Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

CZeść jessi!!! :D:D:D

GRATULUJĘ MUROWANIA !!! :D

Już wczoraj chciałam Ci pogratulować rozpoczęcia murowania, ale komp na FM tak strasznie się mi muli,że po godzinie nieudanych prób poddałam się :(

Teraz szybciutko domek będzie się zmieniał i bardzo cieszył! Jak za 4 tygodnie przylecicie do PL to już będziesz chodziła po swoim saloniku, kuchni i sypialniach :)

Już nie mogę doczekac się fotek z Waszej budowy! :)

Cieszę się,że kolejny Benio nam rośnie! ;)

Pozdrawiam!

czesc KAROLA

oj sama wiesz jak to cieszy kiedy domek sie buduje i rosnie w oczach ,ty miałas tyle dobrze że widziałas postepy codziennie ja musze narazie zadowolić sie zdjęciami i dopiero za 4 tygodnie zobaczymy go na własne oczka ,ale co to będzie za przyjemnośc chodzic po własnym już domku widziec salon ,jadalnie i zarysy pokoi na górze ihhihhihiih bardzo sie cieszę !!!:lol2:

a zdjęcia będa ale prawdopodobnie pod koniec tygodnia czyli koło weekendu :cool:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Jessi spieszę się donieść Ci uprzejmie,że pogoda dobra do murowania i oby taka została do czsu aż zalejesz strop,no bo wtedy przydałby się lekki deszczyk w dzień co by zrosił strop:lol2:. Czekam razem z Toba na te zdjęcia:yes: i trzymam kciuki za dalsze postępy

hej Kamlotku :D:D:Doj bardzo sie ciesze z takiej pogody!!!!!:lol2::lol2:oby tak jak mówisz została jak najdłużej mnie az zżera w srodku z ciekawości jak tam u nas na budowie hihihihi a zdjecia będą !!!:yes: pod koniec tygodnia

buziaczki zostawiam :hug::wiggle:

p.s teraz te mordki sa naprawdę fajowe podobaja mi sie i jest taki fajny wybór !!

Jessi i ja GRATULUJĘ kolejnego etapu...

Własnie jak powstają mury, wtedy widać najlepsze efekty na budowie, potem jeszcze dach a potem pomimo dalszej pracy, to wydaje się człowiekowi, że mało już widać, a wiele się robi. Zwłaszcza dla sąsiadów:D.

Jessi trzymam kciuki za ładną pogodę, aby murarzy Wam nie wytraszyła. Dzisiaj ciut pod wieczór popadało i tak kropi.

Patrz jak ten czas szybko leci -jeszcze miesiąc, ba ciut teraz mniej a TY zobaczysz, dotkniesz, macniesz te mury:lol2:

Zobaczysz jak szybko zleci, a Benuś stanie:D

Czekam i ja -cierpliwie na focie, pieska też nam tu wklejaj... tego Łobuza:lol:

Buziaki ;)

Jessi i ja GRATULUJĘ kolejnego etapu...

Własnie jak powstają mury, wtedy widać najlepsze efekty na budowie, potem jeszcze dach a potem pomimo dalszej pracy, to wydaje się człowiekowi, że mało już widać, a wiele się robi. Zwłaszcza dla sąsiadów:D.

Jessi trzymam kciuki za ładną pogodę, aby murarzy Wam nie wytraszyła. Dzisiaj ciut pod wieczór popadało i tak kropi.

Patrz jak ten czas szybko leci -jeszcze miesiąc, ba ciut teraz mniej a TY zobaczysz, dotkniesz, macniesz te mury:lol2:

Zobaczysz jak szybko zleci, a Benuś stanie:D

Czekam i ja -cierpliwie na focie, pieska też nam tu wklejaj... tego Łobuza:lol:

Buziaki ;)

hej Miska i baaaaaaaaaaardzo dziekuje za gratulację ,wiesz sama jak to idzie szybciutko :Dtylko martwi mnie ta pogoda bo zapowiadaja deszcze :eek::bash:i boje sie że przesto bedzie przymuszony przestój na budowie ,:(

a zdjecia beda moze nawet juz dzis wieczorkiem a jak nie to jutro ale bedą hihihihihhi a do wyjazdu już mało czasu ale sie cieszę ihihhihihihi:)buziaki zostawiam

Witam ,trudno nawet pisać po tym co sie stało wczoraj :(:(nie moge do tej pory w to uwierzyć w ta tragedię jaka miała miejsce w Smoleńsku:eek::(

Wczoraj do nas dotarły zdjęcia z budowy i miałam je wstawić do dziennika ale z racji tego że wczorajszy dzien był bardzo smutny nie zrobiłam tego i dziś też nie wstawię zdjęc. Ale obiecuje że zdjęcia będą jutro ;)powiem tyle ze bardzo jestem zadowolona z efektów pracy mojej ekipy ładnie murują, równo, no i naprade byłam zaskoczona tym że juz tyle zostało wymurowane :jawdrop:naprawdę to jest najszybszy etap budowy który widać !!!!!:):)

Jednak fajnie popatrzeć jak rośnie..... nawet komuś ;):D

Niech się mury.... i tak dalej... to najprzyjemniejszy etap, bo widać... później jeszcze dach będzie widać, że jest:D... a później to już pod górkę...

najbardziej to będzie widać jak kasa wypływa z konta:mad::lol2:

Pozdrawiam

no kochana wiesz jak ja otrzymałam te zdjecia i je pierwszy raz oglądałam to aż mi się łezka w oczku zakręciła ze szczęscia widziec swój dom jak rosnie to cudownego nie do opisania wręcz :):):)a jak cieszy to wie ten co juz buduje

A kasa płynie z konta strumieniami i to mnie naj mniej cieszy brrrrrrrrrrrrr tyle juz kasy poszło że :bash:

To się przygotuj na gorsze.... tutaj dużo wydasz - dużo widać.... później dużo wydasz... i na ten przykład tynk masz.... i co????? tyle że pustaka nie widać ale na dobrą sprawę to mało namacalne... "długa droga daleka przed nami tród i znój"

oj wiem wiem ,to dopiero początek ,a gdzie reszta brrrrrrrrr ,ty przynajmniej mozesz dopilnowac w miare wszystkiego a my ino tak narazie na odległośc i to tak mnie smuci , kasa płynie domek rosnie a ja go nawet na własne oczka nie widziałam nigdy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(:(:(

bożesz ty mój gdzie jeszcze reszta .... niech ktoś mi rzuci wór pieniedzy ;)