Arctica 11.04.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Taaa.... byle nie moniaków;) Nie płakaj... niedługo zobaczysz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.04.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Taaa.... byle nie moniaków;) Nie płakaj... niedługo zobaczysz:rolleyes: no no no jeszcze tylko 25 dni do wyjazdu !!!!!:D:D:D:D:Di moje oczka zobaczą nasz domek huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.04.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 w przyszłym tygodniu powinnam miec nową partie zdjęc juz ze stropu :D:D:Dtylko pogoda musi być ładdddddddddna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 11.04.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZYBKO WASZ DOMEK URÓSŁ :D:DJUŻ TYLE ZROBIONE ;)JESTEM POD WRAŻENIEM GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 jessi Gratuluję postępów na budowie! widać ,ze ekipę murarzy macie porządną .Ściany starannie stawiają! Oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gratuluję ! Trzeba korzystać z pogody, chociaż ostatnie dni nas nie rozpieszczają. Ale dla porządnych murarzy nie ma rzeczy niemożliwych - moi całą zimę budowali Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.04.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZYBKO WASZ DOMEK URÓSŁ :D:DJUŻ TYLE ZROBIONE ;)JESTEM POD WRAŻENIEM GRATULUJE dzieki oby tak dalej rósł to by było super i pogoda pozwoliła na to to jeszcze lepiej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.04.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 jessi Gratuluję postępów na budowie! widać ,ze ekipę murarzy macie porządną .Ściany starannie stawiają! Oby tak dalej... hej Beauty dziekuje :D:D,ekipa sie sprawdza sumienna i pracowita naprawde nie nażekamy ,jak narazie ;)oby tak dalej pracowali i równo postawili nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.04.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Gratuluję ! Trzeba korzystać z pogody, chociaż ostatnie dni nas nie rozpieszczają. Ale dla porządnych murarzy nie ma rzeczy niemożliwych - moi całą zimę budowali Oby tak dalej! dokładnie ,pogoda brdzo potrzebana ale cos słyszałam ze zas deszcze zapowiadaj brrrrrrrrrrrrrr i to mnie smuci :( miejemy nadzieje ze to chwilowe załamanie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 witanko poniedziałkowe Jessi zanim przyjedziesz to już pewnie dach będą kryc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.04.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzień dobry doberek dawno Cie nie było u mnie hihihihi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.04.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 witanko poniedziałkowe Jessi zanim przyjedziesz to już pewnie dach będą kryc:D hej Pasiulka ,dokładnie tak ma byc jak bedziemy to mamy ( może bo to zależy od pogody) się załapac na krycie dachu ihhih ale bardzo się cieszymy bo coraz blizej wyjazdu :D:D:D bo zostało nam 24 dni i fruuuuuuuuuu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 hej Pasiulka ,dokładnie tak ma byc jak bedziemy to mamy ( może bo to zależy od pogody) się załapac na krycie dachu ihhih ale bardzo się cieszymy bo coraz blizej wyjazdu :D:D:D bo zostało nam 24 dni i fruuuuuuuuuu:D:D myślę, że te pogody już bardzo im nie przeszkodzą, oby bardzo nie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.04.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 myślę, że te pogody już bardzo im nie przeszkodzą, oby bardzo nie lało dokładnie ,;)i pomyslec ze za te 24 dni na własne oczka zobaczymy nasz domek i bedziemy sie po nim przechadzać zapewne nie obedzie sie bez grila na własnym tarasiku ,:D:D:Doj jak ja bardzo bym juz chciała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dokładnie ,;)i pomyslec ze za te 24 dni na własne oczka zobaczymy nasz domek i bedziemy sie po nim przechadzać zapewne nie obedzie sie bez grila na własnym tarasiku :D:Doj jak ja bardzo bym juz chciała :) Jessi REWELACJA !!! Domek rośnie jak na drożdżach! Wszystko będzie szybciutko lecieć! Teraz bardzo ważne są podciągi w tym projekcie jest aż 7 ! Ważne,żeby wykonali je wszytskie dokładnie, bo rozmawialiśmy z ekipą która pracowała przy Beniu koło Lublina, tam jakaś ekipa zrobła fuszerkę z podciągami, chyba nawet 1 odpuścili i domek nie wytrzymał ! Przypilnujcie tego koniecznie Już nie moge doczekać się fotorelacji imprezy grilowej z waszego BENIA Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.04.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Jessi REWELACJA !!! Domek rośnie jak na drożdżach! Wszystko będzie szybciutko lecieć! Teraz bardzo ważne są podciągi w tym projekcie jest aż 7 ! Ważne,żeby wykonali je wszytskie dokładnie, bo rozmawialiśmy z ekipą która pracowała przy Beniu koło Lublina, tam jakaś ekipa zrobła fuszerkę z podciągami, chyba nawet 1 odpuścili i domek nie wytrzymał ! Przypilnujcie tego koniecznie Już nie moge doczekać się fotorelacji imprezy grilowej z waszego BENIA Buziaki! czesc Karola ,oj rosnie rosnie ihhihiihih a jak to cieszy samawiesz hiih ,dziekuje za rade mam nadzieję ze wszystko bedzie ok ,wczoraj jeszcze rozmawialismy z naszym majstrem i omawialismy wszystkie szczegóły stropów i słupów ,:Dwiec nie powinno byc problemów i postawia domek tak jak ma byc :D a ty kochanienka gdzie sie podziewasz i gdzie są zdjęcia Twojego benka ja tu juz wyczekauje na fotorelację od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 12.04.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 no aż miło popatrzeć na te zdjęcia!!!! gratuluję!!!!!!! i trzymam kciuki za pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.04.2010 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam Jessi,ooooooooo jak tu szybko buduja tylko pozazdroscic , nie bylo mnie kilka dni i prosze i zdjecia fajne ,gratki wielkie oby tak dalej, ale i ja sie pochwale w ta sobote i u mnie zaczyna sie cos dziac , bedzie tyczenie budynku gospodarczego i domku , nareszcie juz sie nie moge doczekac , ostatnio jeszcze uzgodnilam z moim elektrykiem zrobienie uziomu fundamentowego na etapie fundamentow zeby potem nie wiercic i kopac .Pogody zycze i latwego dalszego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.04.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 doberek dawno Cie nie było u mnie hihihihi :) no dawno, troche chorowałam Prosze jakie piękne mury urosły pod moją nieobcność doczekałaś się superowo!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts