Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika jessi:)

jessi

Recommended Posts

Wpadłam się przywitać!!! No powiem Ci Jessi, że Wasze plany robią wrażenie. Piękny dom się Wam buduje :) :) :) Życzę powodzenia i WIELKIEJ cierpliwości do wszystkich po kolei: fachowców (tych prawdziwych i tych pseudo), producentów, sprzedawców, projektantów, itp., itd. .... a nawet do męża (ja o mało się nie rozwiodłam - hi, hi...).

Pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lidszu napisał:
super Benek rośnie !!! :D :D :D

fajnie tak patrzeć jak mury pną się do góry i codziennie coraz bardziej wszystko to przypomina dom :D

gratulacje :D

witam

Pewnie ze fajnie widzieć jak domek rosnie ,to jest przecudowna chwila :D:D:D tak bardzo nas to cieszy :):)

tyle sie dzieje ,a ile jeszcze przed nami ihhi

87anam87 napisał:
hej Jessi:)

my dziś wróciliśmy z urlopu....a Ty pewnie na urlop się szykujesz :)

hm....jak ładnie domek ci urósł :):)

pozdrawiam :)

hej ANULKA

widze że juz wróciłaś ale to szybko minęło :eek:dopiero co sie szykowałaś a tu już z powrotem jesteś ihhihi ,no to teraz moja kolej :D:D:D:D

domek rosnie rosnie a jak nas cieszy to sama wiesz

A ty kiedy wrzucisz nowe fotki domku ja tu czekam niecierpliwie !!!!!!

mika73 napisał:
Wpadłam się przywitać!!! No powiem Ci Jessi, że Wasze plany robią wrażenie. Piękny dom się Wam buduje :) :) :) Życzę powodzenia i WIELKIEJ cierpliwości do wszystkich po kolei: fachowców (tych prawdziwych i tych pseudo), producentów, sprzedawców, projektantów, itp., itd. .... a nawet do męża (ja o mało się nie rozwiodłam - hi, hi...).

Pozdrawiam serdecznie

witaj Mika73

dziekuje zakomplementy:hug::D:D

oj żeby tych fachowców miec raczej z tych prawdziwych ihhihihiih :D,mnie jeszcze daleko do takiego stanu jaki ty masz :D,ale miło że przyszłaś do mnie do dziennika i zapraszam oczywiście :D;)

pozdrawiam cieplutko

zuz@nka napisał:
za pogodę trzymam kciuki bo zeby Benio rósł deszcz mi nie potzrebny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wręcz przeciwnie :)

Hej Zuzanko

to trzymaj kciuki za ten tydzien coby pogoda dopisała bo chcemy w koncu zakonczyć stropik nad parterem bo ostatnio nam w tym przeszkodziła pogoda ateraz bardzo sie przyda dużo słoneczka ,Tobie oczywiście też dużo słoneczka życzę żebyc w koncu wystartowała z fundamentami bo wiem jakie to ważne !!:):):) pozdrawiam cieplutenko

Witaj Jessi!

Trochę mnie tu nie było i.. proszę, co się dzieje !!!

Do tej pory tylko czekałaś i czekałaś, a tu już domek wyszedł z ziemi i to ile !!!

Rozumiem i podzielam Twoją radość i już sobie wyobrażam,

jak będziesz się cieszyć jadąc do swojej chatki.

Cieszę się razem z Tobą i..

gorące pozdrowienia zostawiam..

Karolina i Artur :) napisał:
Super jessi!

Trzymam kciuki za pododę i za stropik :)

Już za chwilkę będziesz chodziła po swoim Beniu! :D

hejak Karola :D

to trzymaj trzymaj i to mocno ihiih za pogodę bo teraz bardzo sie ona przyda ,pózniej moze troszke deszczeykspaśc ale kiedy już będzie gotowy cały stropik ihihhiih

buziaki :D:D:D

Iwona i Mariusz napisał:
Witaj Jessi!

Trochę mnie tu nie było i.. proszę, co się dzieje !!!

Do tej pory tylko czekałaś i czekałaś, a tu już domek wyszedł z ziemi i to ile !!!

Rozumiem i podzielam Twoją radość i już sobie wyobrażam,

jak będziesz się cieszyć jadąc do swojej chatki.

Cieszę się razem z Tobą i..

gorące pozdrowienia zostawiam..

Dokładnie czas szybko przeleciał nie wiadomo kiedy i zaczęliśmy stawiać scianki :D:D:D,teraz to juz jesteśmy na etapie stropu,a pózniej to juz z górki poddasze i dach ,;):D:D:D

pozdrawiam cieplutko :hug:

kala67 napisał:
jessi.........trzymam kciuki!!!!!!!!!

szybciutko Wam pójdzie...........i domek będzie już stał!!!!! :)

Cześc Kalus oj mam taka nadzieje że szybciutko pójdzie ,teraz jesteśmy na etapie stropu :cool:troszkę dłużej zejdzie niz przy stropie nad garażem bo dużo u nas podciągów, slupów,i innych takich duperelków ;):wiggle:ale i tak sie cieszę bo niedługo zaczniemy stawiac scieny poddasza a ,pózniej dach i można zacząć robic w srodku :rotfl::lol2:w maju jak bedziemy to chcemy umówic juz hydraulika ,elektryka i tynkarzy :wave:więc zapowiada sie pracowicie urlopik w Polsce :wiggle:

pozdrawiam