mika73 19.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Wpadłam się przywitać!!! No powiem Ci Jessi, że Wasze plany robią wrażenie. Piękny dom się Wam buduje :) Życzę powodzenia i WIELKIEJ cierpliwości do wszystkich po kolei: fachowców (tych prawdziwych i tych pseudo), producentów, sprzedawców, projektantów, itp., itd. .... a nawet do męża (ja o mało się nie rozwiodłam - hi, hi...). Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.04.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 jessi, to za chwilę nas dogonicie :) hihihihi z tym dogonieniem to jeszcze potrwa :D:D,ale kto wiem kto wie ;) buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.04.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 super Benek rośnie !!! :D fajnie tak patrzeć jak mury pną się do góry i codziennie coraz bardziej wszystko to przypomina dom gratulacje witam Pewnie ze fajnie widzieć jak domek rosnie ,to jest przecudowna chwila :D:D tak bardzo nas to cieszy :) tyle sie dzieje ,a ile jeszcze przed nami ihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.04.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Hej jessi ja już czekam z niecierpliwością na nowe foteczki ! Kiedy kochana wrzucisz ??? Buziaki :*** witam witam Cie Karolinko niebawem wrzucę kilka :D pozdrawiam cieplutenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.04.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 hej Jessi:) my dziś wróciliśmy z urlopu....a Ty pewnie na urlop się szykujesz hm....jak ładnie domek ci urósł :) pozdrawiam hej ANULKA widze że juz wróciłaś ale to szybko minęło :eek:dopiero co sie szykowałaś a tu już z powrotem jesteś ihhihi ,no to teraz moja kolej :D:D:D domek rosnie rosnie a jak nas cieszy to sama wiesz A ty kiedy wrzucisz nowe fotki domku ja tu czekam niecierpliwie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.04.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Wpadłam się przywitać!!! No powiem Ci Jessi, że Wasze plany robią wrażenie. Piękny dom się Wam buduje :) Życzę powodzenia i WIELKIEJ cierpliwości do wszystkich po kolei: fachowców (tych prawdziwych i tych pseudo), producentów, sprzedawców, projektantów, itp., itd. .... a nawet do męża (ja o mało się nie rozwiodłam - hi, hi...). Pozdrawiam serdecznie witaj Mika73 dziekuje zakomplementy:hug::D oj żeby tych fachowców miec raczej z tych prawdziwych ihhihihiih ,mnie jeszcze daleko do takiego stanu jaki ty masz ,ale miło że przyszłaś do mnie do dziennika i zapraszam oczywiście ;) pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 buziaki wieczorne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 za pogodę trzymam kciuki bo zeby Benio rósł deszcz mi nie potzrebny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.04.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 buziaki wieczorne zostawiam Cze Kaluś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.04.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 za pogodę trzymam kciuki bo zeby Benio rósł deszcz mi nie potzrebny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wręcz przeciwnie Hej Zuzanko to trzymaj kciuki za ten tydzien coby pogoda dopisała bo chcemy w koncu zakonczyć stropik nad parterem bo ostatnio nam w tym przeszkodziła pogoda ateraz bardzo sie przyda dużo słoneczka ,Tobie oczywiście też dużo słoneczka życzę żebyc w koncu wystartowała z fundamentami bo wiem jakie to ważne !!:) pozdrawiam cieplutenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Super jessi! Trzymam kciuki za pododę i za stropik Już za chwilkę będziesz chodziła po swoim Beniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Super jessi! Trzymam kciuki za pododę i za stropik Już za chwilkę będziesz chodziła po swoim Beniu! ja też się podłączam i mocno zaciskam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witaj Jessi!Trochę mnie tu nie było i.. proszę, co się dzieje !!!Do tej pory tylko czekałaś i czekałaś, a tu już domek wyszedł z ziemi i to ile !!!Rozumiem i podzielam Twoją radość i już sobie wyobrażam, jak będziesz się cieszyć jadąc do swojej chatki.Cieszę się razem z Tobą i..gorące pozdrowienia zostawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.04.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Super jessi! Trzymam kciuki za pododę i za stropik Już za chwilkę będziesz chodziła po swoim Beniu! hejak Karola to trzymaj trzymaj i to mocno ihiih za pogodę bo teraz bardzo sie ona przyda ,pózniej moze troszke deszczeykspaśc ale kiedy już będzie gotowy cały stropik ihihhiih buziaki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.04.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ja też się podłączam i mocno zaciskam kciuki Lidziu to trzymaj !!! :) buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.04.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witaj Jessi! Trochę mnie tu nie było i.. proszę, co się dzieje !!! Do tej pory tylko czekałaś i czekałaś, a tu już domek wyszedł z ziemi i to ile !!! Rozumiem i podzielam Twoją radość i już sobie wyobrażam, jak będziesz się cieszyć jadąc do swojej chatki. Cieszę się razem z Tobą i.. gorące pozdrowienia zostawiam.. Dokładnie czas szybko przeleciał nie wiadomo kiedy i zaczęliśmy stawiać scianki :D:D,teraz to juz jesteśmy na etapie stropu,a pózniej to juz z górki poddasze i dach ,:D:D pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Hmmmm..... ktoś mi tu depcze po piętach... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 jessi.........trzymam kciuki!!!!!!!!! szybciutko Wam pójdzie...........i domek będzie już stał!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.04.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Hmmmm..... ktoś mi tu depcze po piętach... Pozdrawiam serdecznie ihhiihhi to co robimy wyścigi ...::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.04.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 jessi.........trzymam kciuki!!!!!!!!! szybciutko Wam pójdzie...........i domek będzie już stał!!!!! Cześc Kalus oj mam taka nadzieje że szybciutko pójdzie ,teraz jesteśmy na etapie stropu :cool:troszkę dłużej zejdzie niz przy stropie nad garażem bo dużo u nas podciągów, slupów,i innych takich duperelków :wiggle:ale i tak sie cieszę bo niedługo zaczniemy stawiac scieny poddasza a ,pózniej dach i można zacząć robic w srodku :lol2:w maju jak bedziemy to chcemy umówic juz hydraulika ,elektryka i tynkarzy :wave:więc zapowiada sie pracowicie urlopik w Polsce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts