyle juz kasy poszło że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To się przygotuj na gorsze.... tutaj dużo wydasz - dużo widać.... później dużo wydasz... i na ten przykład tynk masz.... i co????? tyle że pustaka nie widać ale na dobrą sprawę to mało namacalne... "długa droga daleka przed nami tród i znój" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.04.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To się przygotuj na gorsze.... tutaj dużo wydasz - dużo widać.... później dużo wydasz... i na ten przykład tynk masz.... i co????? tyle że pustaka nie widać ale na dobrą sprawę to mało namacalne... "długa droga daleka przed nami tród i znój" oj wiem wiem ,to dopiero początek ,a gdzie reszta brrrrrrrrr ,ty przynajmniej mozesz dopilnowac w miare wszystkiego a my ino tak narazie na odległośc i to tak mnie smuci , kasa płynie domek rosnie a ja go nawet na własne oczka nie widziałam nigdy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(:( bożesz ty mój gdzie jeszcze reszta .... niech ktoś mi rzuci wór pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts